REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Listarea Poștei Române necesită un proces de curățare a trecutului și o bună reglementare a serviciilor poștale

Listarea Poștei Române necesită un proces de curățare a trecutului și o bună reglementare a serviciilor poștale

Replica API 30 noiembrie 2016 | 00:00 361

Petrescu:

Petrescu:

Listarea Poștei Române necesită un proces de curățare a trecutului și o bună reglementare a serviciilor poștale, iar factorii de decizie trebuie să se alinieze în luarea unor măsuri ce pot ajuta instituția să prospere, a declarat, marți, în cadrul dezbaterii Golden Telecom Day, organizată de publicația Comunicații Mobile, Alexandru Petrescu, directorul general al Companiei Naționale "Poșta Română" (CNPR).

"La 9 luni, suntem o companie cu indicatori economici buni. Noi nu facem altceva decât să transferăm acest profit în a manageria trecutul. Avem în continuare datorii foarte mari și negociem cu beneficiarii aceste datorii. Până nu putem clarifica ce înseamnă trecutul, niciodată nu putem aspira la un viitor. Listarea Poștei Române necesită un proces de curățare a trecutului, o bună reglementare a serviciilor poștale. Sunt lucruri care exclud capacității decizionale a directorului general. Dacă nu avem totul curat, nu vom putea aspira la o listare a Poștei. Anul 2017 trebuie să aducă o clarificare a cadrului în care activează Poșta Română. Politica de reglementare a companiei și factorii de decizie trebuie să se alinieze pentru a prospera. Compania Națională Poșta Română are o serie de segmente pe care își fluidizează activitatea. Este nevoie de retransformarea Poștei Române, dintr-o companie care nu avea o percepție foarte bună, la un nivel care poate oferi un randament corect cetățenilor români", a spus Petrescu.

Potrivit șefului Poștei Române, anul viitor unul dintre punctele de interes aflat pe lista de priorități a instituției pe care conduce se referă la zona de reglementare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614