REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liviu Chesnoiu, despre Putin: Un om cu umor nu poate avea probleme psihice!

Liviu Chesnoiu, despre Putin: Un om cu umor nu poate avea probleme psihice!

Replica API 7 martie 2022 | 00:50 3503

Având în vedere războiul pornit între Rusia și Ucraina, mai multe persoane au criticat profilul lui Vladimir Putin, președintele Rusiei, ca având probleme psihice. Colonelul de poliție în retragere, psiholog principal și expert poligraf, Liviu Chesnoiu, a explicat pentru reporterii Replica de Constanța că un om care are umor nu poate avea probleme mintale, ci problema ar consta în faptul că a fost pus prea de tânăr la cârmele țării. Liviu Chesnoiu felicită poporul român pentru solidaritatea de care a dat dovadă în această perioadă.

Zilele trec și starea din Ucraina se prezintă tot mai rău. Sute de refugiați ucraineni ajung zilnic la granițele României. Aceștia sunt tot mai bulversați, empatizând cu românii care au dat dovadă de pură solidaritate în aceste momente critice.

Privind imaginile cumplite de pe străzile Ucrainei, tot mai mulți oameni îl cataloghează pe președintele Rusiei ca fiind fie prea rău, cu probleme psihice.

Colonelul de poliție în retragere, psiholog principal și expert poligraf , Liviu Chesnoiu, a explicat pentru reporterii Replica de Constanța că este neutru, obiectiv și că, din cauza războiului războiului, nimeni nu mai vorbește despre virus. Liviu Chesnoiu a mai spus că președintele Rusiei, Vladimir Putin, nu are nici o problemă. Acesta are umor, iar oamenii cu umor nu au probleme psihice. Problema este că a fost pus la cârma țării prea de tânăr, iar când cineva stă mai mult de doi ani la putere, se întâmplă ceva cu psihicul uman.

Vladimir Putin, președintele Rusiei.

Eu sunt neutru, obiectiv. Ce se întâmplă în zilele noastre ne-a scăpat de virus. Nu mai zice nimeni de virus. Este foarte serioasă toată treaba. Noi nu trebuie să punem paie pe foc la tot ceea ce se întâmplă. Normal că nu trebuie folosite arme nucleare, acea rachetă despre care se tot vorbește nu trebuie folosită pentru că este devastator să se întâmple asta. Acest personaj are un umor, oamenii care au umor nu sunt oameni bolnavi. Problema este că i s-a dat puterea prea de tânăr. Cine stă mai mult într-o funcție importantă este ceva neînregulă. Nu are cum să fie democrație într-o țară dacă cineva stă mai mult la putere. Puterea corupe, în sensul că i se schimbă psihologia”, a declarat Liviu Chenoiu.

Acesta a mai precizat că ”în momentul în care stai mai mult la putere ajungi să crezi că scaunul acela ți se cuvine, că trebuie să-l lași moștenire, că este al tău. Se întâmplă ceva în psihicul uman, dacă cineva stă mai mult de 2 ani la putere, s-a terminat. Nu mai este omul acela deschis la nou, la sugestii, la reclamații, la păreri. Când apare un om care are o personalitate puternică, cei din jur încearcă să-i intre în grații pentru diverse avantaje. Oamenii care se îmbată cu putere, apreciază lingușirile acestea, aprecierile exagerate. Adevărul este la mijloc”.

Liviu Chesnoiu: ”Poporul român este bun ca pâinea caldă”

Colonel de poliție în retragere, psiholog principal și expert poligraf , Liviu Chesnoiu, a felicitat poporul român pentru solidaritatea pe care a arătat-o pentru refugiații ucraineni.

Noi suntem pe un val de simpatie pentru acești vecini, dar să nu uitam că ei nu ne-au iubit. Poporul român este bun ca pâinea caldă și am surprins toată lumea cu bunătatea noastră. Jos pălăria pentru români”, a declarat psihologul principal, Liviu Chesnoiu.

Liviu Chesnoiu s-a arătat deranjat de faptul că sunt unele țări care vor să intre în UE prea ușor.

Mai multe țări vor să intre în UE, noi ca să intrăm în UE am făcut multe corvoade. A trebuit să demonstrăm multe, să renunțăm la pretenții teritoriale, ca să intri în UE trebuie să fi o țară democratică”, a declarat Liviu Chesnoiu

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218