REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Liviu Dragnea, atac virulent la Klaus Iohannis

Liviu Dragnea, atac virulent la Klaus Iohannis

Replica API 16 februarie 2017 | 00:20 376

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis din cauza faptului că acesta întârzie promulgarea bugetului de stat. Dragnea susţine că şi Iohannis ştie că bugetul propus de PSD este corect, dar face acest joc pentru aşa dă bine la populaţie.

"Pot să fiu puţin răutăcios? E bine să pară aşa îngrijorat şi preocupat, dar dacă discutăm în mod serios, bugetul poate părea optimist faţă de guvernarea Cioloş, dar nu faţă de guvernările PSD. Dacă noi ne-am fi asumat tot o absorbţie zero la fonduri europene, da, era optimist, dar noi am dovedit că ştim să atragem fondurile europene.

Domnul Iohannis merge pe aceeaşi abordare pe care au mers guvernările de dreapta, ale PDL, ale PNL. În schimb, s-a dovedit în guvernările lui Victor Ponta că o scădere a impozitării şi o creştere a investiţiilor conduc la creştere economică.

Consilierii dumnealui cred că i-au prezentat un calcul greşit. Ori ştie şi el că nu este chiar aşa, dar o face pentru a da bine", a spus Liviu Dragnea, la Radio România.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu nu inteleg cum de lepadaturi ca tine mai fac inca umbra pamantului?!
0
0
D-le Dragnea nu inteleg dece va comportati cu manusi ,cu un individ care permanent cauta prin or ce motive de a sabota activitatea acestui guvern inca dela numirea lui,ce teama va determina,sa nu contracarati mai hotarat si ferm aceasta sfidare din partea lui Iohanis.Acesta trebuie pus la punct pe masura,din moment ce isi incalca prerogativela functiei de presedinte,de unde atat tupeu pe el,nimic di ce face acest guvern nu este bun,nici Ceausescu nu a fost atat de incapatanat si el admitea anumite reguli, cred ca Iohanis incearca sa profite de de clementa guvernantilor,.
0
2
toti prietenii .....de mai jos o sa vina sa urle sa dau ordonanta , veti vedea ......
0
0
Un maidanez diliu ! Tratament cu cianura ...
1
0
bai taran prost ce taxe mi- ai redus mie ? pt permis 6 lei ? eu am permis de 25 de ani .taxa de poluare ? n- am de gand sa - mi cumpar o vechitura de peste zece ani .cazier ? eu sunt puscarias ca tine bai ? la ce imi trebuie.
3
2
Ultimele zbateri ale lui Dracnea inainte de mititica!
5
2
Presedintele,isi,da,importanta,doar,,ptr,canu,poti,sa,te,pricepi,daca,stii,doar,fizica,-e,ca,in,bancul,cu,baba,si,calculatorul
3
7
La puscherie dracnea
10
7
Atac dur ... fsssssssss!Lui i se vede puscaria prin urechi si se apuca de atacuri,aiurea!
14
8
Mars la puscarie,vierme si ia-l si PE pontea si tariceanu cu tine
20
8
Suspendare, suspendare... ?
5
13
Bravo Comandante asa te vreau : Distrugator!
6
11

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367