REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Listele PSD CONSTANȚA pentru PARLAMENT au fost bătute în cuie, la BUCUREȘTI

Listele PSD CONSTANȚA pentru PARLAMENT au fost bătute în cuie, la BUCUREȘTI

Replica API 22 octombrie 2020 | 10:35 7367

După o zi întreagă de ședințe și discuții, conducerea centrală a PSD a validat, în cele din urmă, listele pentru Parlamentare. Cele mai mari probleme le-a avut Constanța, în contextul evenimentelor desfășurate miercuri.

DNA a anunțat trimiterea in judecată a lui Decebal Făgădău, pentru abuz în serviciu. Iar, urmare acestui fapt, candidatul pe poziția a 3 a la Camera Deputaților a anunțat că-și dă demisia din PSD. Totodată, s-a retras din cursă și Stefan Mihu, pe fondul unor nemulțumiri. Mai mult, și Lucian Lungoci ar fi intenționat să se retragă, pesemne conștient că poziția a 4 a pe listele pentru Camera Deputaților nu i-ar fi girat un loc călduț în Parlament.

După demisia lui Făgădău, Lungoci a revenit asupra deciziei, urcând pe pozitia a 3-a, după Cristina Dumitache și Horia Țuțuianu, cel din urmă fiind cap de listă.

Lista candidaților pentru Senat:

1. Felix Stroe

2. Liviu Brăiloiu

3. Daniel Georgescu

4. Cojoc Marioara

5. Gâju Mariana

6. Manta Gheorghe

7. Iacobici Gabriela

Lista pentru Camera Deputaţilor:

1. Horia Ţuţuianu

2. Cristina Dumitrache

3. Lucian Lungoci

4. Vişan George

5. Costin Răsăuţeanu

6. Tănase Nicolae

7. Luminiţa Vlădescu

8. Adriana Gheorghe

9. Dragnea Marilena

10. Silviu Gârea

11. Roşu Nicolae

12. Oprea Ana-Maria

13. Mihalache Muşat

14. Florin Chelaru

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stroie, moson, condus d primari PNL.
0
0
Alupigus...comentatorilor...
0
0
Dar unde e Radu Babus? Era pe lista.De ce nu mai este oare? Stiti cumva?
5
0
Acesta este lista aprobata de PSD a celor care vor merge primii la Rahova si urmatorii la Poarta Alba .La multi aniPSD-istilor
16
3
foarte slaba lista. va bateti joc de PSD
15
3
Tutuianu un spagar la consiliul judetea, un om fara cv, un om fara minte, cum zicea si el, eu m am aranjat pe viata de cand sunt la cj. Acum vrea in parlament, iti e scarba de asta
13
2
DACA NU ERA POLITICA ASTA ADUCA TRANCANEALA ASTIA ERAU MURITORI DE FOAME
17
1
...cum o mai treceti pe lista la Camera Deputatilor pe dna. Cristina Dumitrache???ce merite desavarsite are???la o emisiune de la B ! TV. se spunea de performantele dnei deputat Cristina Dumitrache.. performante care vor intra in analale istoriei Romaniei..se zice ca-n perioada celor 12 ani de domnie ..de stat...de nefacut nimic, Dna Dumitrache Cristina aluat cuvantul in Parlamentul Romaniei,timp de..ATENTIE...TINETI-VA BINE...112 secunde...frumoasa actinitate..bravo dna. deputat..sa va fie rusine...
28
5
Astia sunt abonati la parlamentare ca nu stiu sa faca nimic. Stiu ca acolo e un loc caldut pe bani multi. Niste capuse. Oare nu ar mai exista si alti cetateni care sa devina parlamentari si numai aceste otrepe. Ne-am cam saturat de ei.
22
1
Eba de psd, muta din copac
18
2
Pt un singur deputat am sa ies merg la vot.In rest ii
8
3
Lungoci in loc sa fii barbat ca Decebal si sa iti dai demisia te-ai sucit. Hahahah tu chiar crezi ca o sa prinzi loc ? O sa fie 1 la senat si 2 la deputati maxim, degeaba esti pe 3. Daca aveai coloana demisionai si tu si Visan. Cel mai lucrat a fost Visan care saracu chiar a fost activ in Parlament.
17
5
O sa fie invalidata la vot. Numai ca cei din frunte o sa apara prin parlament cu imunitate. Vedem.
10
5
Chiar nu ati inteles nimic, asta este lista ??? 5% este mult pentru voi !!!! Voi distrugeti voturi, nu aduceti voturi !!! va folositi de partid, scursurilor ...
17
3
Cu exceptia lui Tutuianu toti cei de pe liste sunt Indoielnici !
18
19
Catre Amicii:Gogoase si Gretos Multa Muie sa-i Zice-ti La Ciuma Galbena de PNL-isti Fiar dracului de Nenorociti Tampiti de Ciuma Galbena de PNL-isti si asa shut up Bai Fanatici Ciumei Galbene de PNL-isti si Maimutoii Tolomacii si Lasa-ti Psd-ul in Pace Psd-ul ce Rau Va facut bai natraii Dracului de Maimutoi Tolomacii si Blegomanii! Si Lasa in Pace Omul asta Decebal Fagadau sa se Retraga din politica si sa se duca acasa la familia lui linistit si Lasa-Ti Omul in in treaba lui Natraii dracului de Fanatici Ciumei Galbene de PNL-isti chiar daca in trecut am fost doar un participant la campania Psd
9
16
Turuianu are retard diagnosticat acum 35 de ani. PSD dace 11 la suta cu lista asta. Moooie PDS.
24
5
Tot cu Tit si Dumitrache? Chiar nu gaseati niste oameni de valoare din mediul universitar sau fosti militari care si-au servit tara?
30
2
De unde altii mai buni?Nici celelalte partide nu au candidati care sa rupa gura targului .Trist,foarte trist cand vezi ce candidati sunt pe liste!
24
1
Numai pararame si numai jigodii. In afara de moldovenii de la Cet si ciorile din Chiliei si H.Coanda, pulea o sa va voteze
29
5
Dar cu nea Nicu Moga ce s-a intamplat? Ca parea sa fie pe functie pe viata.
33
1
...aceleasi personaje sinistre din PSD ...de 20 de ani ne bagati pe gat toti incompetentii si toti imbuibatii ...hai cu confiscarea extinsa ...sa le piara aroganta ...si asta inainte de a obtine imunitatea mult visata...PSD 5 LA SUTA...si asta cu indulgenta...la asa liste ...asa scor !!!!
44
2
Nu votez acest psd
42
4
Ba da fara Cristina Dumitrache chiar nu sex poate , hai ca vomit ! Muie PSD
44
3
Au ajuns ultimele javre de politicieni. Cadavru politic devorat de corbi, exact ca niste maidanezi flamanzi la puscarie cu viermi in stomac
39
1
Toti cei aflati pe locuri eligibile nu isi merita candidatura!
50
2
Pana la urma Fagadau a luat cea mai buna decizie de a demisiona. Oricum l-au lucrat tot ai lui cand au vazut ca va fi pe locul 2 la deputati in fata fiicei lu Dumitrache, au scos repede un dosar de la naftalina care din surse sigure e un mare fas. Lista e jenanta.
46
3
Prezenta pe liste a golanului cu nume de claxon si a retardatului Babus, arata ca nu au inteles absolut nimic.
48
4
Astia trebuie sa mearga la puscarie, nu in Senat sau Camera. Cred ca nici unul dintre ei nu-si poate dovedi averea dobandita in urma mandatelor masluite. Huaaa!
46
6
14 la suta
28
9

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102