REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liviu Dragnea a revenit în forță: s-a întâlnit cu militarii și le promite o nouă lege

Liviu Dragnea a revenit în forță: s-a întâlnit cu militarii și le promite o nouă lege

Replica API 28 martie 2019 | 03:11 525

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, s-a întâlnit miercuri, 27 martie, cu reprezentanţi ai asociaţiilor militarilor în retragere şi în rezervă, scrie stiripesurse.ro

Miercuri, 27 martie, la sediul Camerei Deputaţilor, a avut loc o întâlnire a reprezentanților asociațiilor cadrelor militare în rezervă și retragere cu președintele Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea, ministrul Finanțelor Publice, domnul Eugen Teodorovici, ministrul Muncii și Justiției Sociale, domnul Marius Budăi, secretarul Camerei Deputaților, doamna Lia Olguța Vasilescu, secretarul Comisiei pentru apărare a Senatului, domnul Mihai Fifor şi chestorul Camerei Deputaţilor, domnul Marcel Ciolacu.

A fost abordată tema pensiilor militare, din perspectiva discriminărilor între cadrele militare care au ieșit la pensie în ani diferiți, având funcţii şi grade egale, dar şi acelaşi număr de ani lucraţi.

Situația este similară cu cea din sistemul public de pensii unde, prin noua lege a pensiilor, s-au rezolvat aceste inechităţi. S-a stabilit formarea unui grup de lucru comun care să elaboreze o nouă lege a pensiilor militare în cel mai scurt timp.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti trebuie sa ne unim sa dam cu HOTII de pamant! Sa le luam banii furati noua, sa-i bagam la puscarie! Doamna Kovesi este haituita acum tocmai de acei golani HOTI care-au jecmanit milioane de romani cinstiti. Nicolae Popa si SOV, sefii FNI au nenorocit milioane de vieti, au fugit cu banii si Kovesi nu s-a lasat pana nu l-a adus in tara pe HOT! Si, golanul de Ghita, alt hot fugar, o reclama pe LCK si ce sa vezi! Maciuca lu DRACnea, tudorel toader si otrapa adina florea sar pe LCK. In ce tara am ajuns sa traim cand HOTII au ajuns sa faca LEGI pentru HOTI, sa scape HOTII de LEGE si puscarie!?
4
0
Daca pe timpul liceului ati amestecat rom cu bere acum amestecati nasap cu cement,noi la 14 ani in LM nu aveam acces la coctailuri si aveam toate mediile peste 7 iar la bac nu pica nimeni!
2
3
de ce n-ai invatat carte,draga...john???acum aveai si tu pensie de 3000 lei...dar ti-a placut sa stai la umbra cu kurul pe rogojina si..sa astepti ziua de maine...asta-i viata...john..prostalaule...
4
6
Pai pulifricii PSD-ului! Numai de grija astora care nu vin cu NIMIC la bugetul de stat aveti voi! Pai daca n-ar fi pu-limea de pe santiere, din rafinarii, din fabrici..acolo unde se munceste la greu si astia alimenteaza bugetul de astia de ce nu ziceti NIMIC! Numai de godacii psd si de aia care aduc voturi PSD-ului aveti voi grije! Cresterea economica pe care o tot trambitati a generat-o bugetarii sau cei din economie!? Si aia din economie nu iau nici cat pe jumatatea bugetarilor! Ast-ai PSD-ul! Borfas si lacom!
8
2
pt cel ce vrea sa i-o traga lui dragnea . Sa i-o tragi ma-tii , asa cum ii dam si noi la muie , fiu de curva ! cel cu muie psd , pazeste-ti nevasta , ca nu mai avem seva in noi , suge pula ca un aspirator iar buzele ca un malaxor ....sa tot dai muie la asa o gurita fierbinte si botoxata . Sper ca nu o pupi ....
3
5
Vrea sa nu mai existe inechitati si se refera la pensiile militare.Adica au luato in barba militari nu mai pupa pensii speciale nici nu mai ies la pensie inainte de 55 de ani primesc pensiile corect la fel ca tot romanu ca doar nu sunt ei mai cu mot.Bravo Liviu Dragnea asa sa faci.
2
2
Sa i-o tagem in forta pana ajunge cu mainile pe piept!!!
5
4
Au grije de pensionari, dar de cei in activitate de ce nu au? Unitatile sunt pline de masini, tancuri, nave, avioane si arme din anii 70. Numai bune de dat la fier vechi. La cum se schimba Trump, o sa ne apere Putin
4
2
Alte pomeni contra voturi????
10
4
De ce nu a purtat discutii pana azi ? Stim noi:pana alegeri mai sunt doua luni.Destul timp a ramas ca promita si sa vrajeasca mai multe categorii sociale.Apoi ? Bine ca ati votat PSD.De ce nu se va tine Dragnea de cuvant ? Stim noi:pentru ca Iohannis nu vrea sa se mareasca pensiile.PSD vrea,dar nu vrea Iohannis.Daca nu va fi acuzat Iohannis va fi acuzat Soros.Ti-ai Dracu de mincinosi !
13
3
De ce nu v-ati facut militari daca sunt pensiile si salariile mari in armata ? Sa fie oare ca nu sunteti in stare ?!
14
13
bai imbecili, armata mai inseamna si politie,Jandarmerie, pompieri,SRI,SIE si pentru salariul minim nu-mi risc pielea pentru niste tantalai care vorbesc sa se afle in treaba.Asa ca,sa de-a naiba daca mai miscam un deget,ca-n va fura,cand va violeaza,cand va ia foc casa,la inundatii samd
15
13
Armata, o adunatura de puturosi!
12
13
Datile pensii mari ca nu le ajung 3000 de lei , noi ne descurcam cu minimul pe economie .
12
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218