REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Liviu Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: "Îi rog să mai aibă răbdare"

Liviu Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: "Îi rog să mai aibă răbdare"

Replica API 26 ianuarie 2017 | 03:27 401

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marţi, la Antena 3, că instabilitatea socială din ţară riscă să afecteze economia României deoarece investitorii străini ar putea să evite ţara noastră şi i-a cerut preşedintelui să revină ”la o abordare raţională”.

Întrebat dacă are colegi social-democraţi care vor suspendarea preşedintelui Iohannis, Dragnea a răspuns: ”Sunt foarte supăraţi şi îi înţeleg, dar îi rog să mai aibă răbdare. Aşa cum am făcut şi în 2016, când am ţinut lucrurile sub control, vreau să procedez şi acum, dar va exista o limită de la care o să fim conştienţi că, dacă o lăsăm să se depăşească, România scapă de sub control. Eu nu vreau să ajungem acolo. România are nevoie de pace socială şi de stabilitate politică pentru că asta ne ajută să atingem obiectivele majore ale tuturor statelor mari: securitate, stabilitate şi prosperitate pentru cetăţeni. Într-o ţară aflată în conflict permanent în care în fiecare zi se mai răstoarnă un butoi plin cu ură, aşa ceva nu poţi să rezolvi.”

Liviu Dragnea a spus, referindu-se la ultimele acţiuni ale preşedintelui Iohannis, că acesta a apucat un drum greşit. ”Plus că nu este conecvent: o dată spune ceva despre Legea graţierii, o dată spune altceva. Tonul pe care o spune, maniera în care o spune, cum s-a dus în mod brutal peste Guvern arată că ori este foarte nervos, ori nu înţelege că nu sunt lucruri care se pot face de către preşedinte. Ce este foarte rău că, în acest an în care România are un guvern şi o majoritate stabile, cu un program de guvernare apreciat de toată lumea şi care va produce efecte, acţiunile preşedintelui riscă să afecteze o stabilitate apreciată şi peste ocean, apreciată şi în Europa, potrivit RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce tupeu are dragnea!
2
0
Pesedeii astia leprosi , ciumati si puchinosi umbla cu cioara vopsita . De fapt , vor salvarea lui Dragnea , a lui Tariceanu , a Varanului Felix , a Elenei Udrea , a lui Banias , a lui Chiru , a lui Mazare , a lui Nicusor si a altor ratati mioritici ...
5
0
pute-ti sa stati si sa va opune-ti cat ve-ti vrea poporul ai va sustine si acest mandat vor face ceeia ce vor ei spre binele poporului, pacat ca ve-ti benewficia si voi dar poate nu ve-ti avea norocul sa va bucurati ca in mandatul ciolosist : din partea poporului multa mu..
3
2
Domnule Dragnea, feceti tot ceesteposibil saaplicati programul promis.Sunt milioanedeoameni care va sustin! Ne-am saturat sa ni se spuna ca o s-o ducem mai bine maine.Vrem sa o ducem mai bine ASTAZI.
4
4
Domnu Dragnea, se apropie condamnarea lui Iliescu & Co in privinta Mineriadei si altele si va grabiti sa luati Legea gratierii ca sa scape ? S-au au gasit si mai multe si mai multi prieteni de la PSD care sunt cerceteti si ar putea fi condamnati ? Iar programul de guvernare care e apreciat de toata lumea, va referiti la toata lumea PSD-ista?
3
1
te sustinem asteptam gratierea...vrem un presedinte de natie roman,nu unul care ne vinde tara si mai ales padurile...Cui le vinde?.Cine sta in spatele afecerii cu padurile din ROMANIA?.Nu cumva consului Austriei este nasul sau finul lui Iohannis?...Stati stramb si ganditi dret romanilor !!!.Acest presedinte pus de smecherii din afara NU NE REPREZINTA !!!.
4
9
stau si ma gandesc ca toti suntem acum cu okii cu urechile pe 'gratiere' care se va termina asa cum a inceput, adica fara. insa am un semtiment ciudat ca nu se pregateste altceva 'nevazut'. dragnea, pe langa ca e idiot, mai e si razbunator. de fapt miza este preluarea puterii in fapt: tot aparatul executiv adica 'curatenie' in ministere, serviciile de informatii, procuratura si DNA, actionariatul statului in soc comerciale. si pentru asta au nevoie de finantele celor 'ne-gratiati'.
3
4
Prostia a 80% din populatie ne aduce aicea.Sa puna mina pe carte sa se instruiasca ,sa isi faca o meserie ,sa munceasca, ca sa poata sa inteleaga fenomenele din societate.
5
0
unii nu s-au obisnuit cu democratia si dureaza pana recunosc infrangerea de la alegeri dar timpul rezolva tot
4
4
Liviule,tu si la puscarie o duci bine,numeri roabele !!!!
10
3
Zornaie catusele, d-le penal....se apropie, numai maine nu-i poimaine..., nu iti este bine si nici usor. Ce semeni, culegi ! Urata postura, chiar jenanta !
11
4
imi aminteste de ceao inainte sa-impuste:,,Romania are nevoie de pace sociala si stabilitate politica pt ca asta ne ajuta sa atingem obiectivele majore..." ale acestui cincinal!
4
2
Cine te crede, penalule ?! Ai grija de actiunile tale..., ai mare grija !
11
3
Nu stie cum sa scape de dosarul patat .Rusine! Rusine si pentru acea parte a poporului care nu stie sa judece corect lucrurile. Se cunoaste ca nu se pune accentul pe invatamint si educatie.
9
3
werner sa ne indice sursa banilor pentru acest referendum, parca asa zicea cand s-a decis marirea unor salarii
7
12

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102