REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Liviu Dragnea amenință cu dezvăluiri despre Victor Ponta și Dacian Cioloș

Liviu Dragnea amenință cu dezvăluiri despre Victor Ponta și Dacian Cioloș

Replica API 11 martie 2019 | 02:01 543

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că Pro România este un partid ”de securiști și de masoni” și în curând va face publice numele. De asemenea, Dragnea l-a întrebat pe Dacian Cioloș ce legătură are cu șefii de servicii din străinătate.

”Oameni buni, acum sunt niște partide care sunt în viața politică: PSD, PNL, USR-PLUS, Pro România, ALDE, PMP, UDMR. A spus cineva că suntem atacați și de un partid de stânga. Pro România nu este partid de stânga. Este un partid de securiști, un partid construit în laborator, un partid care de la bun început a furat. Acolo este un partid plin de securiști și de masoni. O să facem și publice aceste nume.

La USR-PLUS. Îl întreb pe domnul Julien Dacian Cioloș dacă are legătură cu vreun serviciu secret din străinătate sau cu vreun șef al unui serviciu secret?

Întreb și eu, că văd că SRI și Eduard Hellvig îl bagă în față pe Rareș Bogdan. Îl întreb și eu pe domnul Rareș Bogdan: ați făcut concedii cu Eduard Hellvig? Nu că ar fi rău, dar măcar să știm legăturile.

Am văzut la PNL faptul să s-au pus pe listă cu o anumită doamnă procuror. Asta înseamnă că au colaborat cei de la PNL cu aceea structură de Parchet? Este pentru prima dată când se întâmplă asta.”, a spus Liviu Dragnea, potrivit Ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca stii ceva si mergi la santaj nu esti in nici un caz un om de onoare esti doar un santajist ordinar.
0
0
daca dracnea ii pedofil nu cumva pontaxa este pidosnic activ iar ciolanus pidosnic pasiv
0
0
caractere pepermise erau daca eu spuneam ca i-am dat ma-tii la muie . Dar nu , eu am spus ca ma-ta face sex oral la o temperatura ridicata , iar nevasta-ta cu buze botoxate e cireasa de pe tort ...asta ca sa nu te mai futa grija de psd , fute-ti nevasta !
2
3
Total de acord Qwer! obligatoriu, referendumul pe justitie, pana nu este prea tarziu- si automat va fi aducator de persoane la vot. Poporul este atat de scarbit de aceste scarbe ordinare incat va veni la vot special ptr asa ceva.
2
1
Procurori pe liste ? Romanilor , nu va e dor de Ceausescu ? Pe el l am impuscat pt nepotism , acum avem numai nepotism . Pe el l am impuscat pt politie politica , acum avem numai politie politica . Pe el l am impuscat pt ca era patriot , acum avem numai tradatori . Bravo noua !
12
0
caractere nepermise, in conceptia slugilor de la replica platiti regeste de puscariasul draknea din banii furati de la gura copiilor, a pensionarilor si a unor salariati. Nepermis sa afirmi ca locul acestui borfas este la puscarie , la fel cum nepermis este sa anunti ca dosarul teldrum este in drum spre biroul procurorului sef european Kovesi. Nepermis sa te legi de declaratiile de dragoste ale aceluiasi puscarias,amantei mai mica decat odraslele lui- declaratii mai degraba parintesti- tinand cont de diferenta de varsta. Replica ce este incorect?
13
5
dezvaluiri pt ratatii care inghit kkt-ul defecat de antena3 si sunt o groaza mai ales din pomanagii zahar ulei orez .
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108