REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Liviu Dragnea, anunț CATEGORIC: Funcția de președinte al PSD nu se ia cu japca

Liviu Dragnea, anunț CATEGORIC: Funcția de președinte al PSD nu se ia cu japca

Replica API 18 septembrie 2018 | 00:50 462

Liderul PSD Liviu Dragnea e categoric privind plecarea sa din fruntea PSD. După ce zilele trecute anunța că e dispus să plece de la șefia PSD dacă i se va cere acest lucru, acum, Liviu Dragnea a atenționat că funcția de președinte al partidului nu poate fi preluată cu forța, ci numai democratic.

"S-a discutat de multe ori asta la noi în partid, s-a discutat și la Congres, s-a discutat și la miting, s-a discutat și la alte Comitete Executive. Tot timpul revine această problemă care vine din afara partidului, din păcate. Până acum nu (mi s-a cerut să fac un pas în spate - n.r.), dar nu este imposibil. Pe mine mă interesează foarte mult să ducem la capăt programul de guvernare, nu mofturile unora sau altor, și nici temele impuse de Iohannis".

„Funcția de președinte al partidului nu se ia cu japca, se ia prin vot, printr-un vot masiv, și nu poți să o tranzacționezi ca la piață", a adăugat Dragnea.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este adevarat ca ai fost peste si aveai fete la palace pe care la lingeai in pizda sa le mearga bine seara ? stiu ca ma-ta statea in hotel la palace , la subsol , si sugea pula la arabi pe 20 dolari . ....apoi isi cumpara cafea din shop , iar tu , deghizat , cerseai la intrarea in hotel . Mi-e frica sa-ti dau muie , ai sifilis dentar ! .....deci ma cac pe botul tau !
1
1
bai 18:55, nu ti-am mai zis sa nu te mai semnezi cu numele meu ? Baga-mi-as toata pula in gatlejul tau de pesedist si da-ti-as muie cu cacatul ma-tii aia curva si neagra.Cu acelasi cacat dau muie la toti pesedistii si la sustinatorii lor. Si sa nu uitam, muie dragnea, muie pesede !!!
1
1
Bai secatura sudista sfarsitul tau e aproape!!! Costumul din lemn de brad te asteapta!!!
2
0
El a auzat si uzeaza de ce spune si acuza pe altii.Cum or fi persoanele ce il cred?
3
1
Pleaca! Dispari dictatorule, hotule, mincinosule ! Dispari cu tantitele, cu "videle" tale cu tot! Ati distrus tara, ne-ati facut si ne faceti de rusine in toata Europa, in toata lumea. Jigodiilor! La puscarie cu voi, trebuie sa platiti penal.
5
1
la 18:01posteaza un bosorog pesedist fan latrina3 ,creierul lui este varza si dupa ce dragnea i-a dat 100 lei la pensie se da zmeu si il linge in cur pe flausat .muie jegosule stie si la toti fanii din psd
5
3
Tu cum ai preluat-o,Dragneo?Esti un dictator,cine a avut alta opinie decat tine ori era din statul paralel,ori al lui Soros.Iubesti opozitia din partid cum iubesc eu sa-mi platesc taxele si impozitele!
7
3
pute a cadavru politic.va avea sfarsitul dictatorilor adica injunghiat de prieteni sau vandut de amanta.ultimele zile pentru tiran.
5
2
inca nu ti-a ajuns funia la gat?, ai rabdare, puscaria este mult mai aproape decat crezi- si uite asa familia traditionala alcatuita intre un mos si o domnisorica mai mica decat copii lui, ahtiata dupa bani, se va sfarsii prin aruncarea chiftelelor peste plase
8
2
Mafiotii cand vor sa preia conducerea famigliei ucid capul clanului mafiot. La PSD este la fel.
6
1
Sa i sugeti pula lui Dragnea jigodiilor de mai jos...BRAVO DRAGNEA FII CU SANGE IN INSTALATIE SI DALE MUIANE LA JIGODIILE ANTIPESEDE !!!.
5
10
Livulicaa dar e ptr irina functia de presedinte psd. Las-o si pe ea sa conduca turma psd.
5
3
Liviu tiganu trebuie executat pe 10 agust in peata public
7
4
Golanul asta mustacios si gay vorbeste exact precum o puscarias ceea ce si este! 'Japca' e prenunele tau Livache Condamnatul!
11
3
Daddy o are mare si infipta bine in bateria lui Saptecase.
4
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614