REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

"Liviu Brăiloiu va fi candidatul nostru pentru şefia Consiliului Judeţean, dacă USL se va rupe"

"Liviu Brăiloiu va fi candidatul nostru pentru şefia Consiliului Judeţean, dacă USL se va rupe"

Replica API 21 septembrie 2011 | 00:00 115

Preşedintele PC Constanţa, Ion Mincă insistă:

Preşedintele PC Constanţa, Ion Mincă insistă:

Tensiunile apărute în ultimul timp în sânul USL, prin ruperea, cel puţin declarativă, a relaţiilor dintre PSD şi PC, au reverberaţii şi la Constanţa. Liderul PC de la malul mării, Ion Mincă, a spus că atitudinea PSD-ului nu este corectă, ca şi declaraţiile lui Nicuşor Constantinescu, iar dacă aliaţilor nu "le vine mintea ce de pe urmă", alianţa se va rupe, iar conservatorii îl vor arunca în luptă pe Liviu Brăiloiu pentru şefia Consiliului Judeţean Constanţa. "Conform contractului, candidaţii USL pentru Consiliul Judeţean şi Primăria Constanţa sunt bătuţi în cuie, se ştiu încă de astă primăvară. Dar asta nu înseamnă că peste o lună, două sau cinci nu pot apărea surprize", ne-a declarat Ion Mincă. Referindu-se la ce anume ar putea activa astfel de surprize, Mincă a precizat că totul depinde de atitudinea PSD.

"Liviu Brăiloiu este membru PC" (!?)

"Atitudinea celor de la PSD nu mi se pare corectă. La fel, declaraţiile lui Nicuşor Constantinescu şi ale liderilor PSD de la Bucureşti nu mi se par corecte. Să sperăm însă că le vine mintea cea de pe urmă şi nu o să spargă ce am construit împreună", a explicat Ion Mincă. Cât despre soluţia PC, în eventualitatea ruperii USL, din cauza PSD, lucrurile sunt clare: "Totul depinde de cum se poartă PSD. Liviu Brăiloiu este membru PC şi va fi candidatul nostru pentru şefia Consiliului Judeţean, dacă USL se va rupe".

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614