rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 21 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

DETALII UIMITOARE: pe modeul mafiei siciliene! VIDEO

Lista completă a indivizilor încătușați în dosarul clanului Ștoacă, prezent și la Constanța, care avea 'pile' printre polițiști!

Procurorii DIICOT – Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor din clanul Ștoacă, care au fost prezentați cu propunere de arestare, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat,trafic de droguri de mare risc, trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism,trafic de influență,tentativă la înșelăciune, fals în declarații, dare de mită, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, instigare la favorizarea infractorului,cumpărare de influență, influențarea declarațiilor. Totodată, procurorii au oferit mai multe detalii din modul de acțiune al membrilor grupării.

Este vorba despre Voinea Marius, Saim Petre, Niculae Bogdan-Gabriel, Cimpoeru Lucian Florin, Cioarcă Constantin-Gabriel-Dumitru, Bamburic Daniel-Ionut, Stan Ion, Fieraru Nicolae Cristian, Mandache Dan, Iliescu Alberto Florin, Dumitru Florian, Ionescu Constantin Marius, Mihai Cristian Cosmin, Vasile Vicențio Giovanni, Stoian Ion, Piteșteanu Romeo-Ionel, Niculae Marius-Dragoș, Șaim Petre Daniel, Andrei Elena Cristina, Țoghină Antonela-Florența, Pîrvulescu Livia, Chihăescu Dragoș Andrei, Georgescu Ana Maria, Stănescu Diana Alexandra, Ionete Alexandra, Pollak Bohus (Ben din Insula Iubirii), Pavel Nicoleta, Bazavan Constantin, Martac Vasilica, Chelu Anghel, Vlad Aurelia Ioana, Mincă Nicolae și Mihai Mircea Florian. Pe parcursul mai multor ani, prin intervenții succesive din partea organelor judiciare, s-a acţionat pentru destructurarea unei grupării ce acționa, cu precădere pe linia traficului ilicit de droguri de mare risc, în municipiul București, grupare de tip mafiot, bazată pe relații de familie, cunoscută în lumea interlopă sub denumirea de ”Ștoacă”. Urmare a intervențiilor autorității judiciare și a faptului că cei doi lideri ai grupului infracţional înaintau în vârstă, aceștia au predat coordonarea grupării fiilor şi nepoţilor acestora care au început să se implice în coordonarea membrilor grupării, după tiparul predecesorilor lor.

În 2017 au devenit lideri de necontestat ai grupării

Începând cu anul 2017, lideri de necontestat ai grupării ”Ștoacă” au devenit inculpaţii Voinea Marius –zis ”Marius Ștoacă”, Șaim Petre –zis ”Petrică Ștoacă”, Niculae Bogdan Gabriel – zis ”Bogdan Ștoacă” și Cimpoeru Lucian Florin, aceștia preluând rețeaua infracțională dezvoltată de predecesorii lor, perfecționând-o în funcție de oportunitățile de a obține venituri consistente care să asigure nivelul de trai al membrilor. Întrucât la începutul aceluiași an, inculpatul Voinea Marius a fugit din țară, sustrâgându-se unei anchete în curs, în contextul în care pe numele său a fost emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni de criminalitate organizată, acesta nu s-a mai implicat în comiterea infracțiunilor ce intrau în scopul grupului, limitându-se la ”îndrumări” și „intervenții” punctuale față de ceilalți membrii atunci când între aceștia apăreau conflicte de orice natură, uzând de renumele și autoritatea sa. Începând cu anul 2017, cei patru și-au consolidat poziția de lideri ai grupării ”Ștoacă”, astfel încât persoanele care au fost atrase de către aceștia sau care au apelat la influența grupării au acționat întotdeauna respectând regulile impuse, beneficiind totuși de libertatea de a-și dezvolta propriile afaceri ilegale.

Au împărțit în 4 piața neagră a drogurilor de mare risc: 70 – 100 euro pe gram

Cu privire la activitatea infracțională desfășurată de către inculpaţi în cadrul grupării, în intervalul 2017 – 2018, pe linia traficului de droguri de mare risc a rezultat că, cu știința inculpaţilor Voinea Marius, Șaim Petre –zis ”Petrică Ștoacă”, Cimpoeru Lucian Florin – zis ”Luci” și Niculae Bogdan Gabriel – zis ”Bogdan Ștoacă” și-au împărțit piața neagră a drogurilor de mare risc, în vânzarea de cocaină și heroină. Astfel, inculpatul Șaim Petre –zis ”Petrică Ștoacă” i-a atras în grupare pe inculpaţii Dumitru Florian – zis ”Puiu”, Iliescu Alberto Florian și Șaim Petre Daniel– zis ”Ulă”, iar mai apoi, singur, împreună cu aceștia sau prin intermediul lor, a pus în vânzare cocaină, la prețuri cuprinse între 70-100 euro/gram, în zonele Ferentari, Giurgiului și Piața Reșița din municipiul București. Sumele de bani obținute din vânzarea drogurilor de mare risc erau colectate de către inculpatul Șaim Petre, ”locotenții” săi oprindu-și doar procent din acestea.

La rândul său, inculpatul Cimpoeru Lucian Florin i-a atras în grupare pe inculpaţii Ionescu Constantin Marius, Vasile Giovanni Vicențio, Mihai Cristian Cosmin și Pollak Bohus, iar mai apoi, singur, împreună cu/sau prin intermediul inculpaţilor Ionescu Constantin Marius, Vasile Giovanni Vicențio și Pollak Bohus a pus în vânzare cocaină, la prețul de 100 euro/gram, în zona Piața Alba Iulia și centrul vechi din municipiul București. Sumele de bani obținute din vânzarea drogurilor de mare risc fiind împărțite între cei patru.

Fete racolate și din Constanța și scoase la 'produs' în Dubai

Cu privire la activitatea infracțională desfășurată de către inculpaţi pe linia traficului de persoane, în intervalul 2017 – 2018, a rezultat că, cu știința inculpaţilor Voinea Marius, Niculae Bogdan Gabriel – zis ”Bogdan Ștoacă” și Șaim Petre –zis ”Petrică Ștoacă” au decis primul să se implice direct, iar cel de-al doilea să încurajeze și să-l susțină pe fiul său, inculpatul Șaim Petre Daniel – zis ”Ulă” (prin relațiile sale în lumea interlopă), în obținerea de avantaje materiale din practicarea prostituției de către persoane de sex feminin majore sau minore. Astfel, în intervalul de referință, inculpatul Niculae Bogdan Gabriel – zis ”Bogdan Ștoacă” s-a implicat, alături de inculpata Andrei Elena Cristina în activitățile de transport al victimelor și ulterior a făcut demersuri pentru a asigura spațiu de cazare pentru acestea. La rândul său inculpatul Șaim Petre Daniel – zis ”Ulă”, cu știința tatălui său, în scopul obținerii de venituri, s-a implicat în activități de exploatare a persoanelor de sex feminin prin obligarea la practicarea prostituției. În activitățile legate de proxenetism s-au implicat inculpaţii Niculae Bogdan Gabriel – zis ”Bogdan Ștoacă” și Șaim Petre, recrutând și înlesnind practicarea prostituției de către inculpatele Andrei Elena Cristina și respectiv Țoghină Antonela Florența, iar mai apoi (după aderarea acestora la grupare), oferindu-le protecția și sprijinul lor în activitățile infracționale ca și proxenete. Tot pe linia proxenetismului, au beneficiat de protecția renumelui grupării ”Ștoacă” și inculpaţii Cimpoeru Lucian, Mihai Cristian Cosmin și Chihăescu Dragoș, aceștia în intervalul 2017-2018, înlesnind practicarea prostituției de către persoane de sex femeiesc majore pe teritoriul României și al altor țări intracomunitare, precum Cehia și Germania, inculpatul Șaim Petre făcând deseori schimb de informații cu privire identitatea și modul în care se prezintă martorele racolate de cei trei, locațiile în care se află persoanele ce practică prostituția și uneori apelând la aceștia, în scopul identificării unor locații în care persoane apropiate lui să poată întreține relații sexuale contra cost. Totodată, inculpatul Niculae Marius Dragoș s-a implicat în cadrul grupării, beneficiind de sprijinul inculpaţilor Voinea Marius și Niculae Bogdan Gabriel, în activități de recrutare și mai apoi transport și înlesnirea practicării prostituției a persoanelor de sex femeiesc pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite (Dubai) și Germaniei. Precizăm că fetele erau racolate și din Constanța și puse la practicarea prostituției și la malul mării.

Relații inclusiv în rândul polițiștilor!

În ceea ce privește activitatea desfășurată de către membrii grupării pe linia traficului de influență s-a reținut că inculpaţii Voinea Marius și Niculae Bogdan Gabriel, atunci când apropiații lor aveau probleme de natură juridică le ofereau sprijinul fie apelând la persoane cu relații în special în rândul lucrătorilor de poliție, fie implicându-se direct în traficarea de influență. În acest context, în cursul anului 2017, inculpatul Stoian Ion (consumator de heroină, în legătură cu care există suspiciunea că se aproviziona frecvent de la inculpatul Niculae Bogdan Gabriel, prin intermediul inculpatului Cioarcă Constantin-Gabriel-Dumitru) și inculpata Pavel Nicoleta au aderat la gruparea infracțională solicitând sprijinul celor doi. Cu privire la inculpatul Voinea Marius s-a reținut că, atunci când, personal sau membrii grupării aveau „probleme cu legea” apela la inculpatul Piteșteanu Ionel (cunoscut cu relații în rândul lucrătorilor de poliție), iar când între acesta și alți membrii ai grupării apăreau divergențe legate de modul în care se finaliza ”intervenția”, intervenea aplanând escaladarea unor posibile conflicte de interese. În cursul anului 2017, pentru a putea rezolva favorabil anumite situații juridice în care se aflau membrii grupării, la solicitarea acestora, inculpatul Piteșteanu Ionel a apelat la inculpatul Mincă Nicolae (fost polițist, în prezent pensionar) și inculpatul Mihai Mircea Florian (polițist în cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră București). De asemenea, s-a mai reţinut că în cursul anului 2009, inculpata Pîrvulescu Livia a înființat SC Amazonia Creativ SRL, cu sediul în B-dul Schitu Măgureanu, sector 1, municipiul București și punct de lucru pe strada Dr. Iacob Felix, sector 1. S-a constatat că începând cu data de 13 septembrie 2017, inculpata Pîrvulescu Livia i-a cooptat în cadrul societății pe inculpaţii Chihăescu Dragoș Andrei –zis ”Soso” și Georgescu Ana-Maria. Pentru a face față concurenței, într-un domeniu de activitate care, după dezincriminarea prostituției a luat amploare, activitățile specifice acesteia regăsindu-se din ce în ce mai des în cadrul celor mascate de saloanele de masaj erotic, inculpaţii, alături de persoana juridică, au ales o variantă de a oferi servicii de natură sexuală, prezentând imagini de natură sexuală, în paralel cu un discurs non sexual, ce trimite la tratarea unor disfuncții psiho-emoționale cu impact asupra vieții sexuale a clienților.

Paravan: prostituatele figurau angajate ca menajere, cu salariul minim pe economie

Atât anterior cât și ulterior datei de 13 septembrie 2017, inculpaţii Chihăescu Dragoș Andrei –zis ”Soso”, Georgescu Ana-Maria și Pîrvulescu Livia au acționat în fapt, în cadrul societății, cu drepturi egale, implicându-se fiecare în activitățile de recrutare a fetelor, instruirea acestora cu privire la activitățile desfășurate în relațiile cu clienții, administrarea site-ului și realizarea fotografiilor cu angajatele în ipostaze sexuale, stabilirea tarifelor practicate, în contextul în care persoana juridică avea o contabilitate dublă și nu în ultimul rând în racolarea clienților și fidelizarea acestora. Cu privire la modalitatea folosită de către inculpaţi drept ”paravan” pentru activitatea de satisfacere sexuală a clienților de către fete, s-a reținut că societatea încheia, prin intermediul acestora, contracte de muncă în care angajatele figurau ca ”menajere”, cu un salariu minim pe economie, în contextul în care obiectul de activitate al societății nu includea menajul. De la înființare până în prezent societatea figurează în Registrul General de Evidență al Salariaților cu 56 de contracte de muncă, dintre care doi contabili, un administrator, o secretară, 46 de menajere și doar șase maseuze. Din materialul probator administrat în cauză a rezultat că pentru a fi acceptate să ”lucreze în cadrul salonului, fetelor nu li se cerea nicio calificare, mai mult le erau promise cursuri masaj, ”specializarea” lor fiind realizată de către cele două suspecte în colaborare cu fetele de încredere. Societatea și-a promovat activitatea în principal în mediul virtual, prin intermediul unei platforme online, site-ul fiind în permanență actualizat de către inculpaţii Chihăescu Dragoș Andrei –zis ”Soso” și Georgescu Ana-Maria, chiar și în perioada în care primul nu avea nicio calitate în cadrul societății, iar cea de-a doua era angajată în calitate de secretară. Societatea a avut ca obiect principal de activitate, de la înființare până în prezent, ”întreținerea corporală”, iar calitatea de administrator a revenit, în tot acest interval de timp, inculpatei Pîrvulescu Livia. Cu privire la activitățile ce se circumscriu denumirii marginale de ”întreținere corporală” s-a reținut că în acestea sunt incluse activitățile băilor turcești, saunelor și băilor de abur, solarelor, a celor din saloanele de slăbit, saloanelor de masaj etc., fără a exista vreo reglementare care să includă și activitățile prestate în saloanele de masaj erotic. Din probele administrate în cauză rezultă faptul că inculpaţii au înlesnit/determinat practicarea prostituției și au obținut foloase materiale de pe urma practicării prostituției de către mai multe persoane de sex feminin prin aceea că, în calitate de administratori și asociați ai SC Amazonia Creativ SRL au înființat societatea comercială pentru a fi folosită ca paravan al activităților de prostituție și proxenetism, au contribuit la racolarea clienților prin plata publicității pe internet, au preluat și distribuit sumele de bani produse prin activitatea infracțională, au instruit recepționerele cu privire la racolarea clienților la telefon și a îndeplinit și alte servicii necesare funcționării saloanelor: asigurarea spălării lenjeriei, diverse cumpărături, administrare si asigurarea bunei functionari a acesteia.

Bani, droguri și mașini de lux indisponibilizate

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate în cursul zilei de joi, 7 iunie, au fost ridicate sume de bani în lei și euro, diverse recipiente cu urme de pulbere albă, pungi cu planta uscată, diverse bunuri și înscrisuri cu valoare probatorie, arme albe,obiecte contondente şi au fost indiponibilizate 11 autoturisme de lux. Inculpaţii au fost prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Generale Anticorupţie, Direcţiei Investigaţii Criminale şi al Unităţii Teritoriale de Analiza Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, al Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Constanţa, Braşov şi Argeş şi Direcţiei Vamale Bucureşti. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Arestați, arestați la domiciliu și puși sub control judiciar

Magistrații au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a a inculpaţilor: Voinea Marius, Niculae Bogdan-Gabriel, Fieraru Nicolae Cristian, Mandache Dan, Stoian Ion, Andrei Elena Cristina, Pavel Nicoleta, Saim Petre, Cimpoeru Lucian Florin, Iliescu Alberto Florin, Ionescu Constantin Marius, Mihai Cristian Cosmin, Șaim Petre Daniel, Țoghină Antonela-Florența, Chihăescu Dragoș Andrei, Ionete Alexandra, Vasile Vicențio Giovanni, Pollak Bohus și Dumitru Florian. Măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile a inculpaţilor: Cioarcă Constantin-Gabriel-Dumitru, Niculae Marius-Dragoș, Bazavan Constantin, Stan Ion, Stănescu Diana Alexandra, Georgescu Ana Maria,Pîrvulescu Livia, Chelu Anghel și Vlad Aurelia Ioana. Măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, a inculpaţilor: Bamburic Daniel-Ionut, Piteșteanu Romeo-Ionel, Martac Vasilica și Mihai Mircea Florian.

L.C.

vineri, 8 iunie 20184763
Comentarii

00Uzum(8 iun 21:09)
Faruc Mutalip, Marcel Raducanu, Montana, Vali Grasu, pe astia cand ii luati ?
00Cristel(8 iun 19:16)
Robi si Frisca vand droguri in cluburi in Constanta, BCCO ce mai asteptati, 2 grasi infecti
11Dan(8 iun 17:34)
Bai , voi astia care dati nume.... De ce nu mergeti la politie daca stiti si aveti dovezi ca sunt traficanti? Aici sunteti smecheri dar in viata reala sunteti sobolani...
11Escobar Mangalia(8 iun 16:35)
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
00Totel(8 iun 14:49)
SiCristoceaSiRobiSiFricaVandDroguriinConstantATotiaia
00oameni buni tot ce mai mergea(8 iun 12:12)
Oameni buni tot ce mai mergea nin tara astea eru aceste clanuri mafiote ,droguri , prostitutie si politia au stricat si bruma asta de bani care venea la buget . urmatorup pas legea licitului .ai doua case una la stat ai doi porci unu la PSD, ai doua conturi unu lui Dragnea . ocupativa de lucruri serioase. Un caz crav acum la judecatoria din Constanta cu greseli penale a unor judecatori sa vedeti in urmatoarele zile ce documente detin
04andreea(8 iun 11:48)
pai aici se lasa cu mari pedepse in penitenciar
mai mult...Cotidian
19 sep 00:07CotidianFelix Stroe NUANŢEAZĂ declaraţia în privinţa conducerii PSD. Care este îndemnul preşedintelui organizaţiei Constanţa

Ape tulburi în PSD! Înaintea discuţiilor care vor avea loc la vârful partidului, în vederea clarificării...2848

3 sep 00:00CotidianDezinsecţie la Cernavodă!295
6 sep 00:00CotidianPrimăria Cernavodă, recomandări în contextul pestei porcine!416
2 sep 00:00CotidianComunele din judeţ încep BRANŞAREA LA REŢEAUA DE GAZE NATURALE, inclusiv la Tuzla!

Sfârșitul lunii august a adus veşti excelente pentru localităţile din judeţul Constanţa, inclusiv pentru comuna...1294

31 aug 00:00CotidianPrimăria Mangalia a obținut finanțare cu fonduri europene pentru modernizarea stațiunii Saturn403
31 aug 01:39CotidianVIDEO. Premierul Viorica Dăncilă, prezent la RAJA Constanţa pentru semnarea unui proiect de 600 de milioane de euro8813
23 aug 01:15CotidianCFR Cluj, umilită de Dudelange în play-off-ul Europa League

Campioana României, CFR Cluj, a suferit o adevărată umilință în Luxemburg, în fața celor de la Dudelange, în...628

18 aug 14:20CotidianPrimarul din Limanu, mesaj DUR după bătaia din 2 Mai: 'Dacă se striga M**E PSD, jandarmii interveneau imediat, aşa... au venit după câteva ore'13611
17 aug 02:54CotidianSimona Halep o învinge pe Ashleigh Barty şi se califică în sferturi!988
16 aug 02:11CotidianMadonna sărbătoreşte în Maroc împlinirea a 60 de ani

Cântăreaţa americană Madonna a ajuns în oraşul Marrakech, în sudul Marocului, pentru a sărbători joi cu fast...696

9 aug 01:50CotidianTurneul de la Montreal: Halep, meci chinuit cu Pavlyuchenkova!1013
8 aug 02:49CotidianBuzărnescu, accidentată, a părăsit turneul de la Montreal în lacrimi!784
Vremea
22.6°21.1° - 22.6° joi, 20 septembrie 2018
ploaie ușoarăUmiditate: 0%
Vânt: 5.53 m/s din ENE
Presiune: 1032.01 milibari

Loto
6/4972533353942
5/4063032363821
joker61224313418
Horoscop
mai mult...SPSportRT
21 sep 00:00SportSimona Halep: "Am făcut alături de alte fete, mi-a plăcut la nebunie. Cu siguranță o voi mai face"

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) debutează săptămâna viitoare în turneul WTA de la Wuhan, primul la care participă...101

21 sep 00:00SportMarica preia SSC Farul Constanța. Grigoraş, alungat de la club în vară, a fost readus ca antrenor

În plin sezon, SSC Farul - echipă nou-promovată în Liga 2 - se reformează din temelii: îşi schimbă patronul,...102

21 sep 00:00SportIrina Begu, în sferturile de la Seul, după o victorie fantastică în fața polonezei Agnieszka Radwanska

Irina Begu (28 de ani, 55 WTA) a trecut de poloneza Agnieszka Radwanska (29 de ani, 60 WTA), scor 6-4, 6-3, și s-a...87

21 sep 00:00SportSurpriză mare la Campionatele Europene: Eliza Samara a fost eliminată!

Eliza Samara, 29 de ani, campioană europeană la simplu în 2015, a fost eliminată de Margarita Pesoțka, din Ucraina,...95

Local
21 sep 00:36LocalTrafic îngreunat de la Constanţa spre Valu: accident rutier!

Trafic rutier îngreunat pe DN3, de la Constanţa spre Valu lui Traian! Un accident rutier a avut loc în zona firmei de...2649

21 sep 00:56LocalAtenţie, constănţeni! Staţia RATC de la Poarta 2, mutată temporar!

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că, din cauza lucrărilor de înlocuire a...1054

21 sep 00:54LocalLucrările de reabilitare de pe Secția de Terapie Intensivă Nou Născuți avansează!

Lucrările de reabilitare de pe Secția de Terapie Intensivă Nou Născuți din cadrul Spitalului Clinic Județean de...300

21 sep 00:53LocalMai mulți șoferi din Constanța s-au ales cu dosare penale

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța, la data de 19 septembrie a.c., au depistat un bărbat, în...691

21 sep 00:36LocalNuntaşi AMENDAŢI pentru că au făcut CIRC în stradă!

Politiștii locali din cadrul serviciilor operative ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat în...1869

21 sep 00:53LocalPoliția Locala Hârșova are număr de WhatsApp!

...243

21 sep 00:52Local„Memoria satului dobrogean”, simpozion organizat de Muzeul de Artă Populară Constanța la Vișina

Muzeul de Artă Populară Constanța marchează Centenarul Marii Uniri printr-o serie de manifestări culturale menite...239

21 sep 00:46LocalUniversitatea „Andrei Șaguna” realizează o „Rețea pentru dezvoltarea carierei în domeniul economic”

Miercuri, 19 septembrie a.c., la Universitatea ”Andrei Șaguna” a avut loc conferința de lansare a proiectului...261

21 sep 00:34LocalS-AU UMFLAT MUȘCHII PE DOI ȘOFERI, DUPĂ CE AU FĂCUT ACCIDENT! BĂTAIE și AMENINȚĂRI cu PISTOLUL

Doi șoferi s-au luat la harță, în dimineața de joi, 20 septembrie, după ce au fost implicați într-un accident...5654

21 sep 00:32LocalUn tânăr din Cernavodă, CĂUTAT în Grecia: A SECHESTRAT și VIOLAT o tânără

Un tânăr din Cernavodă, Marius Marin, era dat în urmărire internațională întrucât sechestrase o tânără, pe...2650

Politică
21 sep 01:01PoliticăSONDAJ - Se anunţă o victorie zdrobitoare a taberei 'DA' la referendum

Sâmbătă şi duminică, 6 şi 7 octombrie 2018, va avea loc referendumul pentru modificarea articolului 48 din...292

21 sep 01:01PoliticăDragnea îşi mai asigură un vot în CEx: Organizaţia de Pensionari susţine conducerea PSD

Organizaţia de Pensionari a PSD, structură cu drept de vot în CEx, îşi exprimă susţinerea faţă de Liviu...293

21 sep 01:00PoliticăVezi ce proiecte a adoptat Guvernul

Guvernul României s-a întrunit joi, 20 septembrie, în şedinţă! Au fost adoptate mai multe proiecte de acte...394

21 sep 00:55PoliticăA fost inaugurat tronsonul de drum reabilitat de pe DJ224, Medgidia - Tortoman - Siliștea! VIDEO

De-a lungul timpului şoferii care tranzitează judeţul Constanţa s-au arătat nemulţumiţi de starea drumurilor. O...1336

21 sep 00:57PoliticăIon Popa, despre posibila candidatură a lui Tăriceanu, la prezidenţiale: toți îi vor susține candidatura, în frunte cu Dragnea

Călin Popescu Tăriceanu își dorește cu ardoare să candideze la alegerile prezidenţiale, susținut fiind, atât de...269

21 sep 00:57PoliticăOrban, DEZLĂNȚUIT: Propunerea cu Dăncilă președinte PSD, ridicolă. N-ar trebui să fie nici secretara premierului

Președintele PNL, Ludovic Orban, a catalogat, joi, drept ridicolă propunerea contestatarilor lui Liviu Dragnea de a o...246

21 sep 00:13PoliticăPrimar din judeţul Constanţa: 'Să nu plece Dragnea; statul paralel există'

Social-democraţii constănţeni se reunesc, azi, în şedinţă, pentru a stabili mesajul pe care îl vor transmite în...1900

21 sep 00:51PoliticăAEP recrutează experți electorali și operatori de calculator pentru secțiile de votare

Autoritatea Electorală Permanentă recrutează experți electorali și operatori de calculator pentru secțiile de...303

21 sep 00:49PoliticăTransportatorii amenință cu PROTESTE și cer demisia ministrului Transporturilor

Patronatele, sindicatele și federațille din transportul rutier și activitățile conexe își exprimă public...198

21 sep 00:47PoliticăPSD Arad îl susține pe Liviu Dragnea: 'Suntem aproape de finalul luptei cu abuzurile judiciare comise de instituții de forță cunoscute'

PSD Arad anunță că îl susține pe Liviu Dragnea la conducerea partidului, făcând referire la rezultatele...215

Monden
21 sep 00:00MondenEd Sheeran, pentru prima dată în România. Artistul va susține un concert pe Arena Națională din București

Concertul de la București face parte dintr-un turneu în care Ed Sheeran va bifa mai multe orașe din Europa: Lyon,...79

21 sep 00:00MondenElena Udrea a născut în toiul nopții, fără medic. „Asistentele erau speriate”

Fostul ministru a născut, astăzi, în Costa Rica, o fetiță perfect sănătoasă. Elena Udrea a născut fără medic,...89

21 sep 00:00MondenProgramul oficial al cununiei religioase a fostului principe Nicolae cu Alina Binder

A fost făcut public programul oficial al cununiei religioase dintre fostul principe Nicolae al României și aleasa...75

21 sep 00:00MondenVictor Rebengiuc, rol neașteptat în “Triplusec”, la Pro tv

În această seară, de la 21:30, lucrurile se complică pentru cei șase foști colegi de clasă din serialul...83

21 sep 00:00MondenKourtney Kardashian ar avea o relație cu un tânăr mai mic decât ea cu 19 ani! Cine este și cum arată bărbatul

Kourtney Kardashian (39 de ani) a fost văzută recent distrându-se în compania lui Luka Sabbat, în vârstă de 20 de...81

21 sep 00:00MondenActorul Ashton Kutcher a lovit cu maşina un tânăr

Actorul american Ashton Kutcher a lovit cu maşina un tânăr în vârstă de 19 ani aflat pe un scuter, dar victima a...72

21 sep 00:00MondenBBC a deschis perioada de înscriere a cântecelor pentru concursul Eurovision 2019

Căutarea cântecului care să reprezinte Marea Britanie la viitoarea ediţie a Eurovision a început, organismul...74

21 sep 00:00MondenTrupa KISS anunţă un turneu de adio

Trupa rock KISS a anunţat că plănuieşte un şir de concerte de adio intitulate generic "The End of the Road World...72

21 sep 00:00MondenPeste douăzeci de filme aspiră să reprezinte Italia anul viitor la Oscar

În total 21 de filme italiene, printre care 'Dogman', câştigătoare a premiului pentru cel mai bun actor la ediţia...73

21 sep 00:00MondenLana del Rey dezvăluie titlul viitorului său album, 'Norman Fucking Rockwell'

Lana del Rey a anunţat titlul viitorului său album de studio, 'Norman Fucking Rockwell', în aceeaşi zi în care...74

Mapamond
21 sep 00:00MapamondTheresa May: În lipsa unui acord acceptabil, ne vom pregăti pentru un Brexit fără niciun acord

Premierul britanic Theresa May a declarat joi că dacă în final nu va reuşi să obţină un acord acceptabil pentru...75

21 sep 00:00MapamondPreşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, riscă o nouă suspendare, a patra la număr

Premierul moldovean Pavel Filip a anunţat joi că va cere Curţii Constituţionale suspendarea temporară a...79

21 sep 00:00MapamondRusia se gândeşte să se retragă din Consiliul Europei

Rusia reflectează la modul serios să se retragă din Consiliul Europei, a declarat joi Valentina Matvienko,...75

21 sep 00:00MapamondKim Jong Un doreşte un al doilea summit cu Donald Trump în viitorul apropiat, afirmă preşedintele sud-coreeanâ

Liderul nord-coreean Kim Jong Un speră că un nou summit cu preşedintele american Donald Trump va avea loc în...77

21 sep 00:00MapamondPremierul luxemburghez, despre migraţie: Să ne concentrăm asupra oamenilor, nu asupra banilor

Discuţiile din Uniunea Europeană cu privire la soluţiile financiare pentru problema migraţiei trebuie să se...76

21 sep 00:00MapamondCEDO a condamnat Polonia pentru exhumarea unor victime ale catastrofei aviatice de la Smolensk

Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CEDO) a condamnat joi Polonia pentru exhumarea unor victime ale catastrofei...83

21 sep 00:00MapamondPremierul nipon Shinzo Abe, reales în fruntea partidului său

Premierul nipon Shinzo Abe a fost reales joi, cu o diferenţă mare de voturi, în fruntea partidului său, ceea ce-i...74

21 sep 00:00MapamondAproape trei sferturi dintre studenţii din Londra vor fi din rândul minorităţilor etnice, în 2030

Aproape trei sferturi dintre studenţii din Londra vor proveni din rândurile minorităţilor etnice, la finalul...78

21 sep 00:00MapamondCoreea de Nord: Washingtonul, gata să reia 'imediat' negocierile

Washingtonul a salutat miercuri "angajamentele importante" luate de Coreea de Nord la summitul intercoreean de la...76

21 sep 00:00MapamondAvion rus doborât: O delegaţie israeliană va sosi la Moscova pentru a prezenta concluziile anchetei sale

O delegaţie israeliană se va deplasa joi la Moscova pentru a prezenta concluziile anchetei sale după ce un avion al...79

Sănătate
18 sep 16:33SănătateUn reputat chirurg pediatru din Turcia vine la Constanţa. Şansă în plus pentru copiii nascuţi cu malformaţii grave

În data de 29 septembrie a.c., prof. dr. Ahmet Alptekin, unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi pediatri din Turcia,...519

17 sep 01:03Sănătate„11 căi de luptă împotriva depresiei” – ghid practic, în biblioteca virtuală Baylor

Biblioteca virtuală Baylor se îmbogăţeşte cu un nou ghid de stil de viaţă: „11 căi de luptă împotriva...638

15 sep 00:49SănătateSANAMED nu are contract cu CJAS: ‘În cazul analizelor pentru copii este nevoie de un bilet de trimitere cu parafa medicului!’

Mămica unui băiețel de trei ani a reclamat, zilele trecute, faptul că în momentul în care s-a prezentat la...1392

13 sep 00:38SănătateVeste bună pentru copiii și tinerii cu DIABET: statul va deconta aparatele de monitorizare a glicemiei

Guvernul a adoptat, în ședința de joi, 13 septembrie a.c., un proiect de modificare a Programului național de diabet...1964

14 sep 00:28SănătateEchipa de baschet feminin a Constanţei, pregătită de noul sezon competiţional!

Nou promovată, PHOENIX CONSTANȚA, începe noul sezon competițional 2018-2019 în Liga Națională de Baschet Feminin...564

13 sep 00:38SănătateLupta împotriva depresiei continuă: '11 căi de luptă împotriva depresiei'

Se crede, în mod greşit, că depresia este o stare pe care persoanele afectate şi-o pot controla sau schimba brusc,...793

12 sep 23:20SănătateSimpozion dedicat medicilor din rețeaua sanitară a MAI, în stațiunea Mamaia

Staţiunea Mamaia va găzdui, în perioada 27 – 29 septembrie a.c., a XXI-a ediţie a Simpozionului Național ”Prof....634

10 sep 00:53SănătateInfarctul miocardic acut, cel mai mare „ucigaș” în 2017

Infarctul miocardic acut a fost, în 2017, motivul medical care a dus la cele mai multe decese, se arată în datele...784

8 sep 00:40SănătateRujeola face noi victime: alte 78 de cazuri în ultima săptămână

Alte 78 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână, cele mai multe fiind în...596

5 sep 00:55SănătateMinisterul Sănătăţii depune plângere penală împotriva celor care au promovat şi distribuit informaţii potrivit cărora vaccinurile ar fi ineficiente

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, că instituţia pe care o conduce intenţionează să...628