REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Litoralul românesc şi Delta Dunării, promovate la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin

Litoralul românesc şi Delta Dunării, promovate la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin

Replica API 9 martie 2017 | 00:00 343

În perioada 8-12 martie 2017, Asociaţia Litoral - Delta Dunării participă la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin (ITB), cea mai mare manifestare de profil, cu o medie de peste 200.000 de vizitatori şi peste 10.000 expozanţi din 180 de ţări.

Participarea la acest târg internaţional a devenit deja o tradiţie anuală pentru Asociaţia Litoral - Delta Dunării, Germania fiind o piaţă de interes pentru promovarea ofertelor turistice pentru Litoral şi Delta Dunării, în vederea atragerii de turişti germani către destinaţiile noastre. Ne prezentăm cu broşuri, pliante, ghiduri, DVD-uri, filmul oficial Mamaia. Totuşi, cele mai multe cereri se înregistrează la acest târg, pentru vacanţe în Delta Dunării! In acest an, suntem prezenţi alături de Asociaţiile de Promovare SIBIU, BRAŞOV şi BUCOVINA, membre în Federaţia FAPT.

“Aşa cum am anunţat anul trecut, am continuat eforturile noastre, la ALDD, pentru a aborda strategic piaţa germană, cu scopul de a atrage din nou interesul turoperatorilor germani faţă de Litoralul românesc şi Delta Dunării. Nu ne este uşor să îi convingem că lucrurile s-au schimbat mult în bine pe Litoralul românesc, având în vedere condiţiile în care ei au părăsit această destinaţie, cu aproape 10 ani în urmă. Statul român nu a făcut eforturi reale de promovare externă, ceea ce ne-a adus un handicap serios, în competiţia cu ţările vecine, care au abordat o strategie ce a deschis larg porţile pentru investiţii germane, chartere şi milioane de turişti germani.

In premieră, am plătit publicitate în cataloagele unor turoperatori, aşa încât, din acest an, suntem prezenţi in cataloagele FTI, care vor apărea în peste 300.000 exemplare! Bugetul alocat provine din Taxa de Promovare Mamaia - Sat Vacanţă. Targetul nostru este să atragem un zbor charter între Stuttgart sau Munchen şi Constanţa şi ne propunem să reuşim şi acest obiectiv, pentru vara 2018! Până atunci, continuăm negocierile, ca să convingem turoperatorii germani că facem eforturi serioase şi reale pentru a readuce turiştii germani pe Litoral şi în Delta Dunării.", a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
interesant ar fi sa stim cat a costat asa-zisul stand adica masuta aia si pe banii cui doarme baragladina la berlin.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218