REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Lidia Buble, imagini „fierbinți" din Grecia! Solista arată impecabil în costum de baie

Lidia Buble, imagini „fierbinți" din Grecia! Solista arată impecabil în costum de baie

Replica API 5 iulie 2022 | 00:00 1836

Lidia Buble, în vârstă de 29 de ani, a ridicat pulsul admiratorilor săi prin ultimele imagini pe care le-a făcut publice. Aflată în vacanță în Grecia, solista profită din plin de vremea excepțională și de plajele cu nisip fin.

Lidia Buble

Lidia Buble, imagini hot din vacanță! Artista a distribuit pe contul personal de Instagram mai multe instantanee în care apare purtând un costum de baie și un voal multicolor. Este ușor de observat că artista are un trup care ar putea să stârnească invidia tuturor.

Lidia are abdomenul perfect tonifiat, picioarele fără pic de celulită și niște sâni voluptoși și nu ezită să afișeze public atuurile pe care le posedă. Imaginile fierbinți au fost apreciate de aproape două mii de oameni în mai puțin de două ore de când au făcute public, semn că fanii au fost fascinați.

Lidia Buble s-a reinventat după separarea de Răzvan Simion

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble s-a reinventat și pare mai fericită ca oricând. Și-a făcut o schimbare de look, renunțând la blondul deschis în favoarea unei nuanțe de ciocolatiu care o prinde de minune. Artista pare că a renunțat și la inhibiții și la atitudinea de fată cuminte, afișându-se din ce în ce mai des în ținute provocatoare, cu decolteu generos!

Nici pentru Răzvan Simion lucrurile nu merg deloc rău după despărțirea de solistă. Prezentatorul emisiunii de la Antena 1 formează de aproape doi ani un cuplu alături de arhitectul Daliana Răducan.

Le-a prezentat-o deja celor doi copiii pe care îi are din relația cu Diana Simion, iar legătura dintre ei pare să fie cât se poate de serioasă, așadar nu este exclus ca Răzvan să îmbrace din nou costumul e mire, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E buna tirfa asta
0
0
O tarfa de zile mari!
0
0
reclama la parasute . ne interesesza ca balabusta isi pune curul pe "nisipul fin"?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218