REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Liliana Mincă se pregăteşte să devină secretar de stat la Educaţie

Liliana Mincă se pregăteşte să devină secretar de stat la Educaţie

Replica API 13 februarie 2017 | 00:00 771

Liliana Mincă

Liliana Mincă, fosta șefă a Loteriei Române și una dintre femeile care a traversat mai multe partide politicie românești, care a ajuns între timp la ALDE, are mari șanse de a ocupa, în viitorul apropiat, un post de secretar de stat la Ministerul Educației Naționale.

Mincă ar urma să-l înlocuiască pe Liviu Pop, care urmează să preia de la Sorina Pintea mandatul de senator de Maramureș, incompatibil cu cel de secretar de stat. Lilianei Mincă este absolventă a trei facultăți, are două masterate, un doctorat și atestate pentru 21 de meserii. Aceasta a trecut, în doar trei ani, pe la PPDD, UNPR, PSD și ALDE. Mincă are în CV nu mai puțin de șase partide politice. Liliana Mincă este soția cunoscutului Ion Mincă, fost viceprimar la Mangalia și fost consilier local.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aista este sageata securista a lui Voiculescu si o vrea la Educatie sa i certifice cartile scrise la zdup....
2
1
Incredibil ! Cum e posibil asa ceva ?! Madam, asta, secretar de stat la EDUCATIE !? Unde s-a ajuns, pana unde s-a ajuns ?! Cum e posibil, unde sunt intelectualii nostri, adevarate valori, profesorii nostri de inalta clasa...etc. ?? Ce cauta mahalagioaica asta, traseista asta politica, IN EDUCATIE SI IN INVATAMANT, este un model pentru copiii nostri ?! Ce interese politice, meschine !? Astia sunt prestatorii nostri de servicii, ca doar sunt platiti din banii nostri, bani publici !?...Au dreptate tinerii din Piata Victoriei, au mare dreptate ! Da !!
2
0
Ce ariticol de rahat...Mahalagioaica asta inculta are facultate cu a fost Minca viceprimar....ala a fost traficant de tigari ....doamne unde dracul am ajuns
3
0
o idiaoata
3
1
Nu-i inteleg pe profesori, cum nu-i inteleg nici pe medici...cum sa accepti sa fii condus de analfabeti ????Unde sint SINDICATELE??? CE AU DE SPUS???
5
0
Rotirea cadrelorse practica acu' enspe mii de ani si, in general erau oameni competenti dar ciumafaia asta ce pana mea cauta tocmai la educatie cand ea sigur scrie ,,miau' dat astia doctorate si meserii pi cari li fac si din guri si din mani ! Vai de capul nostru, ca nu mai e nici tanara sa plesi in Italia, bre !
6
0
sa se schimbe numele ministerului in ministerul magiei abracabrante,unde pe-o parete intra coafeze si casnice iar pe partea cealalta ies secretari de stat,ministri si tot ce mai are nevoie moliceanu si teleolteanu
9
0
Daca proasta asta ajunge secretar de stat la Educatie , eu ma autopropun presedinte al Academiei.
11
0
Traim zile urate cand golanii se posteaza in functii si subordoneaza oamenii cartii, ai educatiei si ai culturii. Bani sa ai, ca diplomele sunt de vanzare, peste tot si de toate categoriile. Vai neamul nostru!
8
0
Cataveica sa pus bine cu Banias si Tariceanu vrea sa-i fie sa 6-a nevasta a lui Taric. si sa-i faca vreo 3 plozi !
7
0
Un excroc este pus in functie ,rusine!
9
0
ce sa caute aceasta dna in Ministerul Educatiei ??? s-au terminat oamenii cu carte ? cred si sper ca nu se va face o asemena greseala inpardonabila
15
0
Consider ca ,prin numirea acestei doamne traseista si mare oportunista,min Educatiei pierde foarte mult la capitolul imagine si mai ales credibilitate.O compromitere ireversibila.
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218