REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Linia turistică City Tour, introdusă la Constanța în minivacanța de 1 Mai

Linia turistică City Tour, introdusă la Constanța în minivacanța de 1 Mai

Replica API 24 aprilie 2019 | 00:59 613

Regia Autonomă Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că în minivacanța 26 aprilie – 05 mai 2019 se va reintroduce în circulație linia turistică CiTy TOUR (autobuze etajate), pe același traseu ca în anul precedent, pe principiul Hop On / Hop Off, astfel:

Gară CFR – Piața Far – Poarta 5 - Silozurile Saligny (incinta Port) – Cuibul Reginei (incinta Port) – Portul Turistic Tomis – bd. Elisabeta - str. Termele Romane – str. Negru Vodă - str. Mircea cel Batrân - bd. Mamaia până la Tabăra Turist (Hotel Caraiman) din Stațiunea Mamaia.

Program de circulație :

- Plecare din Gara CFR: 10:00 -18:00

- Plecare din Caraiman - Mamaia: 10:12 – 17:12

Autobuzele CiTy TOUR includ în ruta lor 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia: Silozurile Anghel Saligny, Vechea Bursă Maritimă, Gara maritimă, Cuibul Reginei, Muzeul de Istorie și Arheologie, Edificiul roman cu mozaic, Moscheea Carol I, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic "Tomis", Delfinariu, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altelele, pe care vă invităm să le descoperiți. Toate aceste atracţii turistice sunt disponibile pe orice telefon prin aplicaţia „CiTy TOUR Constanța”. Ca noutate, începând de anul acesta aplicația „CiTy TOUR Constanța” se poate instala și pe telefoanele cu sistem de operare iOS. Tarifele pentru linia turistică rămân neschimbate:

- 3 lei – un tur

- 5 lei – hop on / hop off

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cat de frumos arata orasul Constanta, cu bulevardele lui superbe mai ales Stefan cel mare cu gradinile suspendate proiectate de edilul sef, cu zona istorica restaurata si modernizata cu dale de granit si cladiri cochete , se merita sa faci city tour cu autobuzele supraetajate. Futu-te in gura Fagadau de prost, cel mai prost primar de la revolutie incoace.Pana si Mihaies a fost mai bun ca tine.
2
0
domnle eu sunt dom primar si vreau sa va spun ca am mers si cu busul la servici , vin alegerile si am nevoie de voturile dvs pentru inca 4 ani sa distrugem acest oras , asa ca dragi constanteni vreti impozite mai mari? vreti o gigacalorie mai mare ? vreti politie locala la panda mereu? nu vreti parcari? vreti magazine ridicate peste noapte? un singur lucru e simplu ... votati ma !!!
1
0
Decebal primar incurca traficu cu tot felu de inviati proaste in circulatie
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108