REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Liviu Dragnea anunță protest PSD pe Facebook: slogan-răspuns pentru Klaus Iohannis

Liviu Dragnea anunță protest PSD pe Facebook: slogan-răspuns pentru Klaus Iohannis

Replica API 25 aprilie 2019 | 00:00 216

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la Antena 3, că toți social-democratii trebuie sa-si pună pe pagina de Facebook un mesaj în care să spună că sunt mândri că sunt PSD-iști, ca reactie la afirmatiile lui Klaus Iohannis, conform stiripesurse.ro.

„Am constatat in joia mare ca asa-zisul presedinte al romanilor a zis ca se adreseaza romanilor dar nu PSD-istilor. El zice ca PSD-istii nu sunt romani. Adica el e mai roman ca noi. O sa le zic colegilor sa ne punem pe Facebook 'Sunt psd-ist roman si sunt mandruț. Asta e cea mai mare diferenta intre noi si ei, masurile noastre au fost luate pentru toti romanii, inclusiv care au votat Iohannis, PNL. Ei vor fi mereu partide pentru niste nise in societate”, a declarat Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ai pupat-o pe nvasta-ta , credeai ca mananca ciocolata ! nu , ma cacasem in gura ei , iar lui fiica ta i-a dat la muie tot clubul , de aceea are intrare libera . Tu esti un amarat , postezi pe doua beri , dar uiti esentialul , dam si ordonante , ne pisam pe tine si pe ue ! vita debusolata , nu mai plange , mai sugi pula 2 ani . ....daca dam si tinutul secuiesc va aruncati de pe blocuri , sunteti terminati , spurcatilor !
1
0
Pentru Johanis, joia mare a fost saptamana trecuta. Daca parerile unor oameni care si-au facut studiile la stat si la timp sunt contra umora care au facut facultati particulate si de la distanta si la 50 de ani, eu pe cine sa cred? Pe un repetent, nimic, sau pe unul care si-a tocit coatele pe bancile universitatii. Din pacate societatea romaneasca nu se mai bazeaza pe calitate. Doar pe pedigreeul fiecarui specimen psdist. Din pacate, un premiant ajunge subalternul unui repetent. Daca are noroc! Daca nu, e nevoit sa plece afara. Care se mai intoarce in mocirla asta? Ramaneti voi si va votati.
5
6
muie opozitiei !!! Cu cacat mult !!! Muie KWI infractorul cu cacat mai moale!Muie si lui 23:05
6
6
Au prins viata.sunt tare curios unde este incubatorul psd din cta. La raja la trocadero. Sau fiecare din coliba lui tasteaza. Vai de mama voastra de slugi proaste cum tastati voi la foc automat dar o faceti in van.cine stie ce kil de ulei si zahar ati primit pt a posta la foc automat.spurcatilor.
9
4
N au aia fb,
9
0
ba! Dac-a zis tovarshu' shef sa puneti, puneti sloganu' ca va ia mama draku'. ZA STALINAAA !!!
12
6
moacca de handel va multumeste ca sunteti ft activi iar limbile voastre aspre si au atins telul in rozeta curului meu si a lui Dragnea si a tot psdului.Va urez de sfintele pasti mult mai multa muie cu lamaie sa nu aveti greturi.
11
12
Asta-i prea increzut....cate voturi ai luat tu la ultimile alegeri dl. Dragnea? 5.000-15.000 si ai ajuns deputat...bai prostovane, johannis a luat 5.000.000 voturi... tu si tot partidul tau de yes MAN-ni nu ati luat vreodata asa scor! Plimba porcul si canta la alta masa! Noi de voi ne-am saturat!
21
11
muie pesede !!! Cu cacat mult !!! Muie dragnea infractorul cu cacat mai moale !!!
17
10
RARES SUGE POOOLA CU HOHAUS, EU VOTEZ CU PUTIN.
6
17
Presedintele face politica ???
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614