REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Limanu a scăpat de restricții!

Limanu a scăpat de restricții!

Replica API 13 octombrie 2020 | 10:04 1516

Autorităţile judeţene au decis ridicarea restricţiilor impuse comunei Limanu, din care face parte şi Vama Veche. Totodată, mai multe şcoli din judeţ vor trece la scenariul roşu. .

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa a decis luni, 12 octombrie, ridicarea restricţiilor impuse la nivelul localităţii Limanu. „Se aprobă deschiderea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, de pe raza UAT Limanu. De asemenea, se aprobă deschiderea operatorilor licenţiaţi în jocuri de noroc şi se ridică interzicerea activităţilor din domeniul culturii”, se arată în comunicatul Prefecturii Constanţa.

În aceeași ședință a CJSU, s-a votat în unanimitate trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, în cazul a 9 unități de învățământ, după cum urmează: Școala Gimnazială nr. 11 „Dr. Constantin Angelescu” Constanța (până pe 21 octombrie a.c., pentru a clasă a IV-a și o clasă a VIII-a, un cadru didactic confirmat), Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța (până pe 23 octombrie a.c., pentru o grupă a unei clase a XII-a, un elev confirmat), Școala Gimnazială Spectrum Constanța (până pe 21 octombrie a.c., o clasă a V-a, un elev confirmat), Liceul Teoretic „Carmen Sylva” Eforie (până pe 23 octombrie a.c., pentru o clasă a IX-a, o clasă a X-a, o clasă a XI-a, o clasă a XII-a, un cadru didactic confirmat), Liceul Teoretic Internațional de Informatică Constanța (până pe 26 octombrie a.c., trei elevi confirmați), Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca” Constanța (până pe 26 octombrie a.c., pentru o clasă a IX-a și o clasă a XII-a, un cadru didactic confirmat), Școala Gimnazială nr. 1 Poarta Albă (până pe 26 octombrie a.c., pentru două clase pregătitoare, un cadru didactic confirmat), Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” Corbu (până pe 26 octombrie a.c., pentru clasele I-IV, un cadru didactic confirmat) și Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța (până pe 26 octombrie a.c., pentru o clasă a XI-a, un elev confirmat).

De asemenea, Școala Gimnazială nr. 1 Tuzla va trece din scenariul 1, în scenariul 3, până pe data de 26 octombrie, pentru două clase a VIII-a, ca urmare a infectării a doi elevi.

Totodată, Școala Gimnazială nr. 37 Constanța va trece, începând de astăzi, 12 octombrie a.c., din scenariul 3, în scenariul 2, în urma finalizării perioadei în care a fost aprobat scenariul 3 prin hotărâre de CJSU. De asemenea, Școala Gimnazială nr. 1 Vulturu va trece din scenariul 1, în scenariul 2, ca urmare a creșterii ratei de incidență cumulată peste indicele de 1 / 1.000 locuitori.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102