REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Lidia Buble își pune silicoane? Cum s-a filmat fosta iubită a lui Răzvan Simion în cabinetul medicului estetician!

Lidia Buble își pune silicoane? Cum s-a filmat fosta iubită a lui Răzvan Simion în cabinetul medicului estetician!

Replica API 24 februarie 2021 | 00:00 1175

Lidia Buble are în plan să-și pună silicoane? Aceasta este întrebarea care a stat pe buzele a mii de fani în urma uneia dintre cele mai recente apariții ale frumoasei cântărețe. Fosta iubită a lui Răzvan Simion și-a pus așadar toți admiratorii din mediul online pe jar, după ce s-a filmat în cabinetului medicului estetician!

Lidia Buble face ea ce face și iar reușește să ajungă din nou în atenția tuturor fanilor. Fosta iubită a demonstrat de nenumărate ori că este o femeie puternică, ambițioasă și conștientă pe deplin de atuurile sale, și nu doar de cele ce țin doar de muzică, scrie spynews.ro

Lidia Buble vrea să-și opereze sânii?

Așadar, de-a lungul timpului, cei care o urmăresc pe celebra artistă pe rețelele de socializare au putut observa că vedeta nu se sfiește să-și pună în valoare calitățile, nici când vorbim de cele fizice. Lidia Buble s-a lăsat fotografiată în cele mai incendiare ipostaze, chiar și goală, semn că termenul de „inhibiție” nu este unul care o caracterizează, fiind mai degrabă o fire excentrică și originală.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion, apariție controversată în cabinetul medicului estetician

Și pentru că-și ia de fiecare dată fanii peste tot cu ea, chit că vorbim despre fotografii și filmulețe, Lidia Buble le-a arătat și de această dată că i-a făcut o vizită medicului estetician. Mai exact, diva s-a filmat în timp ce strângea în mână diverse silicoane, gest ce i-a făcut pe internauți să se întrebe dacă nu cumva plănuiește să-și mărească sânii.

Ce spunea artista despre bustul generos

Această întrebare este însă o enigmă, având în vedere că vedeta nu a făcut niciun anunț în acest sens. Ba mai mult, vă amtinim că-n urmă cu ceva timp Lidia Buble spunea că nu-i plac sânii foarte mari și că e mulțumită cu forma pe care o are acum, lucru ce-i bagă și mai mult în „ceață” pe admiratori.

„Sunt atât de sexy cu nasul ăsta mare. Imi dă o senzualitate aparte [...] l-aș face și mai mare dacă aș putea. Voi nu știți să apreciați creația lui Dumnezeu. Voi apreciați mai mult ce iese din mâinile doctorilor. Tot ce este natural este sexy, frumos și elegant și orice mai vreți voi. Mie nu mi-ar plăcea să îi am mari. Nu-mi plac sânii mari”, spunea Lidia Buble pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva vreme.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218