REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liga 1: UTA Arad, victorie pe terenul campioanei (1-0 vs CFR Cluj)

Liga 1: UTA Arad, victorie pe terenul campioanei (1-0 vs CFR Cluj)

Replica API 24 noiembrie 2020 | 23:48 1401

UTA Arad a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. În urma acestui rezultat, trupa lui Laszlo Balint a urcat pe poziția a cincea în clasament (17 puncte), în timp ce formația lui Dan Petrescu rămâne pe locul trei (21 puncte).

Golul a fost marcat de Hora, în minutul 75, cu un şut de la marginea careului.

Au evoluat echipele:

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Ciobotariu (Zunic ’87), Burcă, Camora – Itu (Debeljuh ’46), Soares (Djokovic ’82), Păun – Chipciu (Costache ’72), Rondon (Vojtus ’82), Pereira. Antrenor: Dan Petrescu

UTA: Iacob – Roumpoulakou, Benga, Da Silva, Tomozei – Miculescu (Buhăcianu ’46), Roşu, Albu, Tescan (Popescu ‘90+4) – Hora (Melinte ’87), Morar (Rus ’72). Antrenor: Laszlo Balint.

Ce au declarat cei doi antrenori:

"Noi am crezut în potenţialul nostru, chiar dacă foarte multă lume nu se aştepta ca noi să câştigăm aici. Am lucrat foarte mult în ultima perioadă să remediem problemele defensive. La pauză am reuşit să-i fac pe băieţi să creadă că putem să câştigăm. Acum trebuie să sărbătorim, pentru că merităm, iar de marţi o să începem să pregătim meciul de Cupă. Avem un drum lung până să ajungem la consistenţa necesară pentru a ajunge în partea de sus a clasamentului. În prima repriză am avut momente în care parcă i-am respectat prea mult pe cei de la CFR", a spus Balint pentru posturile care transmit Liga 1.

"Echipa a jucat bine, mai ales în prima repriză s-a jucat la o poartă, am avut ocazii, am avut şi o bară. Cei de la UTA ştiu să se apere. Cred că am pierdut în pirmul rând din cauza ghinionului. Mai jucam trei zile şi mingea nu intra în poartă. Ştiam că va veni o perioadă mai grea după trei ani în care a fost totul perfect. Am prevenit că sunt probleme de lot mari, dar nu am avut capacitatea să opresc această alunecare. N-a fost meciul nostru cel mai bun, dar nu cred că scorul e ce s-a întâmplat pe teren azi. Probleme sunt. Dacă n-ar fi fost probleme astăzi am fi câştigat meciul.

În Europa nu trebuie să ne facem iluzii. Avem prioritate campionatul. Nu prea avem aşteptări la următorul meci. Astăzi era meciul pe care noi trebuia să-l câştigăm, nu joi. E clar că e groaznic să ai opt meciuri în continuare într-un timp aşa de scurt. Poate se întoarce norocul şi pe strada noastră", a spus Petrescu la posturile care transmit Liga I.

​Au avut loc în această etapă:

Poli Iași vs FC Argeș 1-1

Dinamo București vs FC Voluntari 3-0

Academica Clinceni vs FC Viitorul 1-0

FC Botoșani vs CSU Craiova 0-0

FC Hermannstadt vs Astra Giurgiu 0-1

CFR Cluj vs UTA Arad 0-1, potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218