REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Liviu Dragnea, ANUNȚ de ULTIMA ORĂ: Când va fi suspendat Klaus Iohannis

Liviu Dragnea, ANUNȚ de ULTIMA ORĂ: Când va fi suspendat Klaus Iohannis

Replica API 12 iulie 2018 | 01:04 400

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susține că ideea suspendării președintelui Klaus Iohannis rămâne deschisă, urmând ca acest lucru să se întâmple la toamnă sau chiar inainte, conform stiripesurse.ro.

"I-am votat si un guvern scos din buzunar punând interesul tarii deasupra interesului politic, nu a contat absolut deloc. Știe doar sa ceara ca un dictator si când e deranjat de cineva isi trimite emisarii, gen Pahonțu, sa duca ordine de executie catre procurori sau judecatori.

Categoric rămânem cu ideea suspendării deschisă. La ora asta chiar nu știu ce ar trebui să se întâmple ca acest demers să se oprească în toamnă. Nu e obligatoriu în toamnă, se pot întâmpla foarte multe lucruri. Le-am spus că pot să meargă în vacanță, dar să aibă telefonul la ei pentru că s-ar putea să îi chem în Parlament", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu LASA TARA IN MANA DUSMANILOR!ITI MULTUMIM CA LUPTI PENTRU NOI ROMANII!TRADATORII SA PLATEASCA!
1
3
cand va zbura porcul de dracnea,desigur,porc si tradator nesimtit,partid de stanga care schimba scutecele caprelor regale, aserveste tara intereselor jidanesti si americane,favorizeaza categorii de cetateni fara nici o logica,pedofilul este pornit sa nimiceasca tara
4
1
Jos cu infractorul penal 6 case.
1
5
Iohannis singur a avut 6 milioane de voturi furate iar la PSD te-ai cam incurcat la numaratoare. Mai verifica sau tunu stii sa numeri decat pana la 3.
2
1
Jos cu zambet de senila!! Da-le o lectie la rezistentii puturosi si prosti ca noaptea! Felicitari pt legea offshore si pt legile justitiei si, sa speram, ca rezolvi si cu dna-ul dupa ce il suspendati pe omul de tinichea. Hai succes! Poate dati si legea camatariei mai repede sa le-o trageti la provident, easy credit si toate bancile care isi bat joc de oameni cu robor-ul... toaca-l si pe Isac!
4
3
Iohannis, singur a avut 6 milioane de voturi. Tot PSD-ul a avut cam 3 milioane de voturi. Tocmai aceasta diferenta ii da dreptul sa se ia la tranta cu infractorii
4
4
Hotule, penalule, dictatorule.... tu trebuie sa dispari. Daa, la puscarie, te asteapta catusele. Ai prins curaj penalule ?!
4
5
Dragneaa cel mai tareeee!! Bravo lui
6
4
A prins curaj puscariabilul de Dragnea. Cum sa nu prinda cand cei ce tineau cu Iohanis se dezic de el acum cand a demis-o pe Kovesi? Astfel l-au incurajat pe Dagnea, ce zice el acum e momentul de suspendare ca are mai putini sustinatori. Asta-i poporul roman, fara coloana vertebrala, asa cum a fost si PNL-ul in loc sa fie de dreapta s-a aliat cu PSD-ul asta nenorocit. Au stricat un partid care putea sa fie o opozitie solida in prezent. Orice s-a intampla nu uitati: iesiti la vot, atat conteaza, in rest agitatie maxima degeaba...
4
5
Infractorul acesta conduce destinele Romaniei.Popor Roman ce faceti?
7
3
Dragneo, in momentul in care ai demarat procedura de demitere o sa ti-o iei in bot original!
9
3
Sunt curios ,la acea adunare,cati vor raspunde prezent! Livache a devenit o piatra de moara si in interiorul psd,este disperat si penibil.L-am vazut la haznaua 3,slab si tras la fata ,nedormit si speriat,amenintand in stanga si in dreapta fara noima.Cei de la haznale nu se sfiau sa dea prim-planuri dese cu fata lui,slabita si plina de cearcane.Ce mai,mortul viu!
7
3
Ai dreaq de securisti . asistati . Uitati cine afacut Romania moderna . Huo hoti si koorve
9
2
surprinzator, presupune ca aveti o varsta si capacitatea de a distinge raul de bine.Daca sunteti si asistat social, va inteleg. Ptr multi ca dvs suportam toti. Nu veti avea satisfactia ca puscariasul draknewa sa scape de puscarie- ar fi singura solutie ca dvs sa puteti trai mai bine. O sa imi dat dreptate
10
5
Jos johani sa luam salbele de la rromi ca nu mai avem ce manca si masinile luxoase
6
11
trimitel draku in saxonia.
5
13
Poporul roman va sustine...Jos labagii din piata. jos iohannis si mafia sri.
9
22
Suge-o in cur...
5
17

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614