REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

LINEUP COMPLET: SUNWAVES 26

LINEUP COMPLET: SUNWAVES 26

Replica API 15 august 2019 | 19:02 500

Pregătirile de peste 3 săptămâni de pe plajă Aza Beach au luat sfârșit, iar organizatorii se pregătesc să primească turiștii străini și români, timp de 6 zile la festivalul SUNWAVES. Asta seară începând cu ora 23:00 se deschid porțile pentru cea de-a 26-a ediție a unuia dintre primele festivaluri de muzică electronică din România.

Prima zi a festivalului se lansează cu 2 scene deschise, la care vor mixa artiști precum britanicul James Zabiela, italienii Neverdogs, germanul Lamache, peruvienii Deaf Pillow, dar și românii Pagal, Piticu și Vid.

Vineri 16 August, muzică va răsună atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopțîi. Artiștii invitați în cea de-a două zi sunt Nimă Gorji, Alexandra, Lumieux, Faster, Crihan și Derek, iar organizatorii s-au asigurat că la scenă deschisă pe timpul zilei vor fi sisteme tip sprinkles pentru a asigura un confort tuturor celor prezenți pe ringul de dans.

Vineri seară italianul Joseph Capriati este prezent la scenă principala, alături de co-naționalul sau Gianni Calipari și romanul Mahony. În același timp vor fi deschise și celealte 3 scene, la care vor mixa artiștii: Ramona Yacef, Rayo, East and Dubs, Art Department, Archie Hamilton, Charlie, Sahau live, Petre Inspirescu, Rhadoo și Desyn.

Sâmbătă în timpul zilei sunt invitați Janina, Bixa, Prichindel, G76 și Dan Andrei. În timpul serii, Richie Hawtin ia cu asalt scenă 1, împreună cu Fabio Florido și Gaiser cu un live act de excepție. La scenă 2 Jay Bliss, Negru, Fer Br, Mind Against și Paco Osuna. Cea de-a 3-a scenă îi aduce în prim plan pe DJ Sneak, Tripmastaz, Kosta și The Rabbit King. Scenă a 4-a pune accentul pe artiștii români Cap, Dubtil și proiectul SIT.

În timpul zilei de duminică vom descoperi muzică eclectică de la cei mai importanți artiști ro-minimal și minimal. Vincentiulian, Haokah live, Zendid, Tulbure, Julian Perez, Amorf live și Kozo iau cu asalt scenă numărul 4. În timpul nopțîi la scenă numărul 2, artistul premiat la Grammy’s Music Awards, Dubfire, va încânta publicul român alături de Shaded, Carlo Lio, Morgan, dar și proiectul românesc de mare succes, Premiesku live. La scenă cu numărul 3 Khidja, D Rusu, Cosmin TRG și Paul Popa vor mixa, iar la cea de-a 4-a scenă vor fi prezenți Praslea și Priku.

Luni ne aduce muzică de la Cally, Sepp, Gescu, Arapu și Mihigh, iar în timpul nopțîi Cezar, Sublee și Suciu vor fi la butoane.

Abonamentele pentru festival s-au epuizat, fiind disponibile bilete pentru fiecare zi în parte, la intrarea în festival.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la carti, activitati culturale? evident ca nu, desi usereii urla ca vor o tara in afara, dar sunt primii la festivalurile de drogalai.
0
2
Intre ce ore se poate intra la vizita la Pagal si cu ce trebuie sa venim la pachet?Cand ti ai rupt picioarele te au internat la acelasi spital?
1
0
Paco Osuna e super recomandabil, mi a rupt picioarele anul asta la Tomorrowland. Pe aceeasi linie mai puteti sa l vizitati si pe Pagal.
2
0
priku miku pitiku gicu ,noroc cu Zabiela,in rest la cortu cu mortu viu,cichi taca piu piu piu,unde i lemnul pe pupitru,pastilat si Nea Dumitru
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614