REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

LIDL ÎȘI CERE SCUZE DUPĂ INCIDENTUL DIN PARCARE! Un bătrân cu dizabilități, UMILIT!

LIDL ÎȘI CERE SCUZE DUPĂ INCIDENTUL DIN PARCARE! Un bătrân cu dizabilități, UMILIT!

Replica API 25 februarie 2019 | 00:32 1875

Au cedat sub presiunea opiniei publice!

Au cedat sub presiunea opiniei publice!

foto: Facebook

Un bătrân cu dizabilități a fost umilit în parcarea unui magazin Lidl din București! Mașina bătrânului a fost blocată de reprezentații firmei de pază, situația fiind relatată, pe larg, de un bucureștean martor la întreaga scenă:

"Bravo Lidl România, sunteți tari, astăzi la magazinul Lidl Apusului ați blocat roata unui bătrân de peste 80 de ani cu handicap locomotor pe motiv că nu a respectat regulamentul intern Lidl cu privire la parcarea autoturismelor. Bătrânul a parcat lângă spațiul special amenajat pentru persoane cu handicap fără a bloca accesul in magazin sau a circulației, a parcat in acel loc pentru că că spațiile pentru persoane cu handicap aveau accesul blocat cu lanțuri și piloni de plastic. Reprezentații firmei de pază SGG l-au văzut când a parcat, l-au lăsat sa între in magazin după care i-au blocat roata stânga față. La ieșire i-au solicitat sa plătească 100 RON taxa de deblocare. Pentru ca bătrânul nu a avut suficienți bani cei de la SGG au plecat deși bătrânul le-a explicat cu lacrimi in ochi ca nu are bani suficienți la el și că are programare la o clinică de cardiologie in Ghencea. Au venit doua echipaje de poliție care au așteptat aproape o oră pe cei de la SGG care au declarat ulterior foarte relaxați că este parcarea privată a Lidl și că bătrânul a parcat într-un loc interzis, că nu e problema lor că spațiile pentru persoane cu handicap sunt blocate cu lanț și că bătrânul trebuie sa plătească. Trei polițiști s-au umilit timp de aproape încă o ora in fața unui paznic de la SGG rugându-l sa deblocheze roata bătrânului. Într-un final pentru ca Poliția Română nu avea jurisdicție pe proprietatea Lidl și pentru că bătrânul se simțea rău am strâns noi cei revoltați 100 de lei pentru a debloca mașina omului. In tot acest timp șeful de magazin și încă o persoană din conducerea Lidl aflată in inspecție s-au hilizit in vitrina magazinului. Încă odată bravo Lidl și îți doresc să faci tot atât profit câte cumpărături o sa mai fac eu de la voi.

LE: Am uitat să spun că bătrânul nu mai avea bani de amendă pentru că făcuse deja cumpărături, ironia sorții, tot la Lidl. Tot ironia sorții este că în loc de flexuri în ofertă era doar tzatziki, măsline și Mythos", a scrie un bucureștean, pe Facebook", a scris, indignat, un cetățean pe Facebook.

Postarea a devenit virală, iar criticile la adresa Lidl au curs! Sub presiunea opiniei publice, care a reacționat virulent, reprezentanții Lidl au luat măsuri! Iată ce au transmis, vineri, reprezentanții Lidl:

"Ne pare rău pentru incidentul petrecut în parcarea magazinului nostru din Bulevardul Uverturii, nr. 202-204.

Ne cerem scuze și vom lua măsuri imediate pentru remedierea acestei situații. Este un caz izolat și facem tot ce ne stă în putință să rămână așa.

Vom revizui procedurile interne și vom lua toate măsurile necesare pentru a îmbunătăți regulamentul căruia i se supun prestatorii de servicii care asigură serviciile de administrare a parcărilor magazinelor noastre. Astfel, ne vom asigura încă o dată că aceștia aplică regulamentul nu doar în literă, dar și în spiritul său.

Fiecare magazin este prevăzut și cu locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități. Pentru informarea și confortul clienților noștri, parcările au un regulament afișat la vedere, pentru ca oricine să îl poată consulta. Mai mult, pentru a descuraja ocuparea acestora într-un mod abuziv de persoane cărora nu li se adresează, există în prezent acest sistem cu lanțuri de prindere, care poate fi înlăturat cu ușurință la nevoie. Am introdus această soluție tocmai ca urmare a sesizărilor repetate ale clienților noștri cu privire la faptul că, de multe ori, locurile sunt ocupate de cei cărora nu li se cuvin, iar clienții care au nevoie de ele nu le pot folosi.

Cu considerație,

Echipa Lidl

UPDATE 22.02.2019, ora 18:20

Aseară, fiind o activitate mai mare decât de obicei pe pagina noastră şi pentru a se asigura că ea vine de la utilizatori reali, Facebook a luat măsura de a dezactiva automat secțiunea de Reviews/Recenzii. Am luat legătura cu reprezentanții platformei pentru a remedia situația. Vă asigurăm că pentru noi este foarte importantă părerea voastră și ne dorim să vă răspundem tuturor, aşa că nu recurgem la astfel de soluții".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Locurile de parcare pentru handicapati erau blocate cu lanturi? Amendat lidl. Ei sunt obligati prin lege sa aibe disponibile asemenea locuri. Probabil le tin angajatii pentru ei
3
0
Eu ii dadeam si doua capace la mos ca facea figuri , cum vine asta handicapat dar conduce masina ce vrajeala la mama lor de borfasi n are bani auzi la el ce cafteala ii dadeam il vindecam pe loc
1
3
Mie mi sa intamplat anul trecut pe 22august la Kaufland icil cand niste indivizi ma urmarit pana in magazin sa imi ia sacosele a vrut sa ma talhareasca daca am vazut ca nici in Kaufland nu scap de ei m-am adresat celor de la paza .dar cei de la paza au chemat intariri dar tot eu eram considerat infractor in loc de victima .,ei tineau cu acei indivizi infractori decat sa tina cu clientii de buna credinta care in lipsa lor nu siar mai primi leafa
3
0
daca le dai pumni in gura fug la politie sa reclame
3
0
agentii aia de paza merita bagati la un guntanamo sau la vreo inchisoare cia de la noi din Romania sa faca americanii experiente pe ei gen mkultra sa vedem cat de tari mai sunt atunci, iar gaborii aia doi trebuie dati afara din militie ptr lipsa de autoritate in exercitiul functiei
1
0
super asa ceva da da super.sa ii execute omului si o felatie si sa il pupe in rect.
0
1
Scalvi pentru straini! Asta sunt angajati oricarui supermarket. Sclavi.
2
1
bine ca nu mio blocheaza pe a mea
2
0
da ce este lidl asta, ambasada de nu avea jurisdictie politia la amarati are
3
1
Ce sa-i ceri unui agent de paza carr are 4 clase? Dat la administratorul magazinului aveam pretentie! Sa faca si la Constanta la fel! Ii bat tiganii!!
6
0
Sclavi la noi in tara cu magazine gen cora lidel kaufland uger eaths sclavi la noi in tara pe bani nostri
6
1
Muie si alora de la rutiera care stau ca zdrentele la panda, doar-doar treci de 50 la ora... lualeas motii in kalsnikoave, comunisti retardati!!!
17
4
Pai si daca ai 80 de ani si esti cu handicap...nu ai voie sa iti faci cumparaturile oriunde vrei ????? Oamenii care au strans bani sa deblocheze masina...era mai bine sa le futa o bataie la muistii aia morti de foame care au blocat-o
10
0
un batran ! de ...80 de ani!!!!!respectati l doar ...acasa , daca este si handicapat!
6
5
Daca intr-adervar seful de magazin a asistat la faza respectiva trebuia demis pe loc de catre conducrerea LIDL , iar firma de paza trebuie drastic sanctionata , iar batranul ....cu tot respectul , la 80 de ani cu handicap locomotor si ceva afectiuni cardiace este un pericol public atata timp cat se afla la volan !
9
2
Ce ma-ta in cur comentenzi ma? Ai fost tu in locul acestor persoane? Dar ai pe cineva in familie? Daca nu mars! Daca da, mergi si vorbeste cu o persoana cu disabilitati sa vezi ce calvar este sa faca si lucuruile care tie acum iti sunt banale! Legea muistule, este pentru toti cei sanatosi, ceilalti pot fi intelesi, mai ales ca nu ti-au luat tie painea!
9
2
Cretinule, nu dragnea este cel care protejeaza multinationalele, il confunzi cu tiganul neamt Johhanis, pt ca omu' vrea sa faca curatenie este demonizat de catre retardati ca tine. Ne meritam soarta
4
11
Un batran de peste 80 de ani si cu handicap locomotor conduce legal o masina pe langa voi, pe langa sotiile voastre, pe langa copiii vostrii, in trafic. Iar cand comite o ilegalitate si i se aplica regulile, ajunge erou pe site-uri de stiri. Romania, trezeste-te !!
12
10
Bai !?!? voi chiar faceti cumparaturi de la Lidl !?!?
13
4
Amendatii pe cei care nu acte doveditoare de a ocupa acele locuri destinate noua cu dezabilitati!Pe aia nu-i vedeti dar un om batran handicapat ati vazut sa-i aplicati legea interna Rusineeeeeeee Lidl !
7
4
Suntem foarte importanti pentru voi tu va n gura doar cand va dam bani si va facem sula mare iar voi ne umiliti cu preturile cele mai mari si calitatea cea mai proasta a produselor pentru ca in romanica vi se permite
12
1
Auzi cica politia nu are jurisdictie pe proprietatea lidl .........pai ba nenorocitilor daca se intampla o crima in parcarea lor politia nu se baga ca nu are jurisdictie ??? Asta se intampla cand Dragnea isi cere scuze detinutilor..........astia fac legile in tara noastra
16
6
lidl adus in romania din cauza ca in germania nici emigrantii nu mai intra in magazine . la fel si polonezii care au lidl din 2005 evita aceste magazine . la noi lidl a devenit loc de joaca , de intalniri si de pierderea vremii ........
12
3
Pentru tampitul de la 21,51...sa iti dea dumnezeu si tie si neamului tau un handicap... Esti redus mintal si daca taceai in loc sa scrii o asemenea idiotenie, era mai bine. Sunt multi oameni cu handicap real, nu inchipuit, care vor sa aiba o viata normala, dar cu un animal ca si tine, si cum sunt si multi altii nu se poate. Esti prea sarac... Ramai sclavul care esti...
11
4
Mai bine curatati parcarile de tigani si cersetori. Asta este rolul vostru acolo, putorilor!
19
1
bossule de boss sa stii ca ..sunteti.. se scrie fara cratima , o pup pe iubita ta jos, salutari de la La Lautari..
6
4
Se pare ca nu ati citit cu atentie sau sunteti rau intentionati. Batranul nu a parcat pe locurile de handicapati pentru ca erau blocate. In schimb a parcat cat de aproape a putut de acele locuri. Iar eu va recomand sa nu fiti suparati pe persoanele cu handicap. Ni doresc nimanui sa aiba o ruda apropiata cu asemenea probleme si sa trebuiasca sa o ingrijeasca permanent. Cat despre celelalte comentarii ...mai revizuiti manualele de gramatica.
18
2
Mie mi sa intamplat anul trecut pe 22august la Kaufland icil cand niste indivizi ma urmarit pana in magazin sa imi ia sacosele a vrut sa ma talhareasca daca am vazut ca nici in Kaufland nu scap de ei m-am adresat celor de la paza .dar cei de la paza au chemat intariri dar tot eu eram considerat infractor in loc de victima .,ei tineau cu acei indivizi infractori
13
3
Ci cateva exceptii, e piln de marfa slaba calitativ in Lidl. Cu cateva exceptii, e plin la Lidl de clienti. Le doresc sanatate !
13
4
Undei CARDUL, undei cardul. Maine poimaine daca nu ai cardul de reduceri mori de foame. Fara card nexam beneficii la pro mo r tii.
7
0
Acum cei cu handicap nu mai vor egalitate sau o vor numai cand au interes!!! Umilit sunt eu ca le platesc taxe si impozite iar ei ca au numai ajutoare si facilitati
12
24
De acum inainte, sa mai cumpere de la LIDL doar mortii mamii lor. Eu NU.
16
6
lidl afacerie jidaneasca,jidanul nu se simte bine pana nu se kka pe clienti
22
4
De CACAT...SCUZE SA LUATI DOAR PULI IN GURA ASTA MERITATI JEGOSILOR
23
4
Sa ii beti zeru din pizda, limbistilor
1
13
militienii trebuiau sa-i legitimeze pe agentii de paza si sa-i duca la sectie ptr clarificari unde sa-i calce in picioare asa cum procedeaza si cu restul populatiei, iar lidl trebuia belit de bani cu amenzi penale ptr punerea in pericol a vietii si sanatatii batranaului si a populatiei in general
31
2
handicapatii astia-s si tari in clont. Va iau locul si va las cu handicapul. Hai scitir de-aci.
9
27
Slaba calitate a asa zisilor agenti de paza.Natarai fara pregatire,educatie si bun simt.La fel si pentru acel asa numit sef de magazin! Un neica nimeni care a asistat la o situatie penibila Un prost.
36
0
Mai jos sunt doi idioti cel de la 18,38 si cel de la 18,25, care ori asa sunt ei ori fac pe idiotii... Mai maimuistilor voi nu stiti sa cititi? Sau sunte-ti si prosti pe langa faptul ca sunte-ti idioti?din cauza unor cretinoizi ca voi se ajunge de multe ori in asemenea situatii... Sau voi chiar sunteti paznicii care au savarsit idiotenia? Oricum.. Lidl si alte multe magazine ar trebui boicotate numai pentru faptul ca vand mizerii la preturi de lux... Ai sictir babuinilor..
21
4
Ce va mai place sa mancati cacat, a parcat unde nu trebuie sa ii blocheze masina, ce atatea comentarii... Legea este lege handicapat sau nu
7
40
Si cu scuze s-a terminat tot, timpul stresul interventia medicala, banii omului ce se intampla cu ele? oricum tot jeguri ati ajuns.
25
3
referitor la sefii firmelor de paza vechii militieni basiti
34
4
Poftim!!!??? Cum sa nu aiba politia autoritate!!?? Parcarea este un drum public in administrare privata...trebuia aplicata o amenda ptr blocarea locurilor destinate pers cu dizabilitati conf lg 448, o amenda agentilor de paza pe lg 333, o plangere penala de catre pers cu handicap, etc.
41
1
Un sofer care nu vede semnul de parcare pentru handicap, trebuie dus la doctor sau reexaminat medical .
9
31
Stie cineva cine sunt patronii firmelor de paza ? BERGENBIER
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218