REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Limbaj de primar de municipiu! Vrabie, despre consilieri: "Animale"!

Limbaj de primar de municipiu! Vrabie, despre consilieri: "Animale"!

Replica API 17 noiembrie 2018 | 00:00 395

Primarul Valentin Vrabie este în război total cu aleşii locali, pe care îi numeşte "duşmanii Medgidiei". După ce s-a făcut remarcat printr-o serie de injurii adresate oricui cutează să îl contrazică, Vrabie cere acum dizolvarea Consiliului Local Municipal. Văzând că nu poate face orice vrea - pentru că, fie că îi place, fie că nu, există legi în ţara asta -, după ultima şedinţă a Consiliului Local, Vrabie i-a numit pe consilieri "animale"!

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si consilierii nu au fost tot alesi? Numai pasarica a fost ales de oameni prin vot? Mai gandeste-te
3
0
Atentie,primarul nu a fost impus de Moscova prin forta armelor,ci ales de cetatenii liberi si poate fara sa fi consumat alcool inainte. Daca treji alegeti asa,e o problema. Consilierii ca de obicei in toata tara nu sunt din cei mai buni pe domeniul de consiliere,ci doar slugoi de partid,neica nimeni.
3
3
Sa ma pis pe toti consilieri
3
9
ce ma voi nu stiati ca vrabie este o scursura,un vierme,un gunoi al societatii civile?Asta este un psihopat si un bosketar de cea mai joasa speta care mai are putin si trece la spirt medicinal.Pai cum vreti voi sa gandeasca asta limpede pt Medgidia?Cum?Cu capul in frapiera de la primele ore ale diminetii este imposiil sa-ti vina idei bune pt oameni.Asta traieste in alta lume,se crede inca in grota de la Pestera de unde provine.Cocalar manelist.Jeg penal.Toata lumea vorbeste ca este un tepar ordinar.Si la Pestera si la Medgidia a rupt cu tepele panarama asta de primar de cacat.Un bulan ieftin .
11
7
cracii , cunoasteti expresia asa de celebra intro primarie tot asa de ...celebra!!!!!!
0
0
Ascultati l pe necoita de la cernavoda cum vorbeste si va cruciti, el gesticuleaza ca mutii ca nu i in stare sa lege doua vb , iar a treia e, ce pula mea, sa moara mama , etc, un papagal si un golan..
6
0
Psdeeeeeee
5
5
Muie mincinosule .
9
6
Bravo nea Vali futei pe psdei.
11
13
vrabie este cel mai mare escroc,pe unde a trecut a facut prapad,dezastru,a falimentat toate societatile ale lui si ale celor cu care a facut afaceri.O panarama de om !Caracter imputit,un tepuitor jegos care acum ii mai chinuie si pe medgidiotii care l-au ales.Si pe noi la Pestera ne-a umplut de datorii la primarie.1 milion de euro..jeg penal,bosket
19
9
Mai medgidian care te dai proiectul al cu e cumva a lu masa de acasa sau al lui Iordache
10
7
Bravo Domn primar multa muie psd va dam
7
15
La cate proiecte de dezvoltare au blocat consilierii din Medgidia, chiar i-a mangaiat spunandu-le animale, cand ei sunt defapt niste asasini pentru ca ucid dezvoltarea orasului!
14
19
Vrabie sa nu te lasi ! in 2020 sa vii din nou in Costinesti sa-l sustii pe Dorin Jeanu la functia de primar.Ai stofa de circar si noua oamenilor exemplul tau il vrem.
7
17
Ce a inceput Vrabie sa faca in Medgidia nu a mai facut nici un primar de la Ilisei incoace. SE asfalteaza 48 de strazi, mai urmeaza inca 15 plus centura orasului din primavara urmatoare, se modernizeaza si utileaza ambulatoriul si spitalul, se reabiliteaza scoli si gradinite, se contruieste cresa si multe altele. Deci are dreptate cand ii besteleste pe consilierii astia vanduti psdului care n-au facut minic pt Medgidia de la Revolutie pana acum!
20
20
Ce sa faca analfabetu asta decat circ ia dat dumnezeu bani sia facut campanie la pestera si acum na e primar in Medgidia asa meritam dupa cum am votat un excrement de om o mizerie o latrina si toti de langa el numai interlopi si ciori ce sa le ceri la idioti o da iasa adevarul la suprafata cu acest pinochoi care minte si cand respira atunci sa vad pe cei care il sustin ce o sa faca
20
13
chiar sti cei aia media ca . ha ficapat precis esti mai....mult tu decat el!!!
5
5
vad multe comentarii ale gastii lui iordache pe aici, ei ar trebui sa spuna ce a facut iordache in 2 mandate nu sa-l injure pe vrabie. Ca nu a facut nimic si s-a ales praful de oras pardon municipiu, asta e altcelva!
11
11
bravo Vrabie, multa forta iti dorim
14
20
Omul asta e nebun. Chiar trebuie sa-l mai vedem pe ha ficapatul asta in media?!
19
10
Politica romaneasca. Nimic nou indiferent de cine conduce. Imi pare rau ca mi-am petrecut viata... vietuind in romanika.
11
1
Dintrun padurar care vindea lemne la tigani,un primar de comuna care spagi din tot ce prindea, care statea mai mult beat decat treaz si se distra cu minore ce poate sa iasa? Un vagabont parvenit si boschetar. Sa-i pupe mainele lui Stroie toata viala lui ca altfel vindea lemne la tigani in continuare!
24
14
Eu l-as completa pe primar!Animale,da dar nu orice fel de animale ci animale psd-iste ,corupte si manipulate de capi mafioti travestiti in politicieni rosii ,rosii precum steagul cel vechi al lupilor de la est! Da in ei dl primar,da in aceasta hoarda rosie,ai tot suportul celor ce vor sa traiasca onorabil,in libertate si bunastare ca cei din Europa,din Eu aceea di care vor sa ne scoata aceste javre rosii !
18
21
In an centenar trebuie sa fie putin respect.Acum 100 de ani niste oameni care nu aveau mercedesuri si vile au tinut tara asta unita. Dupa ce trece parada de 1 Decembrie puteti sa va spurcati traditional consilierii.
15
13
Ce sa te astepti de la un tiriplici ca Vrabie?! Ordinarul, cand era primar la Pestera si-a facut campanie platita la ProTv cu bani de la RAJA, apoi a atacat-o ca nu a mai primit. Un primar de doi bani, doi dar gauriti!
26
11
Vrabie a luat psd in pula pe mazare si pe constantinescu ia zis eu nu pot sa platesc o intrare la patinoar etc
12
10
Pacat ca a curs mult sange la Revolutie ,toata lumea si media vorbeste de anul centenar . D-le Vrabie Medgidia nu este Pestera cat despre consilieri cred ca trebuie sa va adresati respectuos sunt reprezentantii comunitatii d-tra acum inteleg de ce este un dezinteres fata de politica .Multi oameni destepti afaceristi stau departe nu vor sa asiste la conversatii de mahala sau limbajul...frumos al multor primari ca d-tra.
25
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614