REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liderul PSD Vaslui după ce fiul său a fost numit secretar de stat: Îl recomandă pregătirea, activitatea în partid, implicarea, cunoașterea limbilor străine

Liderul PSD Vaslui după ce fiul său a fost numit secretar de stat: Îl recomandă pregătirea, activitatea în partid, implicarea, cunoașterea limbilor străine

Replica API 10 martie 2018 | 01:03 386

Președintele organizației județene PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, vineri, că fiul sau, Tudor Buzatu, a avut susținerea organizației de tineret și a PSD Vaslui pentru a fi numit în funcția de secretar de stat, potrivit hotnews.

"Am să răspund o singură dată, adica acum, la acest lucru și pot să vă precizez că a primit recomandarea organizației de tineret pe care o conduce și a organizației de la Vaslui a Partidului Social Democrat și, din punctul acesta de vedere, fiind un post politic, nu cred că este vreo problemă. Îl recomandă ceea ce au considerat cei care i-au dat această susținere. Îl recomandă pregatirea, activitatea în partid, implicarea, cunoașterea limbilor străine", a explicat el, înaintea ședintei Comitetului Executiv al PSD.

Tudor Buzatu a fost numit secretar de stat în aparatul de lucru al Anei Birchall, vicepremier responsabil de parteneriatele strategice. Numirea a avut loc cu 3 zile înaintea congresului PSD de sâmbătă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din pacate avem EXACT ce am votat!
4
0
Javra , jigodie , dobitoc ! Panarame neocomuniste ...
5
0
ma recomanda tata si aia 100000de euroi pe care i-i donez partidului,urechea ce am halit-o aluia nu se pune
5
0
singurul condamnabil , in aceasta situatie, este fiul, adrasla- indiferent ce eticheta i se pune, care a acceptat aceasta mizerie, iar tu ca parinte sa nu incerci sa iti protejezi odrasla lerindu-l din rasputeri de aceasta mizerie numita psd, esti de condamnat.Un parinte care doreste ca al lui copil sa ajunga OM, RESPONSABIL, DEMN, CU COLOANA VERTEBRALA, SA NU CUNOASCA POZITIA GHIOCELULUI- il lasa sa se descurce pe propriile forte- aici cunostinte intelectuale, sa o ia de jos si sa urce treapta cu treapta., altfel il distrugi
7
0
Verzele astea de pesedei batrani ... creaturi ridicole, chiar si atunci cand vorbesc de lucruri serioase. Sau mai ales atunci.
7
0
sa va chis in freza!
5
0
Nu ai pedigree , sa se citeasca parinti fosti comunisti pupincuristi , nu ai nici o sansa ! Degeaba esti toba de carte si blindat cu diplome ca esti deja pe locul doi chiar si dupa un concurs. Care este aranjat , desigur ! Si uite asa ajungi sa fii al doilea si sa muncesti si pentru prostu satului care este seful tau ! Nu conteaza ca are diploma de laSaguna sau Spiru ! Vai de poola noastra !
11
0
La fel ca in BD la munte si la mare. Ce va recomanda? Familia.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218