REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

LISTA ARESTAȚILOR în URMA ACȚIUNII de AMPLOARE a DIICOT! Video

LISTA ARESTAȚILOR în URMA ACȚIUNII de AMPLOARE a DIICOT! Video

Replica API 15 noiembrie 2020 | 23:53 28680

Sute de percheziții au avut loc în cadrul unei acțiuni de amploare a DIICOT, fiind vorba de Operațiunea OMAHA. Astfel, la Constanța, 44 de persoane au fost arestate, iar în cazul a altor 4 inculpați se va cere arestarea în lipsă. Menționăm că, în județul nostru, au acționat oamenii legii din cadrul BCCO Constanța sub coordonarea procurorilor DIICOT.

Lista persoanelor arestate

Este vorba despre: Alexandru Gheorghe, Alexandru Iancu zis Bărbosu, Alexandru Ionuţ, Alexandru Neli, Alez Ana-Maria, zisă Muta, Alez Geansu, Ali Dinarlî zis Bîti, Ali Duran, Amet Ridvan, Asan Belgin – Rino, zis Bigilic, Asan Erdinci, zis Edi, Edicu, Asan Turgai, Buruiană Florin, Buruiană Marian, Buta Ştefan, Butiuc Anamaria – Alexandra, Călin Gabriel Antonio, zis Chioru, Curte Bogdan – Ionuţ, Curte Felicia, Diaconu Ionuţ – Bogdan, zis Moldoveanu, Enachi Gabriela – Isaura zisă Izaura, Ganciu Dorel, zis Papi, Iacob Nicolae Titi, Ibraim Ecrem, zis Naşu, Frizeru, Ibraim Jacle, Ibraim Rozalia, Ibriş Amar, Kozac Robert, Licu Cosmin, Memet Mervrida, Moraru Stelian – Marius, zis Românu, Musa Sibel, Memet Raim (fost Mustafa), Mustafa Rufat, Mustafa Samet, Oanţă Bobi Ilie, Radu Elvis, Staicu Iuliana, zisă Giulia, Suliman Ilfan zis Pulii, Ţiu Melisa – Latifa, Ţiu Florentina, Ţiu George, zis Onasis, Trandafir Gabriela, zisă Gabi - Baba şi Ţiu Vasile Valentin, zis Vali.

Aceștia au fost arestați prventiv pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 13 noiembrie 2020 şi până la data de 12 decembrie 2020 inclusiv. Au fost introduși în arestul IPJ Constanța.

Patru se sustrag

Totodată, menționăm că alte patru persoane au fost propuse spre arestare în lipsă.

”Disjunge propunerea formulată de Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Alez Omer – Rahman, zis „Arabu”, Mursel Rufat şi Suliman Ismail, şi fixează termen pentru soluţionarea acesteia la data de 19 noiembrie 2020 orele 12,00, pentru când se vor cita inculpaţii şi se vor emite mandate de aducere pe numele acestora. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi 13 noiembrie 2020 ora 23,00”, potrivit minutei judecătorești.

Operațiunea OMAHA

Amintim că procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul DCCO și a unităților subordonate, la data de 11.11.2020, au efectuat un număr de 386 de percheziții domiciliare, în cadrul unor ample acțiuni, vizând destructurarea unor grupări infracționale organizate, acțiuni ce s-au derulat concomitent pe raza județelor Botoşani, Suceava, Iaşi, Neamţ, Galaţi, Vrancea, Covasna, Braşov, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Constanţa, Călăraşi, Ilfov, Teleorman, Argeș, Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea, Alba, Caraş-Severin, Timişoara, Arad, Bihor, Satu Mare, Cluj şi Bistriţa Năsăud şi a municipiului Bucureşti.

Cu ocazia activităților, au fost identificate 2 culturi care conțineau 100 de plante de cannabis și au fost indisponibilizate 423 de comprimate ecstasy, 830 de grame de cocaină, 3,5 kilograme de cannabis, 19,01 kilograme de masă vegetală de cannabis, 11,05 kilograme de substanțe psihoactive, 765 de grame substanță pulverulentă, 19 cântare electronice, 45 de grindere, 6 imobile, 6 autoturisme cu o valoare totală de 90.000 de euro, 13 laptopuri, 317 telefoane mobile, 197 cartele SIM, 80 de petarde, 3 arme neletale, 37 de cartușe, 301.260 de țigarete, 2.2 kilograme de aur, precum și sumele de 2.315.555 lei, 210.730 euro, 1.000 de dolari și 8.505 lire sterline.

Acțiunea reprezintă o continuare a activităților susținute desfășurate de către procurorii DIICOT în tot cursul anului 2020, finalizate prin întocmirea unui număr de 1543 de rechizitorii și acorduri de recunoaștere a vinovăției, prin care au fost trimiși în judecată un număr de 3034 inculpați și au fost identificate 467 de victime ale infracțiunilor.

Video:

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia merita bagameas pula in morti si ranti lor de orfani ca au distrus mii de tineri cu drogurile eu le spun ca abea astept sa ajunga in poarta alba sa spele chilorti ahh doamne esti mare
12
0
Bravo, la mai multe astfel de actiuni... La puscarie cu toti traficantii si dealerii... Sper ca baietii aia de la bcco sa ii ia pe toti si sa curete orasul de lepre
14
0
Prietenii lui robert
8
0
tigan basit. Sa-i vanda la copii tai de 11 12 ani droguri. Asta era problema ta, ca pestii, si sa-i lase pe aia care distrug vieti de om , la copii de 12 ani care au tot viitoru inainte. Un copil nu stie sa faca diferenta intre rau si bine, si e de ajuns un anturaj prost, si sa ia o data droguri, ca nu mai scapa toata viata. Mars!!! Caca-mas pa pieptu tau de dealer bashit care distrugeti viata la copii.
10
0
Pentru toti traficantii de droguri din Mangalia Tic -Tac Tic -Tac zilele va sunt numarate In Puscarie in frunte cu politistii corupti din Mangalia o sa sfarsiti Criminalilor!
13
0
Aplicati pedepse maxime acestor infractori. Multi dintre magistrati sunt parinti si trebuie sa se gandeasca ca asemenea elemente nu au ce cauta printre oamenii cinstiti. Trebuie sa vina ziua in care sa se puna stop nemuncii si imbogatirea de pe urma suferintei oamenilor.
16
0
Eu nu inteleg , cum ati putut sa arestati si persoane minore , sunteti niste jeguri si scursuri ale societati femeile pe care le ati arestat au copii mici acasa si nepoti dece nu ati arestat doar barbati , dece i-ati arestat acum inainte de alegeri sa va imbogatiti de pe urma lor mai mult , ei nu au facut rau , drogati lesinati sunt problema dece nu ii duceti pe ei la dezintoxicare , daca ati face asta sunt sigura ca nu ar mai vinde nimeni dece nu ii arestati pe aia care baga femei la pula care le uda pe timp de iarna cu galetiile de apa si le bat de se pisa , pe ele asta numai vede statul
6
8
DE CE NUMENI NU SE INTREABA - DE CESE ARESTATEAZA DOAR INAINTE DE ALEGERI
8
2
Black Friday pentru bugetul tarii
6
0
Drogatii sunt scursurile societatii care au nevoie de drog ca sa se simta vii. Autoritatile nu fac bine ca ii aresteaza pe dealeri pentru ca jegurile care au nevoie de substante psihoactive ca sa aiba si ei parte de fericire nu mai pot sa isi procure cele necesare vietii. Daca diariile nu se mai DROGHEAZA ii gasim prin parcuri propavaduind nu stiu ce verset din carte
6
7
Bine ca i-a prins, voi vedeti ce marfa de kkt? Pai aia e iarba? Hahahahahahahahaha
10
4
Nu va mai legati de proxenetii si interlopii din Cernavoda,Leftetierica,Piron ei m-au ales pe mine primar si ma sustin.Protectia acestora vin din partea mea a politiei a noastra a peneleului.Traiasca tiganii,proxenetii si interlopii Cernavodei care m-au pus primar o panarama de om fara scrupule.Cand am ajuns prima data primar eram un mieluselel acum sunt o javra precum tot peneleul
12
4
Lea dat smecleu
11
1
Poate nu v-a spus nimeni ca nu obliga nimeni pe nimeni sa cumpere droguri, v-ati trezit toti prostii sa va dati cu parerea cand in afara se legalizeaza
12
12
Gaborii astia chear muncesc. Tot anul am auzit numa de ei. Leprele alea arestate au distrus o gramada de tineri si famili
22
8
Arestari inainte de alegeri dada cum sa nu sigur mai voteaza lumea pnl
16
2
Bravo BCCO si DIICOT care au lucrat exemplar dar sper ca munca lor exceptionala sa nu fie naruita de justitia constanteana!
25
3
Cred ca ministrul Vela e bun ----trebuie pastrat indiferent de alegeri ----Carmen Dan a fost ministru catastrofa de slab
22
5
Prea mult zgomot pentru nimic . Pai la o asa actiune , ar fii trebuit sa auzim ca ati ridicat zeci sau poate sute de kg de droguri . Se vor gasi judecatori binevoitori care le va da drumu sau daca ii vor condamna , vor primi pedepse de ochi lumi . Sper sa ma insel eu si sa aud ca au primit ani grei de detentie . Au nenorocit o groaza de copiii , adolescenti si tineri . Eu ias intreba pe politicieni , de ce mama dracului nu mariti pedepsele , ce vreti sa ajungem ca 1 din 3 sa se drogheze ? Criminali vand moarte la plic si li se rupe de pedepse de 1 sau 2 ani .
16
3
Oricum trebuie sa le dati drumul,ok ?
13
2
Suntem pregatiti pentru urmatoarele calcari de domiciliu in casele infractorilor pana la sfarsitul anului
28
1
Iacob Titi si Iacob Merien cur de fier curva curvelor videochatista orasului... Au pus viata in pericol a zeci de copii, sperau sa-si creasca plodul facut din saracie din banii incasati de pe droguri... Doi slinosi libidinosi care au imputit socialele cu iarba! Huaaa rusine sa va fie a-ti adus mascatii in Eforie, a-ti facut orasul de cacat, slinosu de Titi tundea cu cuiul in mana... Rusine!! IACOB Titi-IACOB Merien- Curte Bogdan Rose- Oanta Bobi-Ceamarlia- Sa putreziti in inschisoare!
35
4
Pe cand razii si cu proxenetii,camatarii ....??
37
4
M-ar interesa numele persoanelor decedate daca se poate si peste o saptamana daca se poate cauza mortii acestora...poate afla rEPLICA
10
3
Bai ala cu Raducanu da prost mai esti. Pai pe astia i am adunat ca ii faceau concurenta ba boule
16
2
Batuti zilnic cu bastoanele in burta sa nu lase semne asa cum bat si ei pe altii mai slabi. La arest bagati-le muci si urina in mancare.
25
3
Felicitari DIICOT daca ati arestat pe ..muta ..chioru ..pulii ..bengosu ..jegosu etc. acum constanta poate respire aer curat cu miros de iasomie ..bine ca nu a participat la actiune si politia locala ..facea prapad in lumea clanurilor etc.
22
2
cautati mai bine in primarie !!! Acolo incepeti sa arestati putorile hoate ca merla. Aia din primarie sunt parintii tiganilor din listele voastre !!!
36
3
BRAVO DICOT ATI REZOLVAT CEVA !
30
4
Raducanu Mangalia aloo care il tine in brate aloooooo
16
2
Toti numai gipsani.
21
1
Averile confiscate si in lagar de munca in Delta la stuf!
25
4
Cu securisti care beleau ayahoaska uunde sunt?
20
0
De care Raim e vorba? Batranu de la mangalia ?
13
1
Mai sunt locatari in Henri Coanda?
23
3
pe afaceristii de kkt din km4 cand ii saltati? vira, birlic, druga. sa ne kkam pe ei de sifoane
33
3
eliberati tuciurii rezidenti in chiliei ca altfel va reclama la CEDO
16
2
Cum se face ca exact cu o luna inainte de alegeri se fac aceste arestari?A se vedea si traficantul gasit astazi in aeroport cu valize cu bani.Pana acum unde a fost politia?Au tolerat aceste bande, pt a i aresta exact inainte de alegeri?Daaaa
28
9
Care machidoni boule? E un stol intreg de ciori imputite...
44
2
In KM 4-5 nu intrati peste zdrentele alea.
37
4
Daca sunt atatea cantitati confiscate, va dati seama cate au fost deja valorificate si cati consumatori sunt, unii chiar dependenti de substante hipoactive.Sa intelegem ca la fiecare pas ne asteapta un drogat care ne ameninta, fie sa ne jefuiasca, fie sa ne omoare.Si culmea sa fie declarat ca nu a avut discernamant. O lista nu ne foloseste la nimic.
17
1
Eu iam codosit meritau nu mai faceau plata asa am facut si cu cote goale ma dwranja meliteanu
12
3
GANGSTERII ORASULUI CERNAVODA DECALARA DIICOT CA NU AVETI SANSE SA VA LEGATI DE NOI PENTRU CA JUCAM TARE CHIAR SUB PROTECTIA PRESEDINTELUI.
22
3
Sa acopere Bozolan un dealer, cum....sunteti cu capul....Pai parchetul statea asa de florile marului cu informatia asta
18
3
BRAVO BCCO SI DIICOT CONSTANTA,NOTA 10 . NOTA 10 SI PENTRU REPLICA .
35
9
O gramada de ciori - asa va trebuie daca nu ma bagati in seama!!!
31
1
amenintat de politistu local, pe iutub
13
1
RADUCANU RAZVAN din MANGALIA fiu de fost politist este un criminal nenorocit a omorat lumea cu drogurile lui!!! Si o sa mai omoare si pe altii cu drogurile ALO DIICOTU! Raducanu Razvan si Cristi Dafina vand droguri atat in Mangalia cat si prin Mamaia si la Bucuresti! Este implicat si CRISTI BOZOLAN de la POLITIE care il acopera pe alt dealer din MANGALIA si anume FINUL LUI unu zis VERDE! Se mai vand multe droguri si in zona LA MOARA tot in MANGALIA. DIRECT LA PUSCARIE CU TOTI VANZATORII DE MOARTE !!!
43
4
La Constanta,numai machidoni!
32
7
Asa suntem noi tiganii astia jegosi. Meritam sa stam la cusca 20 de ani. Suntem jeguri ale societatii. Multumim doamne ca ne ai bagat la parnaie.
44
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218