REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Lista generalilor şi contraamiralilor trecuţi în rezervă de Iohannis

Lista generalilor şi contraamiralilor trecuţi în rezervă de Iohannis

Replica API 2 august 2017 | 00:44 517

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de trecere în rezervă a mai multor generali și contraamirali, precum și de încetare a raporturilor de serviciu cu Ministerul de Interne ale unui chestor de poliție.

Pe 31 iulie, Iohannis a semnat decretele de trecere în rezervă a altor zece generali.

Toate aceste treceri în rezervă și solicitări de pensionare vin în contextul în care Guvernul intenționează să reglementeze pensiile speciale. Mulți oameni din sistem se tem că pensiile le vor fi micșorate, așa că vor să iasă din câmpul muncii atât timp cât încă mai pot beneficia de actuala formulă a legii.

”Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea, la trecerea în rezervă, doamnei colonel Dumitrescu Mihaela din Serviciul Român de Informaţii; Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea, la trecerea în rezervă, domnului colonel Pasăre Bogdan din Serviciul Român de Informaţii; Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea, la trecerea în rezervă, domnului colonel Cecan Simion din Serviciul Român de Informaţii; Decret privind trecerea în rezervă a domnului general-maior – cu două stele Tărpescu Ovidiu-Ionel; Decret privind trecerea în rezervă a domnului general-maior – cu două stele Harabagiu Marius; Decret privind trecerea în rezervă a domnului general de brigadă – cu o stea Badea Gheorghe; Decret privind trecerea în rezervă a domnului general de brigadă – cu o stea Mîndrescu Mircea; Decret privind trecerea în rezervă a domnului general de brigadă – cu o stea Vişan Gheorghe; Decret privind trecerea în rezervă a domnului general de brigadă – cu o stea Lăpădat Dan-Angelo; Decret privind trecerea în rezervă a domnului general de brigadă – cu o stea Zanfir Constantin; Decret privind trecerea în rezervă a domnului contraamiral Dumistrăcel Cătălin-Silviu; Decret privind trecerea în rezervă a domnului contraamiral de flotilă Frăţilă Tiberiu; Decret privind trecerea în rezervă a domnului contraamiral de flotilă Uce Gigi-Cristinel; Decret privind trecerea în rezervă a domnului contraamiral de flotilă Hăulică Dan; Decret privind trecerea în rezervă a domnului contraamiral de flotilă Stănciulescu Ioan; Decret privind încetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne ale domnului chestor de poliție Scripniciuc Ioan; Decret privind trecerea în rezervă a domnului general de brigadă – cu o stea Oltean Dorin; Decret privind trecerea în rezervă a domnului general de brigadă – cu o stea Andreiana Marin din Ministerul Afacerilor Interne, cu data de 15 august 2017”, se arată într-un comunicatal Administrației prezidențiale.

sursa: b1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vor apuca pensioara linistita doar batraneii de 45 de ani cu stele si table pe umeri,numai ca vor ramane singuri,pentru ca noi fraierii cum ne considera dansii nu vom mai avea cum sa cotizam la infinit,mai mare rusinea sa iesi ca un ordinar oportunist la 40 de ani la pensie...
2
0
generalii lui peste ce au facut astia pentru tara ,in ce razbaie au fost ,mai vad pe unul care comenteaza ca ei sau sacrificat si au depus eforturi,care eforturi in afara de cel de a intra la academie,si pana la urma nu vad de ce ar avea ei pensii speciale sa aiba pensii speciale cei care au fost in razboie ale atrii noastre nu sau dus o saptamana sa isi riste viata pentru americani pe unde dracu au fost si gata RUSINE aici sunt banii nostri ai prostilor care muncesc zilnic pentru o paine si o ciorba atat
2
0
Astia care se dau si se dadeau cei mai mari patrioti,de fapt patrihoti,la parazi,ziua nationala,de ziua drapelului,imnului ei erau in fata si nu mai pot de dragul Romaniei si de fapt sunt niste jmenari ordinari,interesati numai de interese materiale si lovele,mocagiii neamului
1
0
ce fata are in foto zici k sa kkt pe el si ii curge.
3
0
Sunt ceva peste 1000 de generali la noi acum in Romania . Rude de parlamentari , de ministri , de prim-ministri , de presedinti de partid PSD-PNL-PMP-ALDE-UNPR-PDL-PDD-PRM , de portari de partid , de de secaturi emanate s.a. Presedintii care i-au facut generali -desi unii sunt si agramati si tantalai cu carnet-sunt papagalii politici Iliescu si sinistrul sau epigon Basescu ...
4
1
Nu va mai plangeti ca niste muieri,ca ati muncit si vati sacrificat viata,or ce om la locul de munca depune niste sacrificii,va plangeti parca ati fi luptat in doua razboaie pentru a mentine hotarele tarii,ati belferit pana la 45 de ani,acum vreti pensii speciale,sa va fie rusine,nu aveti demnitate de generali,sunteti cu ochii numai dupa castig,azi va pensionati,iar maine va reincadrati,poate aveti pensiile prea mici,ce fac acei demnitari cinstiti cand sub nasul lor se petrec asemenea manevre de lupi la stana,dn-le presedinte nu ai nimic de obiectat,dece nu mai indemni populatia la revolta .
6
1
Jalnic! Ne miram de ce nu mai avem flota militara, de ce au militarii salarii mici si nici o perspectiva reala, nici un ajutor, nimic. Acesti amirali, niste mafioti, zero profesional, ani de zile au papat salarii mari, cu contributie zero la ceva. Sa va fie rusine, sa mancati pensiile cu noduri si sa va stea-n gat.
4
1
Pana nu ne dam cu tesla-n eaoc nu ne lasam, comentarii de kkao. Pai cine nu v-a lasat pe voi sa intrati in sistemul militar dragi comentaci ? Dar e greu sa fi permanent la ordin, sa-ti risti viata in fata derbedeilor si huliganilor, sa depui eforturi fizice supranaturale pentru a deveni un bun luptator si cunoscator al tacticilor militare. Dupa fapta si rasplata, ca in NATO, nu ca in defunctul Tratat de la Varsovia unde Rusia a atacat Cehoslovacia chiar in tratatul militar. Bravo Ceausescu pentru pozitia luata impotriva huliganilor rusi. Azi rusinea este Putin Dodon-Bidon.
4
7
domnule presedinte este posibil iesirea la pensie la 40ani cu sume enorme ca a doua zi sa fie angajati inapoi si as cumuleze peafa cu pensia si sa ridice lunar in jur de 30000lei iar o pensie de handicap este de 39 lei, unde este corectitudinea, care este diferenta intre 39 si 30000lei iar acum acesti bezmetici vor sa creasca varsta de pensionare la 65 ani adica, pe intelesul tuturor, de atata munca si chin nu o vor mai apuca. RUSINE, dar vom scapa vreodata de ciuma asata rosie. Dragi votanti sunteti multumiti?
13
1
n-ati avea parte de pensie, javrelor !
10
2
Niste onanisti inaintati la grad de general la apelul bocancilor.
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367