REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Lino Golden, fiul adoptiv al lui Velea, umilit când avea 100 kg

Lino Golden, fiul adoptiv al lui Velea, umilit când avea 100 kg

Replica API 4 iulie 2019 | 00:00 1201

Lino Golden

Lino Golden, fiul adoptiv al lui Alex Velea a publicat o imagine cu el de pe vremea când cântărea 100 de kilograme și lumea râdea de el. Artistul a scris un mesaj pe rețelele de socializare, iar fanii au rezonat mult cu declarațiile făcute.

Dac acum câțiva ani, Lino Golden cântărea 100 de kilograme, acum a reusit să scape de mai bine 30 dintre ele, iar schimbarea este una foarte vizibilă.

„100 kg vs 68 kg, da, așa arătam eu la vârsta de 16 ani. Mi-a fost greu și toți au râs de mine până am reușit”, a scris artistul pe Instagram.

„Cum am ajuns în situația aceea? Simplu! Viața haotica pe care o duceam m-a adus acolo! Mâncam la ore târzii mult junk food și, trebuie să recunosc, nu mă interesa deloc alimentația și stilul de viață pe care îl aveam. Sigur, nu aș fi putut să duc această luptă daca nu aș fi avut susținerea lui Alex si a Antoniei. El mi-a spus că, dacă ai ambiție și voință, orice este posibil. Am mers împreună la sală și m-a învățat cum să am un stil de viață sănătos. Antonia mi-a dat sfaturi de nutriție și a fost si ea alături de mine. Este foarte important ca, ăn astfel de momente, să ai susținerea și înțelegerea prietenilor”, a declarat el pentru slabsaugras.ro

După o relație de mai mulți ani care a eșuat din motive necunoscute, Lino Golden și-a găsit dragostea lângă Andra Ghinea, o tânără de 20 de ani, studentă la UNArte. Andra Ghinea a îmbrăcat mai multe vedete de la noi, printre care Lora, Inna, Alina Eremia sau Alina Ceușan, reușind rapid să pornească pe calea designului vestimentar.

Lino Golden se răsfață în mod continuu cu cele mai scumpe mașini. Deși încă nu și-a cumpărat un «Panamera», la fel cum cântă el în cea mai cunoscută piesă a sa, artistul și-a achiziționat o mașină cu care și-a șocat fanii. Este în topurile muzicale, astfel că își permite orice lux. Protejatul lui Alex Velea și-a cumpărat un autovehicul scump pentru a sărbători succesul de care se bucură.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un drogat la fel ca si "parintii adoptivi" !!!
1
0
Astea sunt stiri de ziar cat decat respectabil...daca o exista asa ceva...?
2
0
Cine PLM mai este si papagalul asta multicolor? Este vedeta?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102