REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liftul blocului JT Tower a căzut de la parter la subsol. Patru persoane, în pericol

Liftul blocului JT Tower a căzut de la parter la subsol. Patru persoane, în pericol

Replica API 23 noiembrie 2019 | 01:21 1939

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină pe I.C.Brătianu, la JT Tower, blocul construit de Jean Paul Tucan. Liftul blocului a căzut de la parter la subsol. Au intervenit o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor. În momentul producerii incidentului, în lift se aflau 4 persoane, iar militarii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit pentru extragerea acestora cu o scară improvizată, din subsol.

Cele patru persoane au fost scose din subsol. Din fericire, acestea nu au fost rănite, însă au suferit un atac de panică. Au refuzat însă transportul la spital.

Polițiștii Secției 3 efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt, iar la finalizarea acestora se vor lua măsurile care se impun.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va salut dragi hateri ! Toti vorbiti despre dezvoltator care indiferent de ce stie fiecare despre el, el a respectat niste norme la construirea blocului pe care le respecta toti dezvoltatorii in prezent. Legat de acea crapatura aparuta dupa numai 2 ani de la constructie, poate vreti sa stiti si ca acolo e vorba de doua blocuri separate nicidecum un singur bloc ce a crapat.. este o crapatura in anveloparea cladirilor mai exact intre ele!
2
3
Idiotilor!!!
1
0
si eu cand va ziceam acum cateva luni ca tot apartamentele vechi raman de calitate pentru inca 100 ani nu m ati crezut.Blocul asta are abia 10 ani si te pisi pe el.Dar e nou! fitele conduc constanta.
6
3
Asta este calitatea oricarei cladiri construite la CT. Sa nu cereti mai mult.
16
2
Calitate cladirea. Facut cu bani putini si vandut pe bani multi, cu vedere la cimitir si sine de tren. Astae, daca nu beliti ochii, acun beliti plua.
21
2
Bai nenorocitilor il cunoasteti voi pe Jan stiti voi ce a facut si cum a facut? Nu va este ma rusine sa va dati cu parerea ?
6
22
Jean Tucan , o zdreanta de om . Vad ca nimeni nu l-a luat la intrebari pana acum de unde a furat toti banii . O lepra de om ....
16
2
SMURD , Pompieri , sa le faca factura la fraieri !
15
1
Fisu vinde botane la orfani
10
1
Stimata doamna Cucu. Sunteti o mare doamna. Va multumesc. Urmariti de saptamana viitoare presa centrala. O seara buna cat se mai poate.
11
2
Alina Tucan,sa inteleg ca ai fost coarda lui ? Iar acum ai ajuns coarda de arabi?
7
4
cum arata subsolul ??? Huooo muistilor !!!
14
4
Dupa Jean acum il sug pe un arab,mai buna puta belita
14
7
Eu il fac pe Jean de multi ani, e un client super generos. Mai rar gemtlemani ca el. Pup iu!
16
8
jean tucan tigan, hotoman ordinar din bugetar a ajuns sa invarta milioane de euro.
26
3
blocul ala care a crapat la 2 ani de la finalizare ?? acolo unde se cer 1300 eur la mp ?
28
3
Inca o dovada ca swaorma face victime
20
1
Jean Tucan un hot ordinar, a furat pana si spaga Ministerului Transporturilor cand era la drumuri si poduri. N-a facut nimik in viata, numai furturi. Ta-su e tigan din navodari de-aia are numele Jean.
37
5
Fereasca-ne Dumnezeu de un cutremur! Aproape toate constructiile din ultimii 30 de ani vor avea de suferit. Toti hotii si ceva cimpanzei cu paratzi au devenit dezvoltatori imobiliari. S-a construit haotic fara simt de raspundere.
41
4
Blocul ala va mai avea multe necazuri
38
2
daca ati cumparat de la hotu de Tucan ,luati sa pomeniti sa va saturati de 'Lux la pret social'
61
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218