REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Liviu Dragnea, despre o cerere de grațiere: „Nu am să cer niciodată“

Liviu Dragnea, despre o cerere de grațiere: „Nu am să cer niciodată“

Replica API 1 iulie 2020 | 00:00 1397

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, susține că el nu va face niciodată o cerere de grațiere către președinte, asta pentru că el se consideră nevinovat, iar o astfel de cerere ar fi făcută de un om vinovat.

Liviu Dragnea

”M-am abținut foarte mult să și trimit eventual o postare și știi că mi-ai spus să nu intervin în campania de la prezidențiale. Ce m-a deranjat foarte mult vorbind despre faptul că nu mă va grația. Probabil că erau reporteri care erau rugați de consilieri

Doream să îi spun atunci că n-am să îi scriu nici ei, nici lui Klaus Iohannis că n-am să scriu o cerere de grațiere. O cerere de grațiere o face un om vinovat, ori eu n-am fost adus aici pentru că sunt vinovat.

Nu-mi era foarte ușor, nu mă uitam pe presă, dar auzeam discuții între colegi aici.”, a spus Liviu Dragnea, la Realitatea Plus, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca nu primesti. oricum cu manglele tale de reducere a pedepsei iesi anul nasta , jegule!
0
0
Pentru Dragnea faptul ca a deturnat bani de la orfani pentru plata doamnelor PSDiste nu este o ilegalitate,pentru ca asta fac toti PSDisti numiti in functii de conducere la stat sau primari PSD,defapt asta a spus si Basescu in apararea Elenei Urdea"cine a furat de la stat pentru partid este nevinovat,ceilalti care au furat pentru ei si nu a dat nimic la partid sunt penali",asa a spus Base,Dragnea tot la asta se refera si se pare ca P.N.Listi tot asa gandesc,adica bani tari sunt ai partidelor care au puterea pentru ca romani s-au invatat sa rabde sau daca nu au plecat din tara.
3
0
Livushka livushka stai pe lac ca o ratzushka maca maca treci in cushka ca esti mic cat o plevushka
4
1
Ati uitat de OUG13????
9
0
Dragnea pozeaza in victima, in martir! Se face ca ploua, nu recunoaste javra ca ii cerea lui Toader sa - i gratieze pe spagarii din puscarii. Acum o face pe neprihanitul. De fapt, nu cere gratiere pt ca stie ca o ia in bot. Nici ai lui, psdistii, nu vor sa il scape de puscarie. Dimpotriva
10
2
Multa muie si multi ani de puscarie trebuie sa faca cacatul asta de Dragnea. Si sa mearga alaturi de el si Dancila. Ce il tot jeliti pe escrocul asta? Credeti ca a vrut sa beleasca multinationalele cu adevarat, chiar atat de prosti sunteti sa credeti minciunile jigodiei? Pai fisu, cu ferma de porci cu cine face afaceri, cu alimentara din colt, apoi mii de romani unde muncesc, nu in multinationale? Prostilor , va spalat psdul si A3 creierii pe care-i aveti, daca ii aveti ! Pai pt alte tari, si noi avem multinationale, sunt atatea firme care au filiale afara! Cat de creduli puteti fi?
10
3
cum ce au luat, guvernarea, nu vezi?
2
8
Daca reuseai sa impozitezi cifra de afaceri la multinationale acum erai tu ala de se uita din partea opusa a gratiilor. Te au vandut, oare ce au luat in schimbul tau?
5
7
Bravo bah tzarane, tzinete tare multi ani de acum in colo
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102