REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Lili Sandu a pozat în costum de baie, în luna a opta. Câte kilograme s-a îngrăşat pe parcursul sarcinii

Lili Sandu a pozat în costum de baie, în luna a opta. Câte kilograme s-a îngrăşat pe parcursul sarcinii

Replica API 1 iulie 2020 | 00:00 2882

Este în luna a opta de sracină, dar nu se fereşte să pozeze cu burtica la vedere! Lili Sandu s-a fotografiat în costum de baie, la malul mării. O viitoare mămică de nota 10!

click pe foto

Lili Sandu

Mai e aproximativ o lună de zile până va naşte, dar Lili Sandu e o viitoare mămică activă. Nu leneveşte, nu stă în pat, ci preferă plimbările în aer liber. Iată că de data aceasta a ales litoralul românesc. Lili Sandu şi Silviu Tolu au mers pentru un weekend la mare, s-au relaxat pe plajă, iar vedeta a îmbrăcat chiar şi costumul de baie.

Nu a ratat ocazia de a face o poză aşa, cu burtica la vedere. Este în luna a opta de sracină, arată superb! (Priviţi pozele în galeria foto). Fanii au remarcat ipostazele în care a apărut şi i-au făcut complimente: "Eşti cea mai frumoasă mămică. Emani o pasiune chiar şi prin poză, nu vreau să ştiu cum e în realitate. Burning mommy"

click pe foto

Lili Sandu a mai povestit acum câteva zile pe reţelele de socializare că s-a îngrăşat 18 kilograme pe parcursul sarcinii, până acum. E normal, mai ales că vorbim despre o femeie însărcinată:

„O femeie însărcinată e normal să se îngraşe, o femeie însărcinată ar trebui să se îngraşe, o femeie însărcinată ar trebui să aibă o dietă super variată. Asta nu înseamnă că dacă am pornit de la 55 de kg şi eram spiţă nu mă pot îngrăşa, reţin şi foarte multă apă. Dar de ce trebuie să judecăm, că nu înţeleg? Ce contează că sunt unele femei care iau trei kile, adică femeile sunt diferite, voi asta trebuie să înţelegeţi. Nu trebuie să vă mai comapraţi cu ce vedeţi pe internet, pe Instagram, pe reviste, pe coperte, pentru că tot ce vedeţi voi acolo este comercial”, a fost mesajul transmis de Lili Sandu pe contul său de Instagram după ce unii fani au criticat-o că s-a îngrăşat prea mult.

Lili Sandu va fi mămică de băieţel

Vedeta nu şi-a mai ţinut fanii cu sufletul la gură şi a dezvăluit că va avea un băieţel. "Acest băieţel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate că undeva mi-aş fi dorit să fie fetiţă pentru că poate gândeam superficial. Mă gândeam că fetiţele sunt ataşate de mame, că le putem îmbrăca frumos, că sunt gingaşe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu ştie exact de ce este un băieţel şi vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască. Nu am crezut vreodată că va exista atâta iubire în inima şi sufletul meu.", a dezvăluit Lili Sandu pe contul său de YouTube.

click pe foto

Lili Sandu avea o şansă la 100 să rămână însărcinată. "Cum tocmai la Silviu, care are 28 de ani, să fie problema?"

După incredibila veste dată de Ziua Îndrăgostiţilor, că va deveni mamă la 40 de ani, Lili Sandu s-a simţit datoare să-şi spună povestea, poate şi pentru că a păstrat secretul sarcinii sale timp de două luni, dar şi pentru că această sarcină reprezintă un miracol. Astfel, într-un emoţionant text publicat pe blogul personal, vedeta îşi deschide sufletul, relatând începuturile relaţiei sale cu modelul Silviu Ţolu, dar şi provocările care au apărut pe parcurs. "L-am întâlnit pe Silviu la Istanbul în vara lui 2015. (...) Pentru primele secunde când ne-am întâlnit privirile am simţit că totul se oprise, că parcă nimic nu mai existase până atunci, până la el… Ciudat, eu nu eram aşa, nu eram o pradă; mă lăsasem descoperită chiar şi pentru câteva secunde. (...) Iată-ne acum după 4 ani şi jumătate împreună, logodiţi şi fericiţi că ne-am lăsat duşi de val şi că am fost mai presus de orice prejudecăţi sau reguli. Împreună în faţa unui mare obstacol, acela de a avea un copil…", notează Lili Sandu pe blogul personal, scrie okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614