REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Limita de viteză în staţiunea Mamaia nu mai e la fel ca anul trecut!

Limita de viteză în staţiunea Mamaia nu mai e la fel ca anul trecut!

Replica API 21 octombrie 2016 | 23:09 2356

În atenţia şoferilor:

În atenţia şoferilor:

Circulaţia de la nivelul staţiunii Mamaia va suferi modificări! Dacă în timpul sezonului estival, şoferii erau obligaţi să circule cu o viteză maximă de 50 de km pe oră, începând cu 1 octombrie aceştia erau obişnuiţi să circule cu viteză de până la 70 de km/ oră. Surpriză însă! Limita de viteză în extrasezon ar urma să fie 60 km/ oră!

Deşi sezonul estival s-a încheiat, limita de viteză de 50 de km/oră din staţiunea Mamaia nu s-a schimbat! Acest lucru pare că îi scoate din minţi pe şoferii care tranzitează zona, motivând faptul că drumul este liber, iar ei sunt obligaţi să circule cu aceeaşi viteză cu care circulau şi în plin sezon. Reprezentanţii Primăriei Constanţa şi reprezentanţii Poliţiei Municipale au purtat discuţii intense vizavi de acest subiect, însă se pare că nu au ajuns la o decizie definitivă. „Ieri (n.r. 19 octombrie a.c.) s-a discutat în cadrul Comisiei de Circulaţie să se schimbe limita de viteză. Au fost nişte divergenţe întrucât nu se mai vrea să se pună limita de 70 de km/oră, cum era anul trecut, ci să se pună 60 de km/oră pentru că s-au construit multe blocuri şi zona este mai populată. Dar nu s-a hotărât nimic!”, a precizat Liviu Tramudana, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa. Cert este că viteza maximă în staţiunea Mamaia se va micşora. „Se luase în discuţie a se stabili o viteză. Limita normală era de 50 km/ oră, limita stabilită în extrasezon era de 70 km/oră, iar acum se urmăreşte o limită intermediară de 60 km/oră. Nu sunt certitudini asupra acestui aspect. Nu am primit nici o comunicare în acest sens şi nici un plan de avizare de instalare a indicatoarelor. Reducerea sau creşterea vitezei va fi clar semnalizată prin indicator. Se urmăreşte şi în extrasezon, şi în sezon o reducere a vitezei pe bulevardul respectiv”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Municipale. De asemenea, se are în vedere şi o reorganizarea rutieră la nivelul întregului municipiu.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367