REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Lisa-Marie Presley, despre acuzaţiile de pedofilie împotriva lui Michael Jackson: „Mi-a fost teamă să avem copii“

Lisa-Marie Presley, despre acuzaţiile de pedofilie împotriva lui Michael Jackson: „Mi-a fost teamă să avem copii“

Replica API 12 septembrie 2019 | 00:00 557

Lisa-Marie Presley, Michael Jackson

De-a lungul timpului, şi atunci când era în viaţă, dar şi după ce a murit, Michael Jackson a fost acuzat, în nenumărate rânduri, că ar fi fost pedofil şi că ar fi profitat de mai mulţi copii.

Despre viaţa scandaloasă a artistului s-au făcut şi unele documentare, iar cel mai mare succes l-a avut „Leaving Neverland“, în care mai mulţi bărbaţi afirmă că atunci când erau copii au fost molestaţi sexual de Michael Jackson.

Deşi există multe voci care îi iau apărarea Regelui Pop, până acum nimeni nu a putut nici să demonstreze că el profita de inocenţa celor mici, dar nici că nu ar fi fost pedofil. Iar una dintre persoanele care a încercat să-l apere pe Michael Jackson este fosta lui soţie, Lisa-Marie Presley.

Fiica lui Elvis Presley a spus, potrivit celor de la The Mirror, că ea şi Regele Pop s-au iubit foarte mult şi că, deşi lumea afirmă că ei nu au făcut niciodată sex, între ei au existat relaţii intime. Însă Lisa-Marie Presley a adăugat că i-a fost teamă să aibă copii cu Michael Jackson din cauza presiunii mediatice la care era supus artistul, deoarece la acea vreme el era acuzat de Jordan Chandler, un copil în vârstă de 13 ani, că a profitat de el.

Lisa-Marie Presley a mai dezvăluit că Michael Jackson a fost foarte frustat că ea nu îşi dorea să aibă copii cu el, iar acest lucru l-a făcut să o părăsească şi să ajungă alături de asistenta medicală Debbie Rowe, care i-a dăruit doi copii, pe Prince Michael Jr. şi Paris.

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218