REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Liviu Dragnea, despre candidaturi comune PSD-ALDE: "Suntem aproape de o soluţie"

Liviu Dragnea, despre candidaturi comune PSD-ALDE: "Suntem aproape de o soluţie"

Replica API 1 martie 2016 | 00:24 307

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a avut discuții cu cei din conducerea ALDE referitoare la posibile candidaturi comune la alegerile locale, dar a precizat că nu s-a conturat o soluție.

"Noi am avut discuții cu ALDE, recunosc, mai multe discuții, suntem destul de aproape de a contura o soluție comună, nu e finalizată discuția. Nu am închis ușa UNPR, dacă dumnealor au luat decizia să meargă singuri la alegerile pentru București, acel protocol nu obligă, doar dă posibilitatea să se facă alianțe oriunde în țară", a spus Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a susținut că nu există reticențe din partea social-democraților din teritoriu în ceea ce privește încheierea de alianțe cu progresiștii, există doar "dorința firească de a adopta măsuri sau de a realiza colaborări și eventual alianțe care să fie eficiente pentru alegeri".

Liviu Dragnea a precizat că liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, nu i-a spus niciodată că nu ar vrea alianțe comune cu organizațiile PSD și UNPR.

În context, el a arătat că au început ''să vină'' rezultatele sondajelor comandate de partid, adăugând că în continuare se fac cercetări atât pe București cât și pe alte localități din țară. "Nu pot să spun foarte multe din bucătărie. Se realizează sondaje în continuare, nu numai în București și focus — grupuri și tot felul de cercetări sociologice. Vrem să mergem la București cu un pachet integrat, care să însemne un program de guvernare locală pentru București și cu o echipă bine sudată și integrată de candidați, primarul Capitalei și primarii de sectoare", a explicat el.

Dragnea a mai spus că Tăriceanu și Victor Ponta nu doresc să candideze la alegerile locale și nu au fost măsurați în sondaje, potrivit RTv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614