REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Liviu Dragnea, atac dur la fiţele lui Ponta de Monte Carlo

Liviu Dragnea, atac dur la fiţele lui Ponta de Monte Carlo

Replica API 14 ianuarie 2012 | 00:00 245

Victor Ponta ar putea renunţa să mai participe la raliul de la Monte Carlo. O discuţie dură, avută la începutul săptămânii cu numărul 2 în PSD, Liviu Dragnea, l-ar fi pus pe Ponta pe gânduri, susţin surse din PSD, liderul social-democraţilor fiind înclinat să renunţe la sejurul din Monaco.

Participarea lui Victor Ponta la raliul de fiţe de la Monte Carlo a stârnit nemulţumiri mari în PSD. "Asta ne mai lipsea după mutarea cu Geoană...", comentează pe la colţuri pesediştii nemulţumiţi. Puţini sunt însă social-democraţii care au curajul însă să-i spună lui Ponta verde în faţă ce gândesc, mai ales când e vorba de critici care îl privesc direct. Unul dintre aceştia este secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. "Noi alergăm şi ne dăm peste cap să câştigăm alegerile şi tu mergi la un raliul de 40 de mii de euro. Dă-o-n ..., Victore!", i-ar fi spus, potrivit unor surse participante la discuţii, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, lui Ponta, la o întâlnire avută zilele trecute. În stilul său, Victor Ponta i-a răspuns cu o ironie. "Dar nu mă mai duc la raliul Aradului, Liviu", ar fi fost replcia lui Ponta. Acelaşi text l-a folosit Ponta şi ieri într-o conferinţă de presă la Arad. El a spus că nu va participa în 2012 la raliul Aradului "decât poate ca spectator". "Nu ne face bine la imagine, Victore! Înţelege", a insistat Dragnea. "Raliul ăsta e foarte important pentru mine. Nu mă mai duc la nici un raliu în ţară. Nici la Arad, ai văzut", a replicat Ponta.

"Victore, nu vezi că presa e pe tine?", a încercat Liviu Dragnea un ultim argument.

Văzând insistenţele numărului 2 în PSD, Ponta ar fi spus cu jumătate de gură că nu mai merge la Monte Carlo.

Sursa:Evz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614