REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Liviu Dragnea aruncă bomba: Motivul pentru care Klaus Iohannis nu-l schimbă pe Augustin Lazăr

Liviu Dragnea aruncă bomba: Motivul pentru care Klaus Iohannis nu-l schimbă pe Augustin Lazăr

Replica API 19 aprilie 2019 | 00:00 240

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la Suceava, că președintele Klaus Iohannis nu îl schimbă pe Augustin Lazăr, de la Parchetul General, deoacrece instituția menționată are dosarul caselor care vizează familia Iohannis, potrivit mediafax.

"Că resursele noastre sunt ale altora, că suntem momâi, că ne sperie cu dosare? Cine? Unii care erau complici cu torționarii și care primesc premii de la ONG-uri care spun că sunt anti-comuniste?

Iohannis spunea că e anticomunist. De ce nu-l schimbă pe Lazăr? De frică pentru că e șantajat. Nu dumneavoastră aveți dosarul cu casele furate la Parchet. Ăsta e anticomunistul Iohannis. Câtă neobrăzare să ai?, a declarat Liviu Dragnea.

Președintele Klaus Iohannis a conferit Crucea Națională „Serviciul Credincios” clasa a III-a lui Iulius Filip, disident anticomunist şi fost deţinut politic,a cărui eliberare condiționată a fost refuzată în două rânduri în 1985 și 1986 de către Comisia de Eliberări pe care o conducea Augustin Lazăr.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara era scris corect azi astia nu mai existau. De asemenea daca securitatea era controlata si tortionarii care nu aveau legatura cu apararea tarii ci cu persecutarea celor de alte opinii erau inlaturati si desconspirati azi multi nici la putere nici imbogatiti rapid nu erau. Si eram o tara normala. De fapt asta era revolutia dar usor usor diferite forme de comunisti corupti au confiscat-o si au invadat TOATE partidele.
0
0
Coada mare la curul hotului de case, nu-si dau randul pupatorii... Ciolannis e santajat. Timpul va scoate la iveala adevarul... Uite cum, dupa 30 de ani, aflam cine a fost Lazar. Vom afla si cine e Ciolannis...
1
0
ce s-a intamplat mai anticomunistilor ,v-a trosnit Dragnea pe voi si hotul de case in moalele capului? Adevarul va supara,iese mizeria de sub pres ?Hotul de case este dovedit in instanta cu varf si indesat 48 de dosare inchise de sluga Augustin Lazar iar prostii de liberali ii tot pupa in cur .Macar banii aia datorati 320 000 euro au ajuns la copii cu dizabilitati? De copiii cu dizabilitati se foloseste mizerabilul postac Pensionar dar ipocritul nu-l intreaba si pe Iohannis,la fel si alti linge blide cu norma antipesede si Dragnea! Muie cu cacat opozitiei si celor care postati in numele meu!
9
2
am si eu o umbra care posteaza cu pseudonimul meu.Asa de disperati sunteti?Chiar nu ati gasit altceva ?
5
2
Bravo postarea: unu ! Super! Te felicit!
3
7
ba mustata hoata pana una alta johannis e presedinte iar tu esti condamnat. care a furat?tu ba ca esti penal hotu striga hotii.mai schimba placa
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369