REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Lipoveanu strânge rândurile la Constanţa pentru viitorul partid al lui Victor Ponta!?

Lipoveanu strânge rândurile la Constanţa pentru viitorul partid al lui Victor Ponta!?

Replica API 28 martie 2017 | 16:13 762

UNPR - ba e, ba nu mai e! Membri ai partidului pe care îl înfiinţase fostul ministru Gabriel Oprea s-a reunit, luni, la Constanţa, la un hotel din Mamaia, în frunte cu ex-liderul judeţean George Lipoveanu. Se încearcă, conform surselor noastre, reactivarea structurilor acestei formaţiuni politice, eventual pentru o poziţionare alături de Victor Ponta, în contextul în care se speculează că fostul premier încearcă să îşi înfiinţeze un partid.

Însă, UNPR a fuzionat cu PMP-ul lui Traian Băsescu, după cum reaminteşte şi liderul PMP Constanţa, Claudiu Palaz. Chestionat cu privire la situaţia descrisă mai sus (întâlnirea prezidată de George Lipoveanu - n.r.), Claudiu Palaz a comentat, referindu-se la fostul lider judeţean al UNPR: "Despre morţi numai de bine". "Vrutul e gratis, mai greu cu pututul", a mai spus Palaz, referindu-se la reactivarea structurilor UNPR pentru un eventual sprijin în favoarea proiectului lui Ponta.

În judeţul Constanţa, cei doi primari ai "defunctului" UNPR (de la Saraiu şi Pecineaga) sunt alături de PSD, cei doi (Dorinela Irimia şi Niculae Stan) luând această decizie la data la care aveau loc demersurile de fuziune a progresiştilor cu PMP.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mare lider politic...hotel construit ilegal pe plaja ca asa i la mangalia, facut colonel la apelu bocancilor de generalu ala izmenar si penal, si cate si mai cate.astia va fura viitorul copiilor.
7
1
Toate prostiile pe care le spune Palazu mic le scrie doamna Cucu!
3
5
Sa iti de DUMNEZEU ceea ce meriti!
4
0
Il luati si pe Vasiliev ? Poate ii platiti si datoriile...
7
0
Cand vor intelege constantenii ca trebuie sa renunte la oameni de soiul asta !??????Atat timp cat veti vota asa ceva ,niciodata Constanta nu se va moderniza,cu toate resursele pe care le are.
14
0
d-nu tonte va avea alt partid, dar in alta tara ori la noi in alta era ! Cine p...mea se va inscrie la acest tont scarbos ? Poate de-alde jumi-juma se stie !
10
0
Umbla beat
11
1
Ce randuri sa stranga asta ? La unpr erau 10 insi care mancau fripturi imprruna
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367