REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Liviu Dragnea, aplaudat frenetic de primari: le-a promis remuneraţii mari şi sporuri de activitate

Liviu Dragnea, aplaudat frenetic de primari: le-a promis remuneraţii mari şi sporuri de activitate

Replica API 21 februarie 2017 | 08:36 273

Liviu Dragnea a câştigat inimile primarilor din ţară, după ce la o întâlnire avută cu ei luni, 20 februarie a.c., în cadrul unei întruniri organizate de către Partidul Social Democrat, „Atelierele Viitorului”, că primarii ar trebui şi o să aibă salarii mai mari, dar şi sporuri pentru atragere de fonduri europene. „Salariile primarilor, eu cred că e o problemă importantă şi eu vreau ca salariile primarilor să fie mărite. În opinia mea, în ultimii câţiva ani de zile se perpetuează o ipocrizie, că primarul nu are nevoie de salariu, că fură”, a declarat Dragnea.

Dragnea s-a arătat la fel de indignat de faptul că primarii nu au niciun spor pentru atragerea de fonduri europene, pe când funcţionarii care se ocupă de proiect, au un sport de 75%, ceea ce nu este corect faţă de cel care conduce comuna şi implementează ideile cu care este ales de populaţie. Declaraţiile făcute de liderul PSD au atras aplauzele celor prezenţi, fiind mai mult decât încântaţi de proprunerile făcute de către acesta. Mai mult, ropotele de aplauze erau interminabile.

„Am vorbit cu domnul Teodorovici să încercăm să vedem cum putem modifica legislaţia pentru ca un primar să primească, poate nu 75% în plus la salariu pentru că nu trei sferturi din munca lui este pentru proiectele europene, dar un procent care să fie legat de munca şi timpul pe care îl dedică acelor proiecte”, a spus Dragnea. Referitor la promisiunile lui Liviu Dragnea, Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, a declarat: „Am cerut modificarea legii 215/2001 a administraţiei publice locale, unde şi primarul, şi viceprimarul să poată să fie beneficiari de vechime şi absolut toate sporurile care derivă din contractul de muncă cu UAT-ul. Nu salarii nesimţite, ci decente, asta cerem! Cum de altfel, am cerut şi o pensie decentă pentru aleşii locali. Au existat primari care au 40 de ani în administraţia publică locală şi a ieşit cu 1200 lei pensie”.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai astia au votat PSD plus batalioane de angajati la stat.La cate directii si directori sunt in primaria Constanta,cred ca vreo patru mii de voturi au venit numai de acolo.La ce salarii cu sporuri incluse sunt pentru angajatii de la stat plus pensii nesimtite ale fostilor activisti sau ale celor din armata de exemplu,sa nu va mirati ca a castigat PSD!Toti lingaii au votat cu ei,Dragnea le promite si acum,le da ca doar nu da din banii lui ma-sa sau ta-su si se asigura si pentru alegerile viitoare.Dar cand ai si o opozitie de rahat ca a PNL de exemplu,e normal!
1
0
O sleatca de hoti care pupa'n cur alta sleatca de golani. Puscaria sa va mance, nenorocitilor..
1
0
Mananci kakat aiurea. Un primar de comuna mica ia 2960 de lei in mana. Mai putin decat un politist sau un director de scoala.
2
0
pai un primar de comuna are la ora actuala leafa de 14.000 de lei,creste ea cu 85% plus altele excursii,delegatii,mese festive,bonusuri,prime,ca sa nu mai zicem si de faptul ca leafa primarului este ca o gustare de ora 10,fata de celelalte ,deci sa fie cat mai multi fraeri care sa plateasca impozite si taxe
3
2
Ce dracului cauta infractoarea de Iacobici acolo? A facut ginersu ploile...
5
1
Livisor promite si el ...asa de flori de mar ca ,stie bine ca pleaca la puscarie si de acolo poti semna cel mult o scrisoare pt Bombonica sa-i trmita pachet
5
3
Unde dracu erati voi desteptilor cand sa votat ptr parlament ? Votati cu doua maini primari psd , parlamentari psd si dupa ijurati , daca maine sunt alegeri psd va caistiga si la locale si la parlamentare . Cum? Ipocriti si idioti mai mari decat romani nu se pot gasi pe planeta dar scuze aveti justificare opozitia nu a venit cu o varianta credibila . Ce va retine sa deveniti voi o altenativa credibila, cumva legea?
3
8
pt bosorogul de mai jos care se ia de dan hai zi si ca basescu a vindut flota si Iohannis copii si sunt mindru ca sunt roman cu tine .lasa dracu bosorogule antenele si postarile pe bani pt pesede
13
4
ma-ta daca era primar , ce mai ziceai ? mortii ma-tii de basinos , stai in casa de la comunisti , mars la munca ,sorosistule !
3
17
Fete de dobitoci care isi urmaresc propriile interese. Ei vor bani, dar in timpul mandatelor de primari ce fac? Vile, masini,.....,Primarul din Agigea, Carjaliu, o putoare, are in instanta zeci de procese, in Lazu nu este in stare sa paveze drumurile cu piatra. Arata satul Lazu ca dupa bombardamente. Impozite si taxe la greu, dar cand e vorba sa se implice....Ioc.
13
2
ce fete au derbedei astia
19
3
Ce nesimtiti au mers la dragnea pentrui interesele lor.cine v..a obligat sa candidati tampitilor
15
2
nu i-a inpins nimeni de la spate sa se faca primari ,puteau merge in italia sa stearga batrini la cur sau la munca in constructii.s-au pus singuri pe liste si au dat spaga sa ajunga primari ca sa poata fura,sa-si umple primariile cu rude ,sa-si faca viloaie si loazele lor de copkii sa-si cumpere bemveu ca ei sunt gospodari ,mai ales cind e de furat asa e madam de la cumpana ?
21
1
Da dar Grindeanu le-a promis RENUMERATII MARI. Pana la urma ce le-a promis? Saracu Pristanda....
14
2
Din banii cui promite asta salarii mai mari primarilor? Asta a vazut rapoartele Curtii de Conturi pt toate primariile din tara? Acesti primari au datorii de miliarde la buget, au facut gauri imense primariilor!? Din banii lui ma-sa le mareste salariile, ca pe noi nu ne intreaba penalu? Si apoi se supara ca i se spune penal, dar asta e comportament de om cinstit ???
22
2
Pentru psd legitimitatea votului inseamna drept nelimitat la furt si alte golanii. Fetele celor din poza spun tot.Niste parveniti scarbosi!
25
4
Doamne ce dinozauri...dupa fete imi dau seama ce anacronici si lipsiti de coloana vertebrala sunt !
28
3
Haitele penale si puscariasii, acum vor sa isi faca imunitate la orice. Ce ei fac parte din prostime. Sa poata fura fara nici o frica ca nu le mai ajunge, iar anumiti prosti, vai de ei, ii sustin. Pacat de saracimea asta.
22
2
Multumim noi cei care inca nu avem vile,yahturi,domenii,munti,paduri,minimum 500 de hectare de pamant!Aici e Raiul pe pamant,fratilor!Ia aruncati o privire prin satele Dobrogei!Nici in zonele de conflict din Africa nu exista mizerie si saracie mai mare!Nea Liviu,premiati performanta domnule,nu-i asa?
27
1
A fost si scirba de gijuleasa?acest vierme a-l societatii,acest puroi al comunei cumpana,merita ptr cit a furat,munca silnica pe viata la o cariera de piatra.numai cind deschide gura,se vede cum i-i curge comunismul prin vene.poate cindva se va ocupa si de ea DNA.
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614