REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Liviu Dragnea, despre scandalul din DNA: Tudorel Toader va trebui să aibă o poziţie; e o situaţie fără precedent

Liviu Dragnea, despre scandalul din DNA: Tudorel Toader va trebui să aibă o poziţie; e o situaţie fără precedent

Replica API 6 iulie 2017 | 00:19 372

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Parlament, că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va trebui să aibă, în perioada următoare, o poziţie cu privire la scandalul care planează asupra DNA şi a procurorului şef Laura Codruţa Kovesi, în condiţiile în care este o situaţie fără precedent, care necesită atenţie şi preocupare.

Întrebat dacă este necesară o suspendare a şefei DNA, liderul PSD a spus: „Cred că ministrul Justiţiei, în perioada următoare, va avea o poziţie. Este totuşi o situaţie fără precedent, cu poziţii publice din partea unor magistraţi importanţi, cu dezvăluiri de acolo, cu poziţii din partea unor procurori, audieri în CSM. Eu cred, părerea mea, că, cel puţin în această fază, ar trebui să fim atenţi şi în acelaşi timp preocupaţi”.

Liviu Dragnea a subliniat faptul că Tudorel Toader va trebui să aibă o poziţie „într-un fel sau altul”.

„Nu am numit-o eu, deci nu stă în competenţa mea să fiu mulţumit sau nemulţumit. Domnul preşedinte e liber să aibă mulţuirile şi nemulţumirile dumnealui”, a completat preşedintele PSD, întrebat dacă este mulţumit de activitatea Laurei Codruţa Kovesi.

De asemenea, chestionat dacă scandalul din DNA afectează ţara, Dragnea a susţinut că această situaţie va trebui să aibă o finalitate, în condiţiile în care este o stare „destul de neplăcută”, conform news.ro.

„Cred că este afectată încrederea în, nu ştiu neapărat dacă în justiţie, în sistemul judiciar în ansamblu. De asta cred că într-un fel trebuie să se finalizeze ceva, e o stare destul de neplăcută cu un sistem care dacă nu se mai bazează pe încredere, nu mai este eficient”, a conchis preşedintele Camerei Deputaţilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dobitocule, toate pomenile enumerate de tine si altele promise de de acest guvern de cacat sunt platite din imprumuturi pe care tara le face in exterior si pe care o sa le platim noi cu totii, cretinule!!!!
0
0
prostul asta e consecvent!Huoooooo penalule!Gropar al Romaniei!Mars la groapa de gunoi a istoriei!Falimentarule!Golanule!
3
0
nu ti-a mers, penalule, cu iordache, acum incerci cu o somitate care s-a descalificat, la fel ca si dorneanu, prin dorinta de a te scapa de puscarie. Ai auzit, duminica in capitala si in noua orase mari vor fi proteste _ cod rosu DNA- Insistentele acestora de a te salva ii vor duce alaturi de tine. Lasati poporul in pace
1
0
Sa i-o suga mata si Sora ta si toata familia ta de slugi si de putori ale lui dragnea,Ori esti tot UN mafiot si puscarias CA dragnea ,foarte bine ia-l de Mina si impuscati-va dar lasati poporul in pace,ai inteles ,Mai pupincuristule,ce esti,tu si mata
3
0
El nu face nici un rau ,tot cei din jur fac. Este un om rau si las.Si el va sfirsi dupa cum ii este firea.
2
0
sa-i sugi pula , majorarile de salarii si pensii , gratuitatile pt studentii drogatii v-au priit ? idiotilor , el este condamnat politic pt ca a chemat oamenii la vot , in timp ce basescu ii gonea . DE CE TRAIAN NU A FOST JUDECAT , ESTE ACEEASI FAPTA ? VOI JEGOSILOR , CAND VA VE ORBAN LA PUTERE ATUNCI SA VA VAD ! NOTATI-VA MAG SH SI ECONOMAT ! ASTA E STRADA , CURVE FOMISTE SAU DROGATE .
0
4
Mars,tu,satana,mafiot condamnat,ciuma Rosie dictator ce esti,de CE nai curaj sa iesi in piata linga protestanti,si sa le spui CA ai great fata de popor,CA leai furat si aerul PE care il respira poporul,si CA te predai la mascatii say te duca la puscarie,CA esti condamnat,dar stillce Iti va face poporul?Te VA executa la zid Fara Mila,javra ce esti
6
1
Ba,de ce nu isi asuma specialistuu vietii serban nicolae sa fie ministru de justitie si sa-i vedem curajul c-o demite pe kovesi.De ce il obliga pe toader sa faca ceea ce niciun psdist nu are curaj?!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218