REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Liviu Dragnea, atac virulent la adresa lui Klaus Iohannis: 'De ce e omul ăla atât de nervos alături de slugile lui? Să-i fie rușine'

Liviu Dragnea, atac virulent la adresa lui Klaus Iohannis: 'De ce e omul ăla atât de nervos alături de slugile lui? Să-i fie rușine'

Replica API 22 aprilie 2019 | 01:53 442

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat sâmbătă un atac la adresa Klaus Iohannis, după ce președintele a criticat activitatea ministrului Sănătății.

„I-am văzut că sunt foarte nervoși, în frunte cu Iohannis și te întrebi: de ce e omul ăla atât de nervos alături de slugile lui? Concluzia mea este că ei sunt nervoși pentru că nu vor ca românii s-o ducă mai bine. Este singura explicație pe care mi-o dau. Numai dacă îți urăști propriul popor atât de mult cât o fac ei, poți să fii nervos și să blochezi toate aceste măsuri care aduc bunăstare românilor. L-am văzut că ne-a atacat pe Sănătate. Să-i fie rușine ! Uită cu cât cinism câte spitale a închis partidul pe care l-a condus. A uitat câte spitale am redeschis noi, câte investiții am făcut în spitale. Numai în acest an sunt 16 miliarde de lei în plus la Sănătate, față de ce-a făcut Cioloș. A uitat că am mărit salariile la medici și la personalul medical," a spus Liviu Dragnea la Conferinţa extraordinară a organizaţiei judeţene a PSD Iași.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
2
0
ma surprinde inca naivitatea multora- cum poate inghiti la infinit niste minciuni? Incearca dle sa percepi, daca nu - solicita ajutor, nu este rusine cand nu intelegi- cum se traduc aceste cresteri de salarii si pensii- minciuni curate- care au dat in minus, sa ma exoplic: au dat doi lei si au luat zece inapoi. Daca nu ai pe nimeni din familie pensionar, intereseaza-te cat au piedut pensionarii doi ani la rand din neindexarea puctului de pensie cu inflatia de la inceputul fiecarui an- apoi ai dreptul sa decizi
5
0
fir-ar curva de ma-ta a dracului, o sa infunzi puscaria jegule! Abia astept sa te vad cu mainile pe piept, cacat cu ochi ce esti! Sper sa crapi cat mai repede, sa crapi in chinuri si sa nu ramana nimeni din neamul tau!
8
1
Cu gasca asta de HOTI ai lui DRACnea care s-a urcat cu picioarele pe tara si pe noi, toti trebuie sa fim alaturi acum mai mult ca oricand! Hotii nu se dau in laturi de la nimic si nu mai tin cont de nimic: Nici de romani nici de UE..Ei lupta sa-si salveze hotiile, sa scape de lege si puscarie, nimic sa nu pateasca! Ori asa ceva in secolul 21 nu se mai poate! STOP HOTIEI si HOTILOR. Banii furati inapoi la buget sa crestem tara si economia, sa traim toti romanii mai bine nu doar o gasca de HOTI care-au distrus tara si pe noi toti! HOTII la puscarie unul cate unul...
10
2
Ar trebui sa plece Dragnea cu tot PSD-ul lui si sa lase PNL-ul sa revina la taierile cu 25% din salarii,sa elimine gratuitatile la tren pentru studenti,sa mareasca impozitele,sa inchida televiziunile care nu proslavesc Iohannisul. Gata cu vajeala,sa vina inapoi cei ce fac terenuri de fotbal in panta in sate parasite,parcuri in padure si sa puna borduri inclusiv pe scarile blocurilor. Salariile medicilor sa nu depaseasca pe cele ale necalificatilor ca oricum se ia spaga,hastagii sa primeasca uniforme si dreptul sa bata pe cine au ei chef.
2
12
Un neobrazat de Teleorman, ce insala populatia.Iar populatia, partea majoritara ne educata, il crede.
11
3
Dragnea il ataca pe Johanis in principal pentru ca se opune ordonantelor care favorizeaza infractori,la asta se rezuma tot pentru Dady puscarie cum a zis legea sau libertate cu ajutorul unor legi cu dedicatie.Comisia de la Venetia si GRECO si-au spus parerea despre ordonante dar PSDisti nu renunta.Ca Romania risca sactiuni din partea U.E.care inseamna miliarde de euro pierduti asta nu conteaza pentru alianta PSD-ALDE din parte lor U. E.poate sa eccluda tara din uniune.
12
2
pe labagiul de klasugel si a dus curva cu minijup la biserica bagasmia s pula in gura lui de zdreanta
4
13
Dupa 45 de ani de comunism si 30 de ani de asa zisa democratie, Romania este in rahat. Trebuie schimbata toata clasa politica. Stop si de la capat. Romaniei ii trebuie un restart!
12
1
PNL, unde esti, bre ?
2
6
Cine zice,ala este!
11
3
Sa-ti fie tie rusine mai hotule ai distrus Teleormanu de fapt e cel mai sarac judet si acum vrei s-a distrugi si Romannia
21
9
Frustratii de mai jos asa o sa ramana si dupa alegeri. Din cauza retardului de care sufera nu pot discerne intre masurile pdlistilor, actual pnlisti, care au inchis spitale, au taiat salariile cu un sfert, si masurile psdistilor. Faptele vorbesc. Au ajuns basistii sa dea lectii?
10
22
Vreau sa iesiti sa ma beliti la pula si sa ne spalati la cur pe mine Kovesi,Lazar,Vlase,Coldea,Maior, Negulescu,Onea,Orban,Rares Bogdan si Orban, si alte rapandule care sug pula prin pnl.Nu este nicio diferenta intre Auschwitz si Aiud.
11
24
Presedintele este nervos sau tu? Nu stii sa minti poporul si prosti tai.
25
8
rusine sa iti fie tie puscarias ordinar- asteapta ca inca nu ai scapat de puscarie
23
8
Haodeti sa.iesim la vot...nu putem sa stam.cu mainile in san. Haideti sa iesim masiv la vot..doar asa ii outem baga la inchisoare pe acesti derbedei. Au pus la carma deconcentratelor dim.Constanta..numai imcompetenti...numai spagari..numai hoti. Nu stati in casa..IESITI LA VOT FRATI ROMANI..COPII NOSTRI NU AU NICI O VINA.
25
8
bai jigodii ANALfabete v-ati dat arama pe fata la Alexandria, sunteti de cacat au fost vreo 3000 adusi cu forta din toata Muntenia ,unde sunt cele peste 7 mii de simpatizanti ?Luati dracului lecitina cum va recomandat dna PM ca minte nu aveti !La puscarie talharul rosu Iohannis Augustin Lazar hotul ala de Orban pe care din mila ICCJ l-a lasat liber bai scarbelor ,ai dreptate 18:04 La puscarie Iohannis hotul de case !Nae nu ne mai albi la coaie ca esti prost de puti Bai neonazistule la puscarie este si locul tau pentru ce scrii si propagi pe aici
24
14
sa-i aduca cineva aminte ce muie si-a luat dragnea azi de la iasi .nu i-a mers mitigul cu moldoveni adusi cu autocarul si a scapat cu jandarmii dupa ce s-a baricadat in cladire .restul de pesedei nu au apucat sa deschida gura ca oricum mincau kkt .apropo a zis dragnea ca vin astia si ne iau frigiderle din casa .am timp sa-mi iau magnetii de pe el ?
27
7
la puscarieeee,talharule rosu!
34
11
oltean cu oualele invelite cu rahat,el vorbeste de slugi cand a iobagit tara fata de israel si netaniahu,prostuta noastra se duce sa-si ceara voie si la cacastoare de la hotul netaniahu
34
11

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102