REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Liviu Brăiloiu neagă faptul că a înjurat-o pe senatoarea USR, Florina Presadă. Cică i-ar fi spus doar ”La mulţi ani!”

Liviu Brăiloiu neagă faptul că a înjurat-o pe senatoarea USR, Florina Presadă. Cică i-ar fi spus doar ”La mulţi ani!”

Replica API 22 decembrie 2017 | 02:07 393

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, spune că nu l-a auzit pe senatorul PSD, Liviu Brăiloiu, înjurând-o pe senatoarea USR, Florina Presadă, ci l-a auzit urându-i „La mulţi ani” acesteia.

„Eu am auzit când i-a spus la mulţi ani. Nu am auzit o înjurătură. Eu sunt vesel tot timpul. Vin sărbătorile, e normal”, a răspuns Bădălău, întrebat cum comentează faptul că a fost de faţă când Brăiloiu a înjurat-o pe Presadă, iar el s-a amuzant.

Întrebat cum i se pare gestul, Bădălău a răspuns că: „Un gest nobil. Celălalt nu l-am auzit. Îmi pare foarte rău”.

Senatorul USR, Florina Presadă, a declarat joi, că senatorul PSD, Liviu Brăiloiu, a înjurat-o în plenul Senatului, când a împărţit cartea „Ferma Animalelor”, adăugând că îi va face o plângere la Biroul Permanent al Senatului.

Aceasta a confirmat că Brăiloiu i-a spus "Prinţeso, sugi ..."

„Ceea ce a spus domnul Brăiloiu nu poate fi reprodus. Pot să vă relatez, în schimb, contextul. Şi anume, noi, membrii grupului senatorial al USR ofeream cărţi membrilor Senatului de la PSD. Este vorba despre „Ferma Animalelor”, de George Orwell. O serie de senatori PSD au aruncat cărţile pe jos, mă refer la doamna Ecaterina Andronescu, domnul Bodog, chiar doamna Arcan, de asemenea. Iar domnul Brăiloiu, vizibil deranjat de acest gest, a început să mă insulte şi să mă injure. Nu este prima dată, voi face o plângere împotriva dumnealui la Biroul Permanent, unde există un Regulament al Senatului care trebuie respectat. Am cerut în acel moment domnului Manda, care era preşedinte de şedinţă, să suspende şedinţa, însă a refuzat să facă acest lucru”, a susţinut Presadă la Parlament.

Senatorul PSD, Liviu Brăiloiu, a susţinut joi că nu a înjurat-o pe senatoarea USR, Florina Presadă, ci i-a urat „La mulţi ani”, adăugând că este un gentleman şi că nu are de ce să-şi ceară scuze.

Întrebat dacă a înjurat-o pe Florina Presadă, Brăiloiu a negat. „I-am urat <>, ceea ce e frumos şi elegant, nu? De Crăciun, se zice că trebuie să fim mai buni. Crăciunul durează două zile, după aceea mai vedem. Dacă ştiţi dumneavoastră altă replica, vorbiţi cu dumneaei. Nu am de ce să-i cer scuze”, a precizat senatorul PSD.

Totodată, Brăiloiu a susţinut că nu a folosit apelativul „prinţesă” şi nici nu a înjurat-o.

„Eu sunt întotdeauna un gentleman, şi este sub demnitatea mea de bărbat să jignesc o femeie. Nu, nu am în vocabular aşa ceva”, a adăugat Brăiloiu.

Întrebat dacă a fost gentleman şi când i-a numit „ciobani” pe jurnalişti, senatorul PSD a spus că nu i-a numit astfel.

„Era un domn operator, nici măcar nu era jurnalist. Era cu un trepied care m-a lovit peste picioar foarte tare, a trebuit chiar să merg la o mică intervenţie chirurgicală”, a subliniat Brăiloiu.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Golanul asta a facut bani in Spania cu curve si prafuri. O javra care-l pupan cur pe Dragnea. Numai cretinii nu vad ce fac leprele astea in parlament. Merita impuscati, cacatii ordinari. Sa suga pula tot neamul lui Brailoiu la toti constantenii iar pe el, in puscarie, sa futa-n cur totii tiganii.
0
0
I-a zis cam asa si nu alt fel : fa printeso,sugi ...ula ..la multi ani! Acum ce sa comentam daca ne uitam la printesa senatoare cum arata...e buna doar de supt.Ca vin sarbatorile si nu e frumos sa spunem ca senatoarea nu e frumoasa daca nu e frumoasa.Si brailoiu i-a urat sa le-o suga la multi ....cativa ani...multi ani .Cam pana trece de la dantura naturala la proteza!
0
0
Acest Tit Brailoiu este o rusine a C-tei si a Senatului. Asta nu se potoleste nici dupa ce DZ l-a luat pe fratele lui, pe Ovidiu. Dupa sarbatori cred ca plec cu brigada la Buc sa-i luam urma acestui magnific senator de C-ta, acest Tit -an al zilelor noastre!
0
0
Bagabontul asta pontic este nevinovat suta la suta . Vinovata este mamitica lui ca nu l-a sugrumat la nastere cand a vazut ca facea cu degetul . Mare lepra , mare gogoman ...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218