REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Liviu Dragnea atacă „maimuțoii și măscăricii“ din UE: Ni s-a spus să facem cu mâna la conducta cu petrol, că așa trebuie să fie integrarea

Liviu Dragnea atacă „maimuțoii și măscăricii“ din UE: Ni s-a spus să facem cu mâna la conducta cu petrol, că așa trebuie să fie integrarea

Replica API 15 aprilie 2019 | 01:51 423

Liviu Dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Craiova, la mitingul social-democraților, că România i s-a spus că integrarea în UE ar trebui să fie prin cedarea resurselor naturale și că acest lucru este o minciună a unor „maimuțoi” și „măscărici”.

„Ni s-a spus ca resursele noastre nu sunt ale noastre, ca sa fim bucurosi si sa facem cu mana la conducta cu petrolul, ca asa trebuie sa fie integrarea, ca mai importante sunt interesele Europei, ca asta inseamna UE. Au fost minciuni. Orice german, spaniol, belgian, olandez, se gandeste in special la tara lui. UE nu a fost creata sa faca rau tarilor care intra. Dar daca Romania a fost condusa de oameni fara coloana vertebrala, au mers cu capul plecat, ce-i drept capul plecat sabia nu-l taie (...) dar daca stai cu coloana dreapta, mai faci cate o hernie, dar cel putin nu stai cu capul plecat”

El a spus că i-a spus cineva recent că a văzut într-o parcare zeci de tiruri cu produse alimentare din străinătate și doar 3 tiruri din România.

„Vin niste maimutoi, niste mascariti, ca tinem cu tara noastra? Niciodata, eu imi iubesc tara si imi asum orice risc, pericol, pentru a ma lupta pentru Romania”, a mai zis Dragnea.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si noi de ce te-am crede? Ne-am obisnuit cu minciunile tale ! Esti deja Pinocchio III, dupa Basescu si Ponta. Marsh la kkt, tzaran expirat.
5
0
bai Escu tu esti neregulamentar de prost. Pentru boul baltii ESCU, este o deosebire uriasa intre clasa corvete si clasa fregate si mai citeste din nou Memorandumul incheiat intre Bhasanau si Banca Mondiala ,revezi ce obligatii aveam de indeplinit dupa 2000!Acum daca incepem sa ne cerem drepturile in Europa si nu mai acceptam statutul de colonie ,apar prosti ca tine ca Macovei ,Preda Timmermans sa zbiere ca nu este OK ce facem, ca de ce ne facem noi legile justitiei, sa schimbam Constitutia dupa cum vor ei , sa poata sa dicteze ei solutii in instanta prin protocoalele incheiate etc
1
6
Daca ma uit la cati sustin PSDeu Constanteni s-au cam saturat de promisiuni false,cel putin comparativ cu olteni tot e bine.
7
1
sa ma pish pe fatza ta si a idiotilor de mai jos care te pupa in cur! Te doare pe tine de romani cum ma doare pe mine de ma-ta!
8
2
daca ti-o bag intre mate , sugi pula cu ma-ta-n brate ? cacat rezistent , ti-am futut familia , doua curve , mama si fiica esti multumit . Mai are fiica-ta fluturasul tatuat deasupra piuzdei ? e buna , ce e drept .
1
9
Daca cineva crede ca poti aduce 20000 de oameni cu forta la miting sa se uite la mitingul PNL de ieri la Constanta cand s-au declarat 3000 de participanti si daca au fost putin peste 1000 din 6 judete. Asta e diferenta PSD si ceilalti. O fi bine, o fi rau dar altii nu avem.
5
8
Ce faci Dragnea ataci PSDul condus de Adrian Nastase ca ala a venit cu scuza asta pentru petrolu dat OMVului sau Corvetele alea supraevaluate cumparate de la britanici.Ca mai tarziu a facut si Base invarteli este adevarat dar primul a fost mult iubitul si stimatul genialul conducator ADRIAN NASTASE. Treaba aia cu"eu imi iubesc tara"nu tine atata timp cat nu respecti legile tari.Ai ramas condamnat dupa ce ai folosit toate caile de atac pentru a te apara mergi la puscarie nu te chinui sa schimbi legile tari abuziv.
10
5
Eu cred ca ar trebui schimbata toata clasa politica actuala. Nu se mai pot deosebi hotii de vardisti. Asa ca, stop joc si de la capat!
9
1
Bravo Dragnea
8
10
ce zgarcita a fost natura cu tine, dupa ce esti prost si urat mai ai si un suflet schimonosit !
8
15
Bai cat tupeu are. Din cauza cui avem acessta prosperitate? Din cauza veoricai si alui livake o sa avem probleme. Cred ca si PES sunt cu statul paralel. Este livake! Nici aia nu-ti mai trebuiesc. Prosti. Este? Daca nici sociali democrati din UE nu va mai vor, ce concluzie sa tragem? Si tu ce faci? Iti anunti nunta cu nepoata-ta !
14
12
vezi ca nevasta-ta si fiica-ta luau muie de la pesede culmea ghemuite in pozitia hastag.Le-ai antrenat bine ca rezista.Acum sa te muim si pe tine ca iti place.De la muia luata incepi sa uiti muie cu cacat sa ne lingi cacatul iti aduci aminte? MUIE opozitiei!MUIE cu cacat!
16
18
mai bine ne lingi tu noua cacatul mey 20:12 ! Iar hotul dragnea sa-si faca singur cu mana. Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
18
17
bai vita proasta ce a negociat Bhase cu Banca Mondiala in anul 2000 ?in Memorandumul semnat de Basescu, in 2000,el este autorul angajamentului incalificabil de privatizare al Petrom Angajamentele la Petrom se gasesc la pagina 10 din anexa.Apoi urmeaza sarea, apa minerala, CFR,Sidex Alro Alprom,Conel ,Romgaz Muie mai mincinosule sa sugi brebenelul tuturor pesedeilor, mai Pinocchio !
16
17
Esti un barbat acum. Nu mai fi sluga la americani.
14
17
Haide nea Liviule,il superi pe Bombonel Nastase!Nu el a cedat Petrom catre OMV cu tot cu exploatari!Cu Rompetrol alta ,,manarie",ia intreaba-l pe partenerul de coalitie,Tariceanu,sau pe Ponta fostul si posibil viitor coleg de partid!Si acum va curg balele pt.comisioanele care s-ar putea incasa de la Rosia Montana,padurile sunt taiate la foc continuu,cine a semnat contractele pt.asa ceva?Hrebenciuc vroia sa retrocedeze 43.000 de hectare de padure si cerea un comision de 12.000 de hectare,de parca dadea de la ta-su!Vezi de barna din ochii pesedistilor pana sa te uiti la paiul din ochii altora!
23
8
Dar de la voi are cineva servici sau il plateste Ciolosi
12
19
Drept rasplata pentru aceste cuvinte, liviu dragnea va fi felicitat si aplaudat de maimutoii si mascaricii din Romania care se fac ca muncesc, sau sunt promovati de partid. Cum toate discutiile pleaca de la bani cred ca ar fi utila o OUG in care toti romanii sa fie inscrisi in PSD si sa cotizeze la partid. Poate o sa le pese mai mult ce se intampla cu banii lor atunci. Apropo: mitingistii angajati au fos invoiti de la serviciu, sau chiar fac dovada ca la stat si la partid nu se munceste.
28
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218