REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Lista celor mai scunde vedete din România. Irina Rimes e mai mică decât Adi Minune?

Lista celor mai scunde vedete din România. Irina Rimes e mai mică decât Adi Minune?

Replica API 5 iulie 2022 | 00:00 3007

Pe lista celor mai scunde vedete din România se regăsesc unele dintre cele mai îndrăgite personaje din spațiul monden. O să fii surprins când vei afla ce înălțime au câteva dintre cele mai frumoase staruri din țara noastră, dar și doi reprezentanți de marcă ai sexului masculin.

Le știi de atâta timp și le urmărești cu drag. Majoritatea nu s-au arătat afectate de faptul că nu stau atât de bine la capitolul înălțime. Dar înainte de a prezenta lista celor mai scunde vedete din România, cred că trebuie să lămurim un aspect important.

Țara noastră nu este chiar la înălțime la acest capitol. Conform unei analize a statisticilor oficiale din 187 de țări, referitoare la înălțimea bărbaților și a femeilor, țara noastră se situează pe la mijlocul clasamentului.

Media bărbaților este 1,74 de cm, adică un pic peste media mondială, dar mai în coada Europei. În schimb, femeile din țara noastră au una dintre cele mai mici medii de pe bătrânul continent (1,62 cm). Fetele din Letonia domină topul cu o medie 1,70 de cm, în timp ce media mondială este de 1,61 cm. Să întoarcem, totuși, la vedetele noastre și să vedem pe cine găsim în top.

Andreea Antonescu

În topul celor mai scunde vedete din România se află cântăreața Andreea Antonescu, care măsoară 1,53 cm. Ea s-a arătat timorată în tinerețe, în legătură cu acest aspect. Nu are, însă, niciun motiv să o facă.

Inna

Nu mai este un secret pentru mulți că frumoasa Inna este mică de înălțime. Ea măsoară doar 1,58 de cm, dar asta n-a împiedicat-o să aibă o carieră formidabilă.

Nicole Cherry

Nicole Cherry e drăgălașă, iar publicul tânăr o adoră, chiar dacă are doar 1,55 m înălțime. De curând, cântăreața a devenit și mămică.

Irina Rimes

O dovadă că esențele mari se țin în sticluțe mici este și Irina Rimes. Faptul că este scundă nu o împiedică să fie una dintre cele mai iubite vedete din țara noastră. Vedeta este un pic mai mică chiar și decât Adi Minune, care se spune că are 1,50 de cm.

Elena Gheorghe

Una dintre cele mai frumoase vedete din România prinde această listă. Elena Gheorghe are 1,60 cm. Cântăreața se bucură însă de un corp superb și o carieră de invidiat.

Cât de frumoase sunt împreună! Surorile Gheorghe, apariție de Hollywood, alături de mama lor! „Prima dată în formulă de 3 la un eveniment”

Alte 3 vedete din România care intră în top. Ridicăm ștacheta la 1,60

Cea mai cunoscută prezentatoare din România intră în top. Andreea Esca măsoară 1,62 m și chiar se bucură de acest lucru. ”Avantajul de a avea 1.60 m este că pot să ies cu gașca Alexiei fără să bat la ochi….E din puţul gândirii”, a spus Andreea Esca, amuzată, pe contul ei de Instagram.

Andreea Esca și Andreea Marin

Micuțe de înălțime sunt și Ruby și Andra, ambele măsurând 1,64 cm. Prezentatoarea Andreea Mantea intră și ea pe listă, având o înălțime de doar 1,56 cm.

Lista celor mai scunde vedete din România include și câțiva bărbați

Doi bărbați prind această listă. Despre Marius Moga se spune că ar avea 1,71 de cm. În timpul relației cu Iulia Vântur, înălțimea artistului a fost adus mereu în discuție, în condițiile în care fosta prezentatoare de la Pro TV se apropie de pragul de 1,80 cm... și mai poartă și tocuri.

Antonia și Alex Velea

Diferența de înălțime nu are niciun cuvânt de spus într-o poveste de dragoste. Dovada clară este și relația dintre Alex Velea și frumoasa Antonia.

Pe cei doi cântăreți îi despart doar 8 centimetri. Antonia are 1,78, în timp ce Alex are 1,70 de cm, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vedete cu gaoaza rwpta
0
0
inaltime ca inaltimea dar cit de largi sunt cind ne spuneti ?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367