REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Liviu Dragnea, audiat la Tribunal prin videoconferință cere din nou eliberarea

Liviu Dragnea, audiat la Tribunal prin videoconferință cere din nou eliberarea

Replica API 3 iunie 2020 | 00:00 943

Fostul lider social democrat, Liviu Dragnea, a fost audiat miercuri prin sistemul de videoconferință de un judecător al Tribunalului București, desemnat să tranșeze o nouă contestație la executare depusă de avocații fostului politician. Îmbrăcat în negru și așezat la o masă, Liviu Dragnea și-a susținut încă o dată nevinovăția. De data aceasta strategia de apărare s-a axat pe contestarea detenției și nu a condamnării.

”Dincolo de faptul ca sunt nevinovat, că am fost condamnat la Referendum, de exemplu, într-un dosar politic, am fost condamnat în acest dosar de un complet de judecători declarat nelegal. Ce poate înțelege un om aflat în situația mea?” i-a spus fostul șef al PSD judecătorului, din penitenciar.

Unul dintre avocații lui Dragnea s-a plâns că îi este greu să pledeze cu masca pe față; ”Scuze, vorbesc greu cu masca, rămân fără aer. (…) Suntem în fața dumneavoastră pentru a vă releva situatia detenției. Ne aflăm într-o situație de detenție nelegală” a precizat avocata Flavia Teodosiu.

”Dacă o persoană e condamnată definitiv, apoi vine un decret de grațiere ce înseamnă? Că e nelegală condamnarea? Doamne ferește. înseamnă că detenția din momemtul grațierii a devenit nelegală.„ a completat Livii Popescu, cel de-al doilea apărător al fostului demnitar.

Tribunalul București a anunțat că va lua o decizie pe 9 iunie, potrivit g4media.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Liviule adormitule, trezestete ma,nu ai reusit sa legiferezi abuzul in serviciu asa cum ai vrut stii tu atunci"noaptea ca hoti"la inceputul anului 2017 cand ministrul tau de justitie a dat in balbaiala tot repetand ca un papagal"alta intrebare,alta intrebare",asa ca esti vinovat pentru ca nu ai reusit sa legiferezi furtul cu pixul asa cum isi doreau N.Constantinescu,R.Mazare si multi alti hoti nu numai tu.
0
0
Am fost pus sef de guzganu rozaliu hrebenciuc cu acordul lui Dragrea. La SNN nu a ajuns depesedizarea Cu PNL e bine. Mai stau.
0
2
Primiti cu mooya la pnl?
0
3
Liviu prostu tatal vostru
2
2
lasa ,mai stai acolo ca oricum nu mai poti fura din cauza la astia de acum.
3
2
Wow! Cat tupeu are hotul si penalul asta, diabolicul asta !? Auzi, "se crede nevinovat"... !!?? Belina, Tel Drum,..... Nu-ti spun nimic, HOTULE pervers ??
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218