REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Lili Sandu a născut un băiețel de nota 10. „Au curs multe lacrimi de fericire”

Lili Sandu a născut un băiețel de nota 10. „Au curs multe lacrimi de fericire”

Replica API 12 august 2020 | 00:00 1912

Lili Sandu a devenit mămică luni seară, 10 august. Vedeta a dat vestea marți, pe contul personal de Instagram, unde a recunoscut că și-a întâmpinat bebelușul, un băiețel de nota 10, cu multe lacrimi de fericire.

Lili Sandu şi Silviu Țolu

Lili Sandu (41 de ani) spera să nască de ziua iubitului ei, Silviu Țolu (28 de ani), la sfârșitul lunii august. Băiețelul lor a avut însă alte planuri și s-a grăbit să-și cunoască părinții. Luni seară, vedeta a născut la o maternitate privată din Capitală.

”Atunci când viața capătă un sens... Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut să vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr m-au făcut să trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire...Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit!”, a scris Lili pe Instagram.

Ce nume a ales Lili Sandu pentru bebelușul ei

Lili Sandu și iubitul ei, manechinul Silviu Țolu, au ales numele Thomas Jay pentru bebelușul lor. La sfârșitul lunii iulie, cei doi au organizat o petrecere pentru băiețelul lor nenăscut, așa-numitul baby shower, unde au fost invitate o mulțime de vedete, printre care și cea mai bună prietenă a mămicii, Ileana Lazariuc. "Abia așteptăm să ne revedem cu cei dragi, ne-am luat toate măsurile de precauție, avem cu noi măști, dezinfectanți. Mă simt de parcă l-am însura pe TJ", mărturisea Lili Sandu (41 de ani) pe Instagram, în drum spre terasa restaurantului Loft Diplomat, acolo unde a avut loc petrecerea.

click pe foto

Lili Sandu, speriată de ideea de a naște în plină pandemie de coronavirus

Cu numai câteva săptămâni înainte de a naște, Lili Sandu a răbufnit pe Facebook, speriată de numărul tot mai mare de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus. “Am trecut prin toate stările de la frustrarea de a-mi aduce copilașul în această lume, la a fi nevoită poate să-i ascund fetișoara adorabilă cu o masca de protecție, la furia că poate nu vom mai avea niciodată libertatea cu care am fost obișnuiți și dezamăgirea că nu sunt în stare că nu am puterea de a face mai mult, de a schimba ceva. Ieri a fost pentru prima dată de când a început toată nebunia asta cu pandemia când am fost efectiv copleșită, dărâmată emoțional. Cu tot vuietul ăsta din jurul meu legat de înmulțirea cazurilor de îmbolnăvire parcă am lăsat garda jos și uitasem de suflețelul ăsta minunat dăruit de Dumnezeu pe care-l am în pântece. Nu pot înțelege cum oamenii se pot îmbulzi cu sutele pe plajă, în cluburi și practic au «libertatea» să facă ce vor, iar un tată nu-și poate ține copilul în brațe într-o maternitate în primele lui minute de viață din cauza unor reguli. Mi-a prins tare bine să merg în vizită la domnul doctor, care parcă mi-a luat cu mâna tot ce mă macină și mi-a readus fericirea din nou în suflet atunci când mi-a reamintit ce mare binecuvântare e acest copilaș și cât de norocoși am fost noi”, a scris Lili Sandu pe Facebook, potrivit click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai da toate astea care au umblat dupa unul si dupa altul in sfarsit a dat de unul tanar si frumos sa-i faca un copil la 41 ani bravo baiete stii ce vrei de la viata ai facut si tu niste compromisuri ASTA-I VIATA
2
1
Si capra mea a fatat trei iezi.Si nu stiu cum sa-i botez.O sa le dau numele monedei din Botswania. P..a 1.,p..a 2 si p..a 3.
1
0
si asta e stire ? ca fatat individa asta ?
3
0
nota 10 se da daca nasti normal este scorul apgar toate nasc prin cezariana si primesc nota 10 ce sa iti povestesc
2
0
Cine-i asta ?! Pe cine intereseaza acest personaj ?!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102