REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Liverpool, a doua înfrângere a sezonului, în Premier League. Meci de coșmar pentru Alexander-Arnold

Liverpool, a doua înfrângere a sezonului, în Premier League. Meci de coșmar pentru Alexander-Arnold

Replica API 7 ianuarie 2021 | 00:19 1353

Liverpool a pierdut al doilea meci al sezonului, pe terenul lui Southampton, scor 1-0. Unicul gol al întâlnirii a purtat semnătura lui Danny Ings, fostul atacant al "cormoranilor".

Egalată de Manchester United în fruntea clasamentului, în condițiile în care "diavolii" au și un meci mai puțin disputat, campioana Angliei avea nevoie de victorie pe St Mary's Stadium. În precedentele 5 dispute directe, indiferent de teren, formația lui Klopp se impusese de fiecare dată, cu o singură excepție obținând victorii la cel puțin două goluri diferență. Dar Southampton arată în actuala stagiune total diferit de echipa din ultimii ani, fiind una dintre revelațiile celui mai puternic campionat din lume.

Iar asta s-a văzut și în disputa din această seară, gazdele deschizând scorul din minutul 2, după o fază fixă executată de Ward Prowse. La finalizare s-a aflat golgheterul "sfinților", Danny Ings, care a marcat astfel împotriva formației pentru care a evoluat în perioada 2015-2018.

De altfel, prestația lui TAA l-a supărat și pe Jamie Carragher, legendarul fundaș al lui Liverpool. În pauza meciului, el a vorbit la Sky Sports despre prestația sub așteptări a apărătorului de bandă dreaptă.

"S-a apărat foarte slab la gol. De altfel, acea fază e generică pentru prestația sa din întreaga primă repriză. Nu a jucat deloc bine", a spus fostul căpitan de pe Anfield.

Nici în partea a doua Trent nu a reușit să evolueze precum o făcea sezoanele trecute, iar în cele din urmă Klopp l-a schimbat cu Milner. Fundașul englez a pierdut mingea de 38 de ori în această seară, mai mult decât orice alt jucător în acest sezon.

Trebuie spus că prima repriză a fost una săracă în faze de gol. Ings, care a avut o prestație impresionantă, a fost singurul care a șutat pe poartă.

În a doua parte, Liverpool a fost ceva mai prezentă în ofensivă și a pus presiune pe poarta adversă. "Cormoranii" au cerut chiar penalty, la o fază în care VAR-ul a intervenit, dar a considerat probabil că șutul a fost tras prea de aproape și fundașul lui Southampton nu se putea feri.

În cele din urmă, s-a terminat 1-0, iar Liverpool se vede la egalitate cu Manchester United, în fruntea clasamentului din Premier League. De partea cealaltă, Southampton a urcat pe 6, la egalitate de puncte cu Everton, Manchester City și Tottenham, scrie eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614