rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 21 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Liviu Brăiloiu: PSD a pierdut Primăria şi CJ pe motiv de Ciumă Roșie! Video

Liviu Brăiloiu, fost senator, prefect și ministru, în prezent important om de afaceri, a făcut un pas înapoi de pe scena politică. Deși a rămas în PSD, Brăiloiu a preferat să se retragă, după ce șefii de partid nu l-au mai pus, la alegerile din septembrie 2020, pe listele parlamentare. Brăiloiu a fost în studioul REPLICA, luni, 24 ianuarie, și a vorbit, în cadrul unui interviu, despre scena politică actuală, despre jocurile, alianțele și strategiile partidelor politice, despre administrația locală, dar a răspuns și întrebărilor urmăritorilor noștri, chiar și celor incomode. Cu această ocazie, fostul parlamentar ne-a recunoscut că nu s-a făcut nimic în Constanța, în ultimii 25 de conducere social democratică, din pricina liderilor partidului de la malul mării.

În debutul interviului, Liviu Brăiloiu a vorbit despre pandemie și măsurile impuse de autorități, măsuri pe care le consideră inutile acum, în contextul în care OMS a recomandat relaxarea acestora. Mai mult, spune Brăiloiu, nu-i vede rostul nici certificatul verde.

”Pandemia este un subiect care face parte din viața noastră a oamenilor. Problema este că la început, în urmă cu 2 ani de zile atunci când a apărut această pandemie și oamenii s-au confruntat cu rigorile ei, îi acordam mai multă importanță, dar, în prezent, eu nici nu mai iau în seamă, nu mă mai interesează prea mult. Ne-am obișnuit cu aceleași dezinformări și minciuni, cu aceeași bătaie de joc generalizată la adresa oamenilor. În urma cu 2 ani de zile, OMS-ul transmitea mesaje apocaliptice către omenire, acum, conform ultimelor mesaje transmise, ne îndeamnă către ridicarea restricțiilor de călătorie, certificatul verde nu își mai are rostul, măsurile s-au dovedit ineficiente. Uităm foarte ușor consecințele și ceea ce s-a întâmplat pe toată perioada acestei pandemii, vorbim de stagnare economică. M-am obișnuit să văd la televizor tot felul de episoade din pandemie ale guvernării, am văzut achizițiile și scandaluri, hoții, furturi, nu doar în România, dar cu precădere aici. Toate lucrurile astea sunt privite printr-o prismă nonșalantă”, a spus Brăiloiu.

Trimit angajații în șomaj în fiecare an

Ca orice om de afaceri, și Brăilou a fost afectat de criza economică cauzată de coronavirus. Cu toate acestea, încearcă să se mențină pe linia de plutire.

”În 2020, în primul an de pandemie, nu am funcționat decât 20 și puțin de zile, pentru că am respectat normele și pentru că am crezut că există un real pericol, am preferat să respectăm acele norme. Ca atare, s-a văzut și în cifra de afaceri foarte mică. După ce a ieșit președintele și a spus că am învins pandemia, în 2021, iar toată lumea a venit pe litoral, a fost puțin mai bine. În 2022 sperăm să fie bine decât în 2021. Nu am cerut ajutor de la stat. Sunt mulți care au solicitat, dar eu nu am considerat necesar să solicit acest ajutor și nici nu știu dacă l-aș fi primit și tocmai de aceea nu am solicitat. Singurul lucru solicitat a fost acea compensație pentru 20% din cifra de afaceri, nici șomaj tehnic măcar. Nu am nicio afacere în Spania, așa cum s-a spus. Nu sunt un om cu afaceri de miliarde, sunt un om de afaceri modest, care ține niște angajați, le plătesc dările la stat, le plătesc salariile la timp și oamenii ăia depind și ei de business-ul meu”, a explicat politicianul.

Brăiloiu: Făgădău a fost luat de val

Schimbând registrul, Brăiloiu a vorbit despre PSD Constanța, despre liderii partidului de la malul mării, dar și cauzele eșecului de la alegeri. ”Am fost în relații foarte bune cu Radu Mazăre, relații de amiciție, colegi de partid etc (...) Sunt în relații de colegialitate cu colegii de la PSD Constanța. Atunci când sunt invitat merg la ședințe, sunt disciplinat și îmi văd de programul politic”.

Cât despre relația cu Decebal Făgădău... ”Am fost în relații foarte bune cu Decebal Făgădău, îmi este amic și în continuare. Câteodată, greșelile se uită, nu sunt neapărat iertate. A făcut și el greșeli, a făcut și față de mine personal, dar greșeala e omenească și timpul trece și le șterge, dar rămân și lucrurile bune. Nu este un om căruia să-i lipsească moralitatea, asta e clar. A greșit că s-a luat după val, când îți promite valul ceva... el a gândit ca un copil și a greșit. Probabil că își dă seama acum”

Cât despre rezultatele dezastruoase de la alegerile din 2020, ”Situația e mult mai complexă, dar un lucru este cert, alegerile au fost uninominale”, spune fostul senator. Întrebat pe cine consideră vinovat pentru pierderea Primăriei Constanța și a Consiliului Județean, social democratul a precizat: ”Au trecut aproape 2 ani de la alegeri. Mă uit la opinia generală a constănțeanului, Vergil Chițac, care mi-a fost coleg și am lucrat foarte bine cu dumnealui..., nici dumnealui nu are o situație foarte roz în rândul electoratului. Decebal Făgădău este departe de un primar rău pentru municipiul Constanța. Nu a fost un primar rău, a avut foarte multe proiecte, unele se continuă și astăzi. Problema a fost probabil și conjunctura cu valul de Ciumă Roșie, dar probabil că și comunicarea a fost defectuoasă. Dar valul era de schimbare, putea să facă el orice, nu cred că ar fi câștigat. Și pentru Felix Stroe este valabil același lucru legat de valul schimbării Ciumei Roșii. Acesta este motivul pentru care s-au schimbat”, este de părere Brăiloiu.

Felix Stroe, ca și lider politic, nu a performat

Cât despre liderul PSD Constanța, Felix Stroe: ”Dincolo de ce ar putea să spună oamenii, rău, despre Felix Stroe, ca și gospodar și administrator Felix Stroe este mult departe față de orice există în județul Constanța. Ca și politician și lider de partid, nu a performat așa cum a performat în activitatea managerială. Nu poți să le ai pe toate în viață. Ori ești politician, ori manager”, spune Brăiloiu.

Întrebat care este adevărul despre interesul meschin al politicienilor care mint electoratul și fac înţelegeri pe sub masă cu alte partide, în interesul lor şi al familiilor lor, Brăiloiu a precizat: ”Aceeași nelămurire o am și eu și vizează politica din zilele noastre. S-a accentuat în ultimul timp lipsa de fermitate, lipsa de doctrină. Astăzi vorbim despre partid de putere și partid de opoziție, ei bine, opoziția nu este doctrinară în România, opoziția este discreţionară, nu conduce la o autoritate în Statul Român. Instituțiile statului nu funcționează, nu există oameni cu pedigree de politician”.

Dacă erau alți lideri la PSD Constanța, cu siguranță, lucrurile ar fi stat altfel în Constanța

S-a făcut ceva, în 25 de ani în Constanța? Nu, spune Brăiloiu, și are și argumente. ”La Constanța, PSD Constanța a fost întotdeauna în divergențe cu Bucureștiul, cu guvernele, ori a fost ghinion, proastă gestiune, ori lipsă de viziune pentru viitor. În 25 de ani, dacă stau să mă gândesc, Constanța era pe locul 37 în România la capitolul investiții. La noi nu s-a întâmplat nimic. Norocul nostru e că mai vine vara lumea pe aici. Interesele politice au primat înaintea intereselor cetățenilor. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Ăsta este adevărul. Dacă erau alți lideri la PSD Constanța, cu siguranță, lucrurile ar fi stat altfel. Ca și om politic, condiția de bază e să fii patriot. Tot timpul am avut aceste idei și tot timpul le-am susținut. Dacă urmăriți activitatea mea parlamentară o să vedeți acest lucru și tocmai de aceea nu am fost foarte agreat pentru că am avut aceste idei și pentru că eu nu înțeleg și agreez astfel de înțelegeri subterane. Colegii mei din PSD Constanța nu m-au agreat”, a recunoscut Brăiloiu.

Brăiloiu: Eu sunt profilul liderului pentru că nu mi-am vândut prietenii, tovarășii politici sau cei privați

Dar care este profilul liderului perfect? Cine ar fi fost potrivit să conducă PSD Constanța și să aducă schimbarea în Constanța? ”Fără lipsă de modestie, eu sunt profilul liderului pentru că sunt un om cu moralitate, sunt un om cu demnitate, sunt un om care știu să fiu patriot și nu mi-am vândut niciodată nici prietenii, nici tovarășii politici sau cei privați”, spune fostul senator.

Chițac este consăteanul meu, amicul meu, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să vedem greșelile

Întrebat cum i se pare Constanța și Mamaia, sub conducerea PNL, Brăiloiu a precizat: ”Constanța e așa cum o vedem. Probabil că sunt proiecte în derulare, nu am urmărit îndeaproape activitatea Consiliului Local. Am speranța și credința că într-o bună zi drumurile noastre toate vor fi asfaltate. Eu sunt din Eforie, domnul Chițac este consăteanul meu, este colegul meu și amicul meu, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să vedem greșelile făcute de noi, între noi. Suntem prieteni, dar unde greșim trebuie să spunem, că ne facem un ajutor între noi”.

Ar candida la primărie Liviu Brăiloiu? ”Nici nu m-am gândit și nici nu mi-a propus nimeni să candidez la Primăria Constanța. Nu-mi surâde ideea neapărat. Primăria este grea, nu-i pentru oricine. Primăria, în general, este pentru oameni care sunt dedicați comunității, pentru oameni care nu sunt puși pe căpătuială. Pentru Primărie trebuie să fii pregătit și să cunoști administrație publică, să studiezi sau să ai legături cu administrația publică, să ai o echipă cu care să muncești.“

Puteți urmări, integral, INTERVIUL, în materialul video de mai jos.

Mirela PASCAL

marţi, 25 ianuarie 20225913
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
Replica te ajută să câștigi 10 invitații duble la NEVERSEA!
GANDUL.RO
'Eu am ucis-o pe Prințesa Diana! Știa prea multe secrete!' - A recunoscut pe patul de moarte
mai mult...Interviuri
18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...2814

17 mai 00:11InterviuriCoșa spune că autorecenzarea nu e periculoasă: Unele date sunt deja în sistem! Video1410
7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video3807
5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...1675

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video1940
16 apr 00:38InterviuriNiculescu: Am plafonat prețurile la gaze și energie printr-o nouă schemă de sprijin. Video3178
16 apr 00:39InterviuriHoria Țuțuianu: Nu știu câtă răbdare vor mai avea constănțenii la atâta incompetență. Video

De când a ajuns la Guvernare, PSD a reușit să inițieze mai multe proiecte de legi, unele dintre ele fiind și...4198

14 apr 00:41InterviuriCristian Cîrjaliu: Atât timp cât nu iau niciun ban de la nimeni în mod necuvenit, dorm foarte liniștit3398
12 apr 00:05InterviuriMihai Lupu: Nu sunt dușman cu Huțucă! Mai avem și opinii diferite! Video3532
9 apr 00:08InterviuriAnca Ghițulescu, director executiv DGASPC: Avem o mare problemă cu centrele pentru adulți! Video

Centrele pentru adulți din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța sunt...2415

7 apr 14:34InterviuriFelicia OVANESIAN (I): Sunt singurul funcționar din cadrul primăriei care nu face nimic fără să știe primarul. VIDEO6186
8 apr 00:10InterviuriFelicia Ovanesian îi răspunde lui Ionuț Rusu: Neinspirat, agresiv și puțin nepoliticos. VIDEO11479
Vremea
19.5°17.7° - 19.5° sâmbătă, 21 mai 2022
ConstanțaUmiditate: 70%
Vânt: 4.42 m/s
Presiune: 1011 milibari

Loto
6/496113217157
5/40282520212419
joker344224173915
Horoscop
mai mult...SPSportRT
21 mai 23:44SportFotbal: TAS a respins cererea CSA Steaua privind suspendarea barajului de promovare în Liga I

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a respins cererea Clubului Sportiv al Armatei Steaua privind...384

21 mai 23:43SportReal Madrid, contract de 360 de milioane de euro pentru exploatarea stadionului

Real Madrid a încheiat un contract de 360 de milioane de euro cu fondul de investiţii Sixth Street şi compania...389

21 mai 23:44SportScandal la finala Cupei României! Fanii lui Sepsi s-au întors cu spatele la intonarea imnului României

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat, joi seară, pentru prima dată Cupa României, învingând în finală,...914

21 mai 23:45SportImnul așa-zisului Ținut Secuiesc s-a auzit din nou într-o competiție sportivă

Imnul așa-zisului Ținut Secuiesc s-a auzit din nou într-o competiție sportivă. Totul s-a întâmplat sub privirile...577

Local
21 mai 00:04LocalCondamnați la închisoare pentru înșelăciune!

La data de 19 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat 2 bărbați, de 24,...521

21 mai 00:04LocalAtenție la depășiri și la viteză! Polițiștii rutieri fac razii!

La data de 19 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și...346

21 mai 00:04LocalConcurs de bețivani la volan, pe străzile din Constanța

421

21 mai 14:04LocalMai nou, vrăjitoarele și tămăduitoarele își racolează clienții pe internet

Vrăjitoarele și clarvăzătoarele sunt din ce în ce mai prezente pe internet. Fie că au site-uri proprii sau își...604

21 mai 20:28LocalDeținuții de la Poarta Albă caută job la Bursa Locurilor de Muncă. Video

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a organizat la nivel naţional, Bursa Generală a Locurilor de...941

21 mai 00:03LocalActivitate de prevenire a consumurilor de droguri, de Zilele Constanţei, în Piața Ovidiu

Având în vedere marcarea Zilei Constanței, ce are loc în data de 21 mai a.c., când un număr mare de persoane în...387

21 mai 00:05LocalUn minor din Năvodari, cercetat pentru evadare!

La data de 20 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat, pe strada Rândunelelor din...347

21 mai 00:05LocalUn ciutan a spart o casă în timp ce se afla în arest la domiciliu!

În urma cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din...420

21 mai 00:05LocalDacă l-ați văzut pe acest bărbat, sunați la 112

513

Politică
21 mai 00:00PoliticăCiucă: Firmele în continuă extindere, poli de dezvoltare pentru regiunile în care îşi desfăşoară activitatea

Companiile în continuă extindere reprezintă poli de dezvoltare pentru regiunile în care îşi desfăşoară...221

21 mai 00:04PoliticăPrefectul Capitalei refuză să atace în instanţă două autorizaţii de construire ilegale

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, îl acuză pe prefectul Toni Greblă că refuză să atace în instanţă două...462

21 mai 00:04PoliticăMinistrul Bogdan Aurescu respinge ferm acuzațiile Rusiei

401

21 mai 00:04PoliticăPlanul de combatere a cancerului va fi lansat în Parlament

Consilierul prezidenţial Diana Păun a anunţat, vineri, că, în "viitorul apropiat", va fi lansată în Parlament...344

21 mai 00:05PoliticăLocuitorii beneficiază de fonduri europene pentru managementul apei

Investiţiile în managementul apei, din Anghel Saligny şi din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR),...315

21 mai 00:05PoliticăSalariaţii şi foştii salariaţi - acces online la datele proprii din Revisal

688

Interviuri
16 apr 00:39InterviuriHoria Țuțuianu: Nu știu câtă răbdare vor mai avea constănțenii la atâta incompetență. Video

De când a ajuns la Guvernare, PSD a reușit să inițieze mai multe proiecte de legi, unele dintre ele fiind și...4198

14 apr 00:41InterviuriCristian Cîrjaliu: Atât timp cât nu iau niciun ban de la nimeni în mod necuvenit, dorm foarte liniștit

Este unul dintre acei primari care, dacă nu ar fi existat, ar fi fost inventat. În ciuda contestațiilor venite din...3398

12 apr 00:05InterviuriMihai Lupu: Nu sunt dușman cu Huțucă! Mai avem și opinii diferite! Video

3532

5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...1675

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video

Lică Neagu, președintele Federației Naționale a Sindicatelor Șoferilor din România, s-a aflat marți, 19 aprilie,...1940

16 apr 00:38InterviuriNiculescu: Am plafonat prețurile la gaze și energie printr-o nouă schemă de sprijin. Video

George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost prezent în studioul Replica de Constanța, vineri,...3178

9 apr 00:08InterviuriAnca Ghițulescu, director executiv DGASPC: Avem o mare problemă cu centrele pentru adulți! Video

Centrele pentru adulți din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța sunt...2415

7 apr 14:34InterviuriFelicia OVANESIAN (I): Sunt singurul funcționar din cadrul primăriei care nu face nimic fără să știe primarul. VIDEO

Felicia Ovanesian, city managerul municipiului Constanța, este al doilea om în Primăria Constanța, după primarul...6186

8 apr 00:10InterviuriFelicia Ovanesian îi răspunde lui Ionuț Rusu: Neinspirat, agresiv și puțin nepoliticos. VIDEO

11479

Monden
21 mai 00:00MondenDouă filme britanice îşi dispută afişele sălilor de cinema nord-americane

Două filme britanice din genuri diferite, filmul de epocă "Downton Abbey: A New Era" şi filmul horror "Men", sunt...188

21 mai 00:00MondenCannes 2022: Rithy Panh, preşedintele juriului TikTok, a demisionat

Regizorul franco-cambodgian Rithy Panh a decis să demisioneze din funcţia de preşedinte al primului juriu TikTok,...180

21 mai 00:00Monden'Mariupolis 2', ultimul film al lui regizorului Mantas Kvedaravicius, ucis în Ucraina, a fost proiectat la Cannes

191

21 mai 00:00MondenAl doilea sezon al serialului 'Squid Game', lansat la sfârşitul anului 2023 sau în 2024

Al doilea sezon al serialului "Squid Game" ("Jocul calamarului"), cea mai de succes producţie din istoria platformei...205

21 mai 00:00MondenAcademia Americană de Film restabileşte criteriile de dinaintea pandemiei pentru filmele care aspiră la Oscar

Academia Americană de Film a decis să restabilească criteriile pentru filmele care intră în cursa premiilor Oscar...191

21 mai 00:00MondenSissi inspiră din nou cineaştii: Viaţa împărătesei, subiectul mai multor lungmetraje şi seriale

La 125 de ani de la moartea sa, Sissi, împărăteasa rebelă cu un destin tragic, inspiră din nou cineaştii aflaţi...205

21 mai 00:00MondenKirill Serebrennikov a condamnat războiul din Ucraina cu prilejul premierei la Cannes a filmului său ''Tchaikovsky's wife'

Regizorul rus aflat în exil Kirill Serebrennikov a luat poziţie miercuri împotriva războiului din Ucraina după...202

21 mai 19:27MondenCântăreţul Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară

Cântăreţul britanic Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară după ce soţia lui, Cherry Seaborn, a născut o...365

21 mai 13:49MondenA murit celebrul compozitor Vangelis

947

Mapamond
21 mai 00:00MapamondMarea Britanie pune la dispoziţie un vaccin împotriva variolei maimuței pe fondul răspândirii în Europa

Câteva cazuri de variola maimuţei depistate în Marea Britanie au determinat autorităţile să pună la dispoziţie...188

21 mai 00:00MapamondParchetul ucrainean cere închisoare pe viaţă pentru primul soldat rus judecat pentru crimă de război

Parchetul ucrainean a cerut joi închisoare pe viaţă împotriva unui soldat rus, la primul proces pentru crimă de...197

21 mai 19:29MapamondRusia este dispusă să reia negocierile cu Ucraina

454

21 mai 00:00MapamondGermania: O persoană a fost rănită prin împuşcare într-o şcoală la Bremerhaven

O persoană a fost rănită joi prin împuşcare într-o şcoală din centrul oraşului Bremerhaven, în nordul...206

21 mai 19:28MapamondUn tribunal din Kiev a decis arestarea lui Viktor Ianukovici

Tribunalul Districtual Pechersk din Kiev a decis arestarea fostului preşedinte ucrainean Viktor Ianukovici, care a...647

21 mai 00:00MapamondOMS a aprobat omologarea de urgenţă pentru vaccinul chinez anti-COVID Convidecia

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a acordat omologarea de urgenţă pentru vaccinul anti-COVID Convidecia...208

21 mai 19:46MapamondVladimir Putin ar putea fi înlăturat de la putere pe 3 iunie

Înalţii oficiali de securitate ai lui Vladimir Putin cred că războiul din Ucraina este „pierdut”, ceea ce face...688

21 mai 01:14MapamondMacron vrea un răspuns rapid al UE la cererea de aderare a Republicii Moldova

Preşedintele francez Emmanuel Macron a declarat joi că vrea ca Uniunea Europeană să emită "un aviz rapid" la...471

21 mai 19:47MapamondÎn Finlanda nu vor fi arme nucleare sau baze militare NATO după aderare

487

Sănătate
21 mai 00:00SănătateAdela Cojan, CNAS: Rolul medicului de familie este esenţial în sistemul de sănătate

Medicul de familie este cea mai importantă verigă în îngrijirea populaţiei, iar rolul său este esenţial în...198

21 mai 00:00SănătateSpecialist: Numărul cazurilor de pacienţi cu boli inflamatorii intestinale a crescut în ultimii 20 de ani

Accesul la medicamente de ultimă generaţie, la suplimente şi nutriţie corespunzătoare, simplificarea traseului...195

21 mai 00:00SănătateRafila: Dezvoltarea cercetării în domeniul funcţionării celulelor va schimba radical practicarea medicinei

184

21 mai 00:00SănătateStudiu: Aspirina poate scădea riscul de deces al bolnavilor de cancer

Pacienților cu o gamă largă de cancere care iau aspirină ca parte a tratamentului lor le-ar putea scădea riscul de...208

21 mai 14:34SănătateBilirubina la adulți: ce este, ce semnifică creșterea valorilor, de câte tipuri este

Bilirubina este un pigment biliar, derivat al hemoglobinei, care se găsește în sânge, bilă (fiere) și în calculii...217

21 mai 00:00SănătateVariola maimuței: OMS avertizează autoritățile să ia 'măsuri intensive de sănătate publică'

Variola maimuței este o zoonoză silvatică cu infecții umane incidentale care apar de obicei în zonele împădurite...222

21 mai 00:00SănătateSocietatea Naţională a Medicilor de Familie: Ororile războiului afectează şi starea sufletească şi mentală

Societatea Naţională de Medicina Familiei a transmis, joi, practicienilor în domeniu din întreaga lume felicitări...185

21 mai 00:00SănătateINSP: 323 de cazuri de gripă clinică, la nivel naţional

Institutul Naţional de Sănătate Publică informează joi că, în săptămâna 9 - 15 mai, au fost raportate 323 de...215

21 mai 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: 125 persoane cu COVID-19, la terapie intensivă

203

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT