REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Lista candidaților ALDE la Europarlamentare va fi deschisă de Norica Nicolai. VIDEO

Lista candidaților ALDE la Europarlamentare va fi deschisă de Norica Nicolai. VIDEO

Replica API 16 martie 2019 | 17:43 326

În cadrul conferinței de presă susținută sâmbătă, 16 martie a.c., la Constanța de către reprezentanții partidului ALDE Constanța, în frunte cu președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, s-a prezentat lista candidaților din partea partidului la alegerile Europarlamentare.

”ALDE a făcut o listă care conține în zona eligibilă cele mai importante personalități politice ale partidului, personalități care se dinsting printr-o carte de vizită profesională de excepție sau cu o activitate politică deja confirmată.

Lista noastră va fi deschisă de Norica Nicolai, jurist, actual membru al Parlamentului European în al doilea mandat, pe locul doi este prof. univ. dr. Daniel Barbu la rândul său fost ministru al Culturii, senator în Parlamentul Europan, pe locul trei este Renate Weber jurist, cunoscut militant pentru Drepturile Omului, fost membru în comisia ”Drepruri și libertăți” în Parlamentul European, una dintre cele mai importante comisii. Pe locul patru este Ovidiu Silaghi fost ministru al Transporturilor, fost deputat în Parlamentul României și Parlamentul European, pe locul cinci este Varujan Vosganian, liderul grupului ALDE din Camera Depitaților, fost ministru al Energiei, deputat și senator în numeroase legislaturi, un om de cultură, pe locul șase colegul meu Andrei Gerea, vechi militant liberal, am început împreună activitatea în Partidul Național Liberal în 1990, pe locul șapte estem profesorul Radu Silaghi-Dumitrescu de la Cluj, medic, cercetător, cel care probabil dacă ați urmărit cu ceva timp în urmă, a fost cel care a inventat sângele artificial, o personalitate a lumii științifice. Am pus oamenii cei mai buni, cei mai meritoși pe aceste locuri, locuri cu șanse de a fi alese.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daraban... ultimul golan
1
0
Eu omul lui Mazare si strutinski nu sunt pe lista. Eu grasutul gelat nu sunt pe lista. Eu paie in cap nu sunt pe lista. Taricene iti rup picioarele cand mai cresc
3
1
de unde tot au colectat alde astia voturi? chiar este curios!
3
1
Manechine nu dai si tu socoteala pt HG 349 pe 2007?Sau si tu ca Dancila n ai stiut ce semnezi?AI OTRAVIT O GENERATIE CU MAGAZINELE TALE DE VISE.Si Norica sa faca un dus ca de cate ori am trecut pe langa ea mirosea a transpiratie
4
1
de cand o asteptam pe slinoasa norica !!! Muie tariceanu cu cacat, muie norica slinoasa, muie dragnea infractorul, muie alde, muie pesede !!!
5
2
...cu acest hipopotam nadusit o sa ajungeti departe..............
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614