REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liviu Dragnea anunță o nouă VALIZĂ: „Președintele FAKE e TONOMATUL statului paralel, îi e teamă că îi e chemată soția la audieri“

Liviu Dragnea anunță o nouă VALIZĂ: „Președintele FAKE e TONOMATUL statului paralel, îi e teamă că îi e chemată soția la audieri“

Replica API 9 noiembrie 2018 | 00:14 380

Klaus Iohannis

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat atacuri violente la adresa lui Klaus Iohannis, pe care îl numește ”președintele fake”. Despre Iohannis, al treilea om în stat spune că e ”tonomatul statului paralel” și că îi e teamă de ”un nou dosar și că îi e chemată soția la audieri.”

”Despre secția de investivare a magistraților. Vedem de ce a fost atâta presiune ca ea să nu funcționeze. Până acum era sub controlul lui Kovesi. Nimeni nu se gândea că va păți ceva. Sper să se găsească magistrați care să ancheteze. S-ar putea să se gândească că nu merită să își pună cariera în joc. Evident că președintele fake nu vrea să răspundă. Avem un președinte întors cu cheița, care nu are curaj să ia măsurile care se impun. Se teme că apare un dosar, că îi e chemată soția la audieri. E tonomatul statului paralel. Vom mai vorbi când va apărea a doua valiză.”, a declarat Liviu Dragnea.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Borfasii astia de-acum, dracnea si tariceanu, ca ei sunt actorii principali, sa-si aduca aminte ca nici macar Dinu Patriciu sau S.O.Vantu cu toate televiziunile si trusturile lor de presa n-au reusit sa scape! Nici ei si nici alti HOTI ca ei nu vor scapa! Asta e LEGE.
3
1
care n-are loc de pensionar. De aceea muie porcului cu cacat. Stiu ca-i place de aceea ii dau mult !
4
0
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
6
2
pas cu pas am furat dar si binomul ma favorizat. M...E FRAERI ROMANI.
8
0
care semneaza pensionar. Asta are creierul neted ca un cap ce p--a, orice i-ai spune, orice dezvaluire a presei ce-l vizeaza pe Ciolannis-sase-case ar aparea, el e gata sa-l pupe in cur si sa-l igienizeze acolo pe locatarul din deal... Cat de cretini sunt unii!
3
7
In tara asta ne mai ocupam si de altceva in afara de infractori, Legi speciale pentru adormitii poporului din parlamentul rusinii, justitie la televizor, etc. Ceva care sa aduca bunastare Romaniei si romanilor de rand facem si noi? Incercam sa ne aducem din strainataturi romanii inapoi acasa? Sau tot la legi hotesti facute de HOTI pentru alti HOTI ne sta mintea!
10
2
OK, Iohannis a pus scaunul de presedinte mediator in ghena. C a sef al hastagilor,Iohannis vrea un nou mandat de turist aplaudat ca fiind cica sef de stat,presedinte si alte cacaturi de care nu-i pasa. In umbra lui,ca are destula umbra ,traiesc virusii antisociali,jigodiile ce se vor mari,basinile ce vor sa fie masate si adulate de un popor deja demonstrate a fi las ,mereu dormitand si iubitor de mici,platiti cixca de primarii,dar de fapt din taxele lor. OK!Romanii merita Iohannis si dictatura pana la decimare! Da,traiasca criminalii economici ca Ciolos si altii,asta merita romanii prosti.
5
9
doi circari care in 2020 trebuie sa dispara din viata politica si sociala a romanilor ..prin alegeri curate si bine organizate
7
1
Majoritatea poporului este prost si asculta la gogomanii.
10
2
Asta ne-a servit si serveste PSD_UL la fraierii care casca gura la latrina 3 si-i voteaza ca oile! GOGOSI. Valize de GOGOSI va serveste dracnea si al lui guvern docil si mincions! Pe saturate, are valiza plina de gogosi si, le da ieftin: DOUA GOGOSI UN VOT.
11
6
cate voturi a adunat dracnea personal ca sa ajunga deputat,sau chiar cate voturi a adunat muiepesede, iohanus chit ca a furat cateva case istorice din sibiu,doar acolo primaria este vis a vis de resedinta baronului munhausen,a avut mult mai multe
4
10
cel care va avea de suferit nu este iohanis ci voi cei doi nemernici-puscrias si mincinos, totul a iesit la lumina, tarziu, dar totusi bine. Sunteti terminati, stiti foarte bine asta dar va continuati circul de doi bani- il veti continua la puscarie
13
6
Dragnea mards in pizda mati la puscarie
16
10
Dute in pula mea de hot Vrei sa pari "alba ca zapada" dar esti cel mai escroc neamt din lume.
12
18
Sasalaului.
9
18

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218