REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova

Replica API 27 mai 2019 | 00:00 225

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a ajuns la Penitenciarul Rahova, după ce a fost preluat de acasă de o maşină a poliţiei.

"Astăzi, polițiști din cadrul DGPMB au pus în aplicare un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat. Cel în cauză a fost preluat de la reședința sa din Bucuresti și încarcerat în penitenciarul Rahova", transmite Poliţia Capitalei.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, luni, definitiv, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Instanţa supremă a menţinut în cazul lui Liviu Dragnea pedeapsa aplicată de instanţa de fond.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vedeti acum cate boli va suferi si la cate interventii va trebui sa fie supus !Cand trebuia sa se prezinte la judecata, anchiloza si dupa 24 de ore dansa la nunta Olgutei ! Vindecari miraculoase .
0
0
Haoleu, nu l bagati pe Livulica in ac celula cu fiul meu Radu. Ca Radu Maz are Sida, sa nu ia si Livulica.
0
0
Daca ninge afara si mazare il face sanie pe dracnea o fi constitutional
0
0
Pentru corul de bocitoare ale pesedragnistilor: stati linistite "fetelor", am eu grija de livache flausatu', are loc in celula mea.Pana atunci ii tine raducu locul cald. O sa infiintam si un partid, "Menage de Trois", scula mea o sa ia locul buzelor voastre! Poate ramane insarcinat si scapa de puscarie.
3
1
La multi ani cu executare, jigodie!
2
0
Dragii mei sclavi sunt bine am.ajuns acasa!!!
2
0
Dragnea nu mai conteza. Sa vedem ce hoti scoate psd-ul la inaintare.
4
0
Foarte bine! La puscarie iti este locul penalule, mincinosule diabolicule.... ai distru partidul, ti-ai batut joc de o parte din colegii tai, care chiar nu au nici-o vina. Dezbina si STAPANESTE, asta ai facut scorpionule, plin de venin, lipsit de DEMNITATE.
3
0
Acum are ceva timp sa inteleaga ce a gresit. Ca lui i se pare ca a facut numai bine. Ca si mazare.
7
1
O buna parte din presa la urmarit pe DRACNEA la parlament cind a trecut sa-si ia valizele cu gogosi si dosare. Sa-i uram vise placute in prima noapte de puscarie.
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102