REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Liviu Dragnea a dat în judecată Inspecţia Judiciară

Liviu Dragnea a dat în judecată Inspecţia Judiciară

Replica API 24 iulie 2019 | 03:29 538

Liviu Dragnea

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea a deschis un proces la Curtea de Apel Bucureşti, în care contestă o rezoluţie a Inspecţiei Judiciare prin care i s-a respins o plângere împotriva procurorilor de la DNA care instrumentează dosarul Tel Drum.

Procesul a fost deschis luni la Curtea de Apel Bucureşti - Secţia a VIII-a contencios administrativ, fiind intentat Inspecţiei Judiciare - Direcţia de Inspecţie pentru Procurori, având ca obiect "anulare rezoluţie IJ 8009/ij/1976/dip/2018".

Procesul nu are deocamdată fixat un termen de judecată.

Potrivit unor surse judiciare, Liviu Dragnea contestă o rezoluţie a Inspecţiei Judiciare prin care i s-a respins o plângere făcută împotriva procuroarei Alexandra Lăncrănjan de la DNA, cea care desfăşoară ancheta în dosarul Tel Drum.

Liviu Dragnea se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută o condamnare de 3 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În dosarul Tel Drum, aflat la DNA, Liviu Dragnea este este urmărit penal pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand gresesti latri ca sa ziva jjustitia ca ai dreptate
2
0
vino bagati-ai pula in ma-ta in fata primariei si spune-mi cine ai fost , si vin si eu sa-ti scot cartea de vizita , activist bolnav , terorist uman, ia-l si pe diceanu , ia-o si pe popovici . Intreab - o pe madam popovici , acum ii place madonna , ca in trecut o deranjau si pozele cu soliste din occident .
1
2
Am intalnit cativa fani USR si erau cam inceti la minte. Se dusesera la referendumul lui Joha fara sa inteleaga intrebarile ca cica e in trend sa fii prost. Votantii PNL cu d-alde Petrov, Videanu, Blaga, preafericita de Gorghiu, Stolojan, pe partea cu USR, marele Barna care a facut matzul gros cu contracte de la PSD. Ce mai e de zis?
2
3
Numai grija godacilor PSD ingrasati cu PENSII SPECIALE are penalul DRACnea! Pensia unui special godac psd-ist face cat o mie de pensii de amarastean! Fceti bai panaramelor psd-iste ceva bun pentru tara asta si oamenii pe care-i prostiti si-ndobitociti cu nerusinare cu latrinele condamnatilor penali voiculescu si ghita ca uite in ce hal arata tara! Orbilor si nesatuilor. P-ulea o sa va mai voteze cand una spuneti ca faceti si alta cand ajungeti la putere! Doar sa furati, sa va faceti legi sa ramaneti si cu prada dar nici puscarie sa nu faceti! Nu mai prostiti voi pe nimeni, nimeni nu va mai cre
6
4
Nea livake, degeaba te mai agiti. Esti deja istorie. La lada de gunoi a istoriei. Ti-au luat tot, grade, functii, putere, daca te intorci, prin absurd, te mai asteapta doar codrin cap kel!
8
6
Ma porcule uitate ce ai ma refer la proprietati bani etc nu la ce boala ai,cat cheltuiai pe luna pentru ca sa traiesti si ce venit legal ai realizat daca venitul nu acopera tot ce ai inseamna ca esti un hot ordinar.Haideti ma judecatorilor cu teldrumul ala odata ca prind actele mucegai daca mai le tineti mult la pastrare.
9
6
Cu Dragnea nu e vorba de justitie la propriu,ci de stalceala medievala. Inveninati de propaganda toxice,majoritatea romanilor au devenit niste brute fara minte care se bucura profund cand vad suferinta,sange,se hranesc in sufletele lor murdare cu propria rautate. Dragnea putea fi decapitate,ars pe rug dupa tortura in piata publica si cu siguranta ca ar fi spectatori cu zecile de mii,mancand mici in timpul chinului si agoniei omului. Dimensiunea sau realitatea vinei nu conteaza,conteaza sa sufere si sa se vada asta,sa fim noi fericiti.Popor de sadici si masochisti,inapoiati dar mandri de asta.
6
7
Acest specimen trebui bagat in puscarie pentru 200 ani.Golan ordinar.
7
7
Bravo lumbistii mei de super top comentati impotriva lui Dragnea.Eu l am bagat in parnaie sa nu mai comenteze pe la televiziuni despre furaciunile cu casele si copii vanduti de mine.Bravo fiti activi si pastrati ma "curat"la organele genitale
7
7
imn puscarie sa-ti putrezeasca oasele
13
6
Livache asa-ti trebuie daca esti prost.Ai umblat cu manusi sperand in achitare.Trebuia sa dai legea raspunderii magistratilor,sa le tai juma' din salarii....Dupa tine nu mai vorbeste nimeni de fondul suveran de investitii,renegocierea redeventelor,impozitarea multinationalelor....Vaca ta s-a dat cu structurile,tace malc si vrea sa fie toanta suprema!
16
8
mai urmeaza citiva anisori buni . Oare cum ar fi sa justifici averea imensa ce ai strins-o ?
14
6
in puscarie sa putrezesti excrocule
16
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108