REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Lidl lansează programul de management trainee şi dă startul recrutărilor

Lidl lansează programul de management trainee şi dă startul recrutărilor

Replica API 28 mai 2014 | 00:00 254

Echipa de Succes Lidl caută coechipieri pentru Campionatul de Management. Compania lansează un program de pregătire şi specializare pe o perioadă de un an, începând cu 1 octombrie 2014. Pe parcursul întregii veri, proaspăt absolvenţii de studii superioare (2013-2014) se pot înscrie în acest program de management trainee, la finalul căruia, pot avea şansa să ocupe poziţii importante în cadrul Lidl România.

Pe parcursul programului de şcolarizare, tinerii pasionaţi vor primi pregătirea profesională necesară, activând în toate departamentele companiei Lidl şi participând la diferite seminarii de dezvoltare. În plus, vor avea un pachet salarial atractiv, care va creşte după şase luni de la începerea programului. Pe lângă toate aceste beneficii, la final, se va organiza un Assessment Center, iar participanţii care vor obţine rezultate bune la această ultimă etapă de evaluare vor rămâne angajaţi Lidl, pe o perioadă nedeterminată. Câştigătorii vor putea ocupa una dintre poziţiile pe care au reuşit să se afirme şi să aibă cele mai bune performanţe.

"Echipa de Succes Lidl se extinde şi căutăm coechipieri pentru Campionatul de Management. Dorim să ni se alăture oameni pasionaţi, dornici să înveţe cât mai multe lucruri noi, care să ţină pasul cu ritmul dinamic al companiei noastre. Pentru noi, investirea în generaţia tânără este foarte importantă. Dorim să le oferim tinerilor tot sprijinul pentru a se dezvolta profesional şi personal într-un mediu prietenos, în care pot să beneficieze de foarte multe oportunităţi.", declară reprezentanţii Lidl România.

Proaspăt absolvenţii de studii superioare (2013-2014) din România îşi pot depune candidatura pe site-ul oficial www.lidl.ro sau pe www.hipo.ro/Lidl până la sfârşitul verii. De asemenea, Lidl pregăteşte o serie de prezentări pentru promovarea programului în câteva Universităţi din România - Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca (28 mai); Universitatea Alexandru Ioan-Cuza, Iaşi (30 mai); Academia de Studii Economice Bucureşti (2 iunie); Universitatea Politehnică, Bucureşti (3 iunie).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102