rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 18 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Liviu Brăiloiu: PSD a pierdut Primăria şi CJ pe motiv de Ciumă Roșie! Video

Liviu Brăiloiu, fost senator, prefect și ministru, în prezent important om de afaceri, a făcut un pas înapoi de pe scena politică. Deși a rămas în PSD, Brăiloiu a preferat să se retragă, după ce șefii de partid nu l-au mai pus, la alegerile din septembrie 2020, pe listele parlamentare. Brăiloiu a fost în studioul REPLICA, luni, 24 ianuarie, și a vorbit, în cadrul unui interviu, despre scena politică actuală, despre jocurile, alianțele și strategiile partidelor politice, despre administrația locală, dar a răspuns și întrebărilor urmăritorilor noștri, chiar și celor incomode. Cu această ocazie, fostul parlamentar ne-a recunoscut că nu s-a făcut nimic în Constanța, în ultimii 25 de conducere social democratică, din pricina liderilor partidului de la malul mării.

În debutul interviului, Liviu Brăiloiu a vorbit despre pandemie și măsurile impuse de autorități, măsuri pe care le consideră inutile acum, în contextul în care OMS a recomandat relaxarea acestora. Mai mult, spune Brăiloiu, nu-i vede rostul nici certificatul verde.

”Pandemia este un subiect care face parte din viața noastră a oamenilor. Problema este că la început, în urmă cu 2 ani de zile atunci când a apărut această pandemie și oamenii s-au confruntat cu rigorile ei, îi acordam mai multă importanță, dar, în prezent, eu nici nu mai iau în seamă, nu mă mai interesează prea mult. Ne-am obișnuit cu aceleași dezinformări și minciuni, cu aceeași bătaie de joc generalizată la adresa oamenilor. În urma cu 2 ani de zile, OMS-ul transmitea mesaje apocaliptice către omenire, acum, conform ultimelor mesaje transmise, ne îndeamnă către ridicarea restricțiilor de călătorie, certificatul verde nu își mai are rostul, măsurile s-au dovedit ineficiente. Uităm foarte ușor consecințele și ceea ce s-a întâmplat pe toată perioada acestei pandemii, vorbim de stagnare economică. M-am obișnuit să văd la televizor tot felul de episoade din pandemie ale guvernării, am văzut achizițiile și scandaluri, hoții, furturi, nu doar în România, dar cu precădere aici. Toate lucrurile astea sunt privite printr-o prismă nonșalantă”, a spus Brăiloiu.

Trimit angajații în șomaj în fiecare an

Ca orice om de afaceri, și Brăilou a fost afectat de criza economică cauzată de coronavirus. Cu toate acestea, încearcă să se mențină pe linia de plutire.

”În 2020, în primul an de pandemie, nu am funcționat decât 20 și puțin de zile, pentru că am respectat normele și pentru că am crezut că există un real pericol, am preferat să respectăm acele norme. Ca atare, s-a văzut și în cifra de afaceri foarte mică. După ce a ieșit președintele și a spus că am învins pandemia, în 2021, iar toată lumea a venit pe litoral, a fost puțin mai bine. În 2022 sperăm să fie bine decât în 2021. Nu am cerut ajutor de la stat. Sunt mulți care au solicitat, dar eu nu am considerat necesar să solicit acest ajutor și nici nu știu dacă l-aș fi primit și tocmai de aceea nu am solicitat. Singurul lucru solicitat a fost acea compensație pentru 20% din cifra de afaceri, nici șomaj tehnic măcar. Nu am nicio afacere în Spania, așa cum s-a spus. Nu sunt un om cu afaceri de miliarde, sunt un om de afaceri modest, care ține niște angajați, le plătesc dările la stat, le plătesc salariile la timp și oamenii ăia depind și ei de business-ul meu”, a explicat politicianul.

Brăiloiu: Făgădău a fost luat de val

Schimbând registrul, Brăiloiu a vorbit despre PSD Constanța, despre liderii partidului de la malul mării, dar și cauzele eșecului de la alegeri. ”Am fost în relații foarte bune cu Radu Mazăre, relații de amiciție, colegi de partid etc (...) Sunt în relații de colegialitate cu colegii de la PSD Constanța. Atunci când sunt invitat merg la ședințe, sunt disciplinat și îmi văd de programul politic”.

Cât despre relația cu Decebal Făgădău... ”Am fost în relații foarte bune cu Decebal Făgădău, îmi este amic și în continuare. Câteodată, greșelile se uită, nu sunt neapărat iertate. A făcut și el greșeli, a făcut și față de mine personal, dar greșeala e omenească și timpul trece și le șterge, dar rămân și lucrurile bune. Nu este un om căruia să-i lipsească moralitatea, asta e clar. A greșit că s-a luat după val, când îți promite valul ceva... el a gândit ca un copil și a greșit. Probabil că își dă seama acum”

Cât despre rezultatele dezastruoase de la alegerile din 2020, ”Situația e mult mai complexă, dar un lucru este cert, alegerile au fost uninominale”, spune fostul senator. Întrebat pe cine consideră vinovat pentru pierderea Primăriei Constanța și a Consiliului Județean, social democratul a precizat: ”Au trecut aproape 2 ani de la alegeri. Mă uit la opinia generală a constănțeanului, Vergil Chițac, care mi-a fost coleg și am lucrat foarte bine cu dumnealui..., nici dumnealui nu are o situație foarte roz în rândul electoratului. Decebal Făgădău este departe de un primar rău pentru municipiul Constanța. Nu a fost un primar rău, a avut foarte multe proiecte, unele se continuă și astăzi. Problema a fost probabil și conjunctura cu valul de Ciumă Roșie, dar probabil că și comunicarea a fost defectuoasă. Dar valul era de schimbare, putea să facă el orice, nu cred că ar fi câștigat. Și pentru Felix Stroe este valabil același lucru legat de valul schimbării Ciumei Roșii. Acesta este motivul pentru care s-au schimbat”, este de părere Brăiloiu.

Felix Stroe, ca și lider politic, nu a performat

Cât despre liderul PSD Constanța, Felix Stroe: ”Dincolo de ce ar putea să spună oamenii, rău, despre Felix Stroe, ca și gospodar și administrator Felix Stroe este mult departe față de orice există în județul Constanța. Ca și politician și lider de partid, nu a performat așa cum a performat în activitatea managerială. Nu poți să le ai pe toate în viață. Ori ești politician, ori manager”, spune Brăiloiu.

Întrebat care este adevărul despre interesul meschin al politicienilor care mint electoratul și fac înţelegeri pe sub masă cu alte partide, în interesul lor şi al familiilor lor, Brăiloiu a precizat: ”Aceeași nelămurire o am și eu și vizează politica din zilele noastre. S-a accentuat în ultimul timp lipsa de fermitate, lipsa de doctrină. Astăzi vorbim despre partid de putere și partid de opoziție, ei bine, opoziția nu este doctrinară în România, opoziția este discreţionară, nu conduce la o autoritate în Statul Român. Instituțiile statului nu funcționează, nu există oameni cu pedigree de politician”.

Dacă erau alți lideri la PSD Constanța, cu siguranță, lucrurile ar fi stat altfel în Constanța

S-a făcut ceva, în 25 de ani în Constanța? Nu, spune Brăiloiu, și are și argumente. ”La Constanța, PSD Constanța a fost întotdeauna în divergențe cu Bucureștiul, cu guvernele, ori a fost ghinion, proastă gestiune, ori lipsă de viziune pentru viitor. În 25 de ani, dacă stau să mă gândesc, Constanța era pe locul 37 în România la capitolul investiții. La noi nu s-a întâmplat nimic. Norocul nostru e că mai vine vara lumea pe aici. Interesele politice au primat înaintea intereselor cetățenilor. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Ăsta este adevărul. Dacă erau alți lideri la PSD Constanța, cu siguranță, lucrurile ar fi stat altfel. Ca și om politic, condiția de bază e să fii patriot. Tot timpul am avut aceste idei și tot timpul le-am susținut. Dacă urmăriți activitatea mea parlamentară o să vedeți acest lucru și tocmai de aceea nu am fost foarte agreat pentru că am avut aceste idei și pentru că eu nu înțeleg și agreez astfel de înțelegeri subterane. Colegii mei din PSD Constanța nu m-au agreat”, a recunoscut Brăiloiu.

Brăiloiu: Eu sunt profilul liderului pentru că nu mi-am vândut prietenii, tovarășii politici sau cei privați

Dar care este profilul liderului perfect? Cine ar fi fost potrivit să conducă PSD Constanța și să aducă schimbarea în Constanța? ”Fără lipsă de modestie, eu sunt profilul liderului pentru că sunt un om cu moralitate, sunt un om cu demnitate, sunt un om care știu să fiu patriot și nu mi-am vândut niciodată nici prietenii, nici tovarășii politici sau cei privați”, spune fostul senator.

Chițac este consăteanul meu, amicul meu, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să vedem greșelile

Întrebat cum i se pare Constanța și Mamaia, sub conducerea PNL, Brăiloiu a precizat: ”Constanța e așa cum o vedem. Probabil că sunt proiecte în derulare, nu am urmărit îndeaproape activitatea Consiliului Local. Am speranța și credința că într-o bună zi drumurile noastre toate vor fi asfaltate. Eu sunt din Eforie, domnul Chițac este consăteanul meu, este colegul meu și amicul meu, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să vedem greșelile făcute de noi, între noi. Suntem prieteni, dar unde greșim trebuie să spunem, că ne facem un ajutor între noi”.

Ar candida la primărie Liviu Brăiloiu? ”Nici nu m-am gândit și nici nu mi-a propus nimeni să candidez la Primăria Constanța. Nu-mi surâde ideea neapărat. Primăria este grea, nu-i pentru oricine. Primăria, în general, este pentru oameni care sunt dedicați comunității, pentru oameni care nu sunt puși pe căpătuială. Pentru Primărie trebuie să fii pregătit și să cunoști administrație publică, să studiezi sau să ai legături cu administrația publică, să ai o echipă cu care să muncești.“

Puteți urmări, integral, INTERVIUL, în materialul video de mai jos.

Mirela PASCAL

marţi, 25 ianuarie 20225901
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
Miercuri, 18 mai, interviu LIVE, începând cu ora 13.00, cu Mohammad Murad, președinte executiv al PER
GANDUL.RO
Anunț cumplit pentru România! Rușii au decis
mai mult...Interviuri
7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video

Dacă în plan personal, Radu Cristian se poate lăuda cu o avere de invidiat, nu același lucru se poate spune despre...3607

5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video1588
20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video1829
16 apr 00:38InterviuriNiculescu: Am plafonat prețurile la gaze și energie printr-o nouă schemă de sprijin. Video

George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost prezent în studioul Replica de Constanța, vineri,...3087

16 apr 00:39InterviuriHoria Țuțuianu: Nu știu câtă răbdare vor mai avea constănțenii la atâta incompetență. Video4083
14 apr 00:41InterviuriCristian Cîrjaliu: Atât timp cât nu iau niciun ban de la nimeni în mod necuvenit, dorm foarte liniștit3309
12 apr 00:05InterviuriMihai Lupu: Nu sunt dușman cu Huțucă! Mai avem și opinii diferite! Video

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, s-a aflat în studioul Replica de Constanța, unde a vorbit...3460

9 apr 00:08InterviuriAnca Ghițulescu, director executiv DGASPC: Avem o mare problemă cu centrele pentru adulți! Video2315
7 apr 14:34InterviuriFelicia OVANESIAN (I): Sunt singurul funcționar din cadrul primăriei care nu face nimic fără să știe primarul. VIDEO6096
8 apr 00:10InterviuriFelicia Ovanesian îi răspunde lui Ionuț Rusu: Neinspirat, agresiv și puțin nepoliticos. VIDEO

Disconfort, haos, nervi în trafic, șantiere peste șantiere… sunt aspecte cunoscute de către administrația locală...11393

24 mar 00:20InterviuriGheorghe Haleț ar vrea să reînvie festivalul de muzică ușoară Mamaia! Video5045
22 mar 19:49InterviuriRăzvan Pantelimon: Ar trebui să ne fie frică de criza economică și alimentară, nu de război! Video1622
Vremea
11.4°11.3° - 11.4° miercuri, 18 mai 2022
ConstanțaUmiditate: 83%
Vânt: 8.86 m/s
Presiune: 1015 milibari

Loto
6/494562453944
5/4033174312426
joker264235201312
Horoscop
mai mult...SPSportRT
18 mai 00:00SportJose Peseiro, fost antrenor la Rapid, a fost numit selecţioner al Nigeriei

Portughezul José Peseiro, fost antrenor al echipei Rapid București, a fost numit selecţionerul echipei naţionale...136

18 mai 00:00SportAndy Murray se retrage de la Roland Garros având ca prioritate participarea la Wimbledon

Andy Murray s-a retras oficial de la Openul Franței, deoarece are în vedere o participare la Wimbledon și sezonul pe...152

18 mai 00:00SportF1 poate interzice ca piloţii să poarte bijuterii în timpul curselor

Formula 1 poate interzice piloţilor să mai poarte bijuterii în timpul curselor, dar Federaţia internaţională de...188

18 mai 00:00SportLaLiga: Antoine Griezmann rămâne la Atletico Madrid

Antoine Griezmann va fi jucător la Atletico Madrid şi în sezonul viitor, a anunţat preşedintele Enrique Cerezo....158

Local
18 mai 00:08LocalBărbat atacat de doi tineri, în stațiunea Mamaia!

În urma cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști...867

18 mai 22:10LocalCarambol în zona Primăriei din Murfatlar

Militarii din cadrul ISU Dobrgoea au fost solicitați să intervină în cursul zilei de marți, 17 mai a.c., în...488

18 mai 22:10LocalCJ a lansat proiectul Creșterea transparenței, eticii și integrității la nivelul județului Constanța

354

18 mai 00:06LocalO mașină a luat foc, la ieșire din Năvodari

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, marți, 17 mai a.c., la ieșire din Năvodari, în...374

18 mai 22:16LocalIncendiu la o casă din Medgidia

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, marți, 17 mai a.c., în Medgidia, pe strada Mihai...663

18 mai 00:04LocalUn drogat, urmărit cu focuri de armă de polițiști, în Palazu Mare!

Oamenii legii, în timp ce efectuau acțiuni de patrulare pe străzile din Palazu Mare, au dat peste un șofer care rula...1618

18 mai 22:10LocalCea de-a V-a ediție a Festivalului de Jocuri și Reconstituiri Istorice -Medgidia se apropie de start

Primăria municipiului Medgidia organizează în perioada 20 - 22 mai 2022, pe Stadionul Municipal „Iftimie Ilisei”,...264

18 mai 00:08LocalIncendiu în Cernavodă, o casă a luat foc

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină marti, 17 mai, în localitatea Cernavodă, pe...340

18 mai 22:09LocalOperatorii economicii pot depune cereri pentru amplasamente în staţiunea Mamaia

414

Politică
18 mai 00:00PoliticăJaponia oferă un sprijin esenţial persoanelor strămutate din Ucraina, împreună cu România şi UNHCR

Japonia oferă un sprijin esenţial pentru persoanele strămutate din cauza invaziei din Ucraina, asigurând transportul...163

18 mai 00:00PoliticăPaşca: Camere de audiere pentru minorii care au fost victimele abuzului sexual, amenajate printr-un proiect al MJ

Ministerul Justiţiei (MJ) a demarat un proiect finanţat din fonduri norvegiene, prin intermediul căruia vor fi...142

18 mai 00:03PoliticăBudăi: Noi în România nu mai avem impozitare unică

254

18 mai 01:13PoliticăSorin Oprescu a fost prins în Grecia

Sorin Oprescu, fostul primar general al Bucureștiului, a fost de negăsit, imediat după condamnarea definitivă la 10...2166

18 mai 21:04PoliticăProcesul de redeschidere a minelor de magneziu şi grafit ar putea începe în 2023

Procesul de redeschidere a minelor de magneziu şi grafit ar putea începe în 2023, cu anumite condiţionări privind...404

18 mai 21:01PoliticăLuminiţa Odobescu: Femeile continuă să fie ţinta abuzurilor

277

Interviuri
12 apr 00:05InterviuriMihai Lupu: Nu sunt dușman cu Huțucă! Mai avem și opinii diferite! Video

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, s-a aflat în studioul Replica de Constanța, unde a vorbit...3460

9 apr 00:08InterviuriAnca Ghițulescu, director executiv DGASPC: Avem o mare problemă cu centrele pentru adulți! Video

Centrele pentru adulți din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța sunt...2315

7 apr 14:34InterviuriFelicia OVANESIAN (I): Sunt singurul funcționar din cadrul primăriei care nu face nimic fără să știe primarul. VIDEO

6096

16 apr 00:38InterviuriNiculescu: Am plafonat prețurile la gaze și energie printr-o nouă schemă de sprijin. Video

George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost prezent în studioul Replica de Constanța, vineri,...3087

16 apr 00:39InterviuriHoria Țuțuianu: Nu știu câtă răbdare vor mai avea constănțenii la atâta incompetență. Video

De când a ajuns la Guvernare, PSD a reușit să inițieze mai multe proiecte de legi, unele dintre ele fiind și...4083

14 apr 00:41InterviuriCristian Cîrjaliu: Atât timp cât nu iau niciun ban de la nimeni în mod necuvenit, dorm foarte liniștit

Este unul dintre acei primari care, dacă nu ar fi existat, ar fi fost inventat. În ciuda contestațiilor venite din...3309

8 apr 00:10InterviuriFelicia Ovanesian îi răspunde lui Ionuț Rusu: Neinspirat, agresiv și puțin nepoliticos. VIDEO

Disconfort, haos, nervi în trafic, șantiere peste șantiere… sunt aspecte cunoscute de către administrația locală...11393

24 mar 00:20InterviuriGheorghe Haleț ar vrea să reînvie festivalul de muzică ușoară Mamaia! Video

Gheorghe Haleț este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune și cultură din Constanța. A cochetat și cu...5045

22 mar 19:49InterviuriRăzvan Pantelimon: Ar trebui să ne fie frică de criza economică și alimentară, nu de război! Video

1622

Monden
18 mai 00:00MondenDoja Cat, cea mai provocatoare apariție de la Billboard Awards

Divele s-au întrecut în ţinute care mai de care mai decoltate şi mai sexy pentru a cuceri atenţia fotografilor...280

18 mai 00:00MondenMegan Fox, însărcinată? Gestul lui Machine Gun Kelly a stârnit controverse

Machine Gun Kelly (MGK) a fost prezent pe scena de la Billboard Music Awards, unde a făcut o afirmație care i-a luat...156

18 mai 00:00MondenPiesa Trenulețul a ajuns în topul celor mai virale piese pe Spotify

156

18 mai 00:00MondenClaudia Pătrășcanu, despre noaptea cu alcool a lui Bădălău: „Nu mai știa dacă mi-a adus copiii“

Războiul public dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau s-a reluat! Cântăreața a decis să facă lumină în...216

18 mai 03:21MondenKourtney Kardashian și Travis Barker, nuntă în secret! Cum a arătat mireasă

Kourtney Kardashian și Travis Barker trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar cei doi s-au căsătorit în urmă cu...185

18 mai 03:17MondenCât de superbă e Leni, fiica de 18 ani a lui Heidi Klum

Leni Klum este fiica supermodelului internațional Heidi Klum, 48 de ani, și, la vârsta de 18 ani este deja un model...153

18 mai 00:00MondenJerry Bruckheimer confirmă că Johnny Depp nu va reveni "în acest moment" în seria "Pirates of the Caribbean"

Jerry Bruckheimer, producătorul seriei de filme "Pirates of the Caribbean", a confirmat că Johnny Depp nu va reveni...158

18 mai 00:00MondenAmber Heard susţine în instanţă că Johnny Depp a agresat-o în luna de miere

Actriţa americană Amber Heard, cunoscută din filmul ''Aquaman'', a declarat luni în faţa juraţilor că Johnny Depp...172

18 mai 00:00MondenFestivalul de Film de la Cannes: Nume mari şi producţii de răsunet, la cea de-a 75-a ediţie

137

Mapamond
18 mai 00:00MapamondUcraina: Minele antipersonal, principala ameninţare în cazul locuitorilor din teritoriile eliberate

Minele antipersonal reprezintă principala ameninţare la adresa locuitorilor din teritoriile ucrainene eliberate de sub...126

18 mai 00:00MapamondCoronavirus - OMS: COVID-19 se poate răspândi rapid în Coreea de Nord

COVID-19 se poate răspândi rapid în Coreea de Nord, unde programele de vaccinare nu au început încă, a avertizat...143

18 mai 00:00MapamondOraşul New York se confruntă cu un nou val de COVID-19

145

18 mai 00:00MapamondFranţa: Elisabeth Borne va deveni prima femeie prim-ministru din ultimii treizeci de ani

Preşedintele francez Emmanuel Macron a ales-o luni pe Elisabeth Borne, actualul ministru al muncii, drept viitorul său...148

18 mai 00:00MapamondPreşedintele turc Erdogan avertizează că nu va aproba aderarea Finlandei şi Suediei la NATO

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat luni că nu va aproba aderarea Finlandei şi Suediei la NATO,...142

18 mai 00:00MapamondMinistru: Austria nu intenţionează să adere la NATO

În contextul anunţului recent al candidaturilor Finlandei şi Suediei la NATO, ministrul austriac de externe Alexander...141

18 mai 00:00MapamondParisul "va fi alături de Finlanda şi Suedia" în caz de agresiune

Franţa "va fi alături de Finlanda şi Suedia" în caz de agresiune, a declarat luni seară Palatul Elysée, după ce...138

18 mai 00:00MapamondUcraina: Cel puţin 10 morţi în lovituri ruse la Severodoneţk, în est

Cel puţin zece persoane au fost ucise în bombardamente ruse asupra oraşului Severodoneţk, în estul Ucrainei,...120

18 mai 00:00MapamondMarea Britanie: Suedia şi Finlanda ar trebui să adere la NATO "cât mai curând posibil"

139

Sănătate
18 mai 00:00SănătateCe se întâmplă în corpul tău atunci când înghiți semințele pepenelui verde

Probabil că ai auzit de multe ori, cel puțin în copilărie: ”Nu mânca pepenele cu sâmburi! Nu îți face...200

18 mai 00:00SănătateAlocația de hrană pentru bolnavii din spitale se majorează de la 1 iunie

Cuantumul alocației de hrană pentru bolnavii din spitale se dublează de la 1 iunie. În prezent, valoarea totală a...133

18 mai 00:00SănătateGafă de proporții: Secretarul de stat care a anunțat că iodura de potasiu nu se distribuie vorbea în nume personal

143

18 mai 00:00SănătateAlimentele care combat oboseala. Ce să incluzi în dietă ca să ai mereu energie

De multe ori oboseala nu este cauzată de lipsa somnului sau activitățile intense din timpul zilei, ci și de...181

18 mai 00:00SănătateE-urile din alimente, detaliul la care trebuie să fim atenți

Profesorul Cristian Dima a vorbit despre e-urile din alimente și cât sunt de periculoase pentru sănătatea noastră....133

18 mai 00:00SănătateCauzele neștiute ale balonării. De ce nu e bine să bem cu paiul sau direct din sticlă

Multă lume suferă de balonare astfel că aflăm de la ce apare această senzaţie de disconfort. Expertul în boli...152

18 mai 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: Niciun deces raportat luni la pacienţi cu COVID-19

În ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces la pacienţi cu COVID-19, a informat, luni, Ministerul...115

18 mai 00:00SănătatePeste 5.600 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima săptămână

Un număr de 5.643 de doze de vaccin Pfizer, Moderna şi Johnson&Johnson au fost administrate în săptămâna 9 - 15...127

18 mai 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: 131 de persoane cu COVID-19, la terapie intensivă

137

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT